olgusieniunieczka 19.07.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Jestem w trakcie pochwalę się, jak się dowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 19.07.2012 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Że co, po prostu grunt to dobre zdjęcie? czasami mam wrażenie, że w przypadku większości sprzętów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 19.07.2012 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 czasami mam wrażenie, że w przypadku większości sprzętów... Ha!Ja też. A człowiek się niepotrzebnie dołuje, że u niego coś wygląda gorzej. A na zdjęciach-bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 19.07.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Mila, to a propos wypukłości i naszej ostatniej rozmowy na budowie, znalazłam póki co tylko takie zdjęcie omawianej łazienki, o tu:http://www.jander.pl/#/projekty/apartament1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 19.07.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 No, pięknie się prezentują. A przypomnisz mi nazwę tych wypukłości? Umywalka ikeowa? Tymi panelami przywróciłaś mi nadzieję na coś ciekawego na mojej kuchennej ścianie - mam nadzieję, że to się nadaje na obszar przypłytowy. W sumie system ścienny Zobal z tymi panelami jest właśnie dedykowany między szafki - przynajmniej na fotkach jest za płytą...W ogóle fajny jest ten system - ciekawe jak ma się cenowowo do lakobela... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 19.07.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Yuczku, i jak je oceniasz? Trochę mnie kuszą na parter dębowe, ale tylko trochę Boję się, ze za Chiny Ludowe nie zgram wtedy drzwi z podłogą. Yuczka a ty swoje w Łodzi kupowałaś? gdzie? Olga, privka wysyłam, bo to dłuższa historia;) Ale drzwi są super i jestem baaardzo zadowolona:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 20.07.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Spirea - który to model i za ile? Marconi. ok. 1200 zł z zawiasami chowanymi bezprzylgowe, z zamkiem magnetycznym. Ale pewnie najlepiej zrobić wycenę indywidualną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 20.07.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Dzięx, idę oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 26.07.2012 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2012 Dziewczyny, mało mnie na fm ostatnio, ale nie ogarniam tej kuwety.Przygotowania do urodzin Hanki, budowa, dom obecny, plus Stary, który się pochorował i nie ma z niego pożytku! Jeszcze muszę przejść przyśpieszony kurs obsługi eye-linera! Moze któraś z Was zrobi ze mnie w sobotę pin up girl??? Ale, góra pomalowana i już się okazuje, ze będą potrzebne poprawki. Musimy obniżyć otwory pod drzwi, czyli trzeba obrobić g-k od góry. Mam nadzieję, że Mareczek nie nabrudzi. Na dole, jeśli chcemy bezprzylgowe to wymiar otworów musi być idealnie przygotowany pod ościeżnice, tu właściwie nie ma marginesów. Już wiemy, że nasze otwory są w 80% za wąskie i wszystkie za wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milek1719500956 27.07.2012 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2012 W sumie chyba radzę sobie z kreskami, ale czasowo kiepsko - chyba że przyjedziesz do mnie na budowę, i to raczej rano... A masz sztuczne rzęsy? Na urodziny taka stylizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 02.08.2012 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Bry, takie ładnego posta spłodziłam iiii zabrakło prądu i mnie wylogowało, i mi całego posta zżarło... Elektrycy ponoć montują gniazdka. Za chwilę jadę sprawdzić i obfocić. Dotarły parapety. Z małym poślizgiem. Zapomniałam podać adres do wysyłki Ale już są i mamy je zamiar dzisiaj zamontować. Drzwi nadal nie wybrane, ale już jesteśmy blisko Szukamy najlepszej ceny. Już nie moge się doczekać montażu paneli, zrobi się tak domowo, można będzie urządzać pokoje wreszcie A tu jeszcze tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.08.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 zleci, zobaczysz.........to tylko tydzień - tak sobie powtarzaj !!! a jak juz bedą na podłogach to .....ech................................................możesz sie wprowadzać!!!! a tak a'propos kiedy planowana przeprowadzka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 03.08.2012 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2012 Zakładamy początek września. Wiadomo, duuużo roboty będzie jeszcze przed nami. Ale liczymy, że wstapią w nas nowe siły no i odpadnie nam czas na dojazdy na/z budowy. Dzisiaj odgruzowywałam garaż. Przyjechał kontener. To był moment i.... połowa kontenera zawalona. Ale przynajmniej można przejść przez garaż wzdłuż i wszerz. Samochodów nadal nie można parkować. Ale rower już się wciśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 07.08.2012 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Hej,pomóżcie. Muszę wybrać sprzęty do kuchni.Zlew:znalazłam taki: http://img0.reuter-badshop.com/franke-mythos-mtg-611-sink-w-100-d-515-cm-bowl-right-graphite--p--fra-1140017829_0.jpg franke mythos mtg 611 jest idealny. Ma wielką komorę, bo 50cm szerokości, głęboką. Jest b ładny wg mnie, ma jakąś tam powłokę. Kosztuje niestety najmarniej 1300 PLN.Na wycieczce w Castusiu widzieliśmy też niezły zlew. Ma mniejszą komorę i nie jest tak ładny, ale wygląda nieźle i kosztuje 650 zł! What to do? Czy taka powłoka to tylko chwyt marketingowy czy to naprawdę działa? Nie planowałam wydać takich pieniędzy na zlew, ale boję się, że ten z Castusia będzie potem moją zmorą. Macie jakieś doświadczenia/ wiedzę w tej kwestii. Jutro planowany montaż drzwi. Mam nadzieję, że Ł. potwierdził wszystko w panelarzami. Parapety obsadzone i własnoręcznie obrobione. Wczoraj też zmobilizowałąm się wreszcie i odpaliłam sprężarkę, żeby pomalować komin u Hanki natryskowo. To był strzał w dziesiątkę. Wszystkie nierówności w zaprawie całkiem nieźle się pokryły farbą. Nie podoba mi się tylko wyłaz na strych. Niby jest biały, ale odcina się od sufitu. Zastanawiam się czy nie pomalować go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.08.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 ja mam wyłaz pomalowany na ten sam kolor co sufit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 07.08.2012 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Spirea, raz jeszcze gratulki I pomimo, że materiał wyłazu to nie g-k, to nie widac różnicy w kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 08.08.2012 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 ja mam taki - nie zmieniłabym za NIC!!! http://www.electromarket.pl/Zlewozmywak_BLANCO_Zia_XL_6S_Silgranit_PuraDur_2_517_561_Bialy-517561,677.html komora do zmywania - gigant, z ociekacza pięknie woda odpływa (w wybranym przez Ciebie Mythosie nie ma żłobień!), cena też nie aż taka zabójcza zastanów się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 08.08.2012 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Sylwia, dzięki za namiar na zlew. Faktycznie komora porównywalna z franke. Musimy chyba pomacać obydwa. Ale, ale mamy panele! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klub_AA 13.08.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 biala cegla, czarny zlew hmmm czuje sie jak u siebie co do lodowki, jedyna rzecz poza blatem nad ktora bym sie jeszcze raz zastanowil to lodowka. Nasza jest jakas taka mala :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 14.08.2012 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 W sensie, że do zabudowy? No wiem,że są małe. Ale tym razem estetyka wygrywa z praktycznością Drugą wstawimy w spiżarni. Jak się mieszka? Mieszkacie już, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts