olgusieniunieczka 30.08.2012 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Raczej praworęczna, ale lewą też mam sprawną Sylwia może w sprawie okna u córki podpowiesz coś. Toż Ty już Praktyczka jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.08.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Wracam z dziennika, zapowiada sie kolejna bardzo ładna kuchnia, blaty już mi się baardzo podobają. Szara łazienka też ma swój urok no i panele na gorze, no i pewnie mogłabym tak wymieniać . Już mi się bardzo podoba a co ja powiem jak już wszystko będzie na swoim miejscu:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.08.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Olga, no, no:jawdrop: Ruszyłaś z kopyta!!! Pięknie jest!!! czarna ściana w kuchni super pomysł (ciągnij do sufitu:yes:)Blat rewelka:yes:Ja mam dozownik z lewej strony ale nad samą komorą i może dlatego jest praktycznie, chociaż praworęczna jestem:yes:Z zasłonami wstrzymaj się, wiem, ze promocja kusi, ale może okazać się jak wszystko wstawisz, ze tego koloru jest za dużo i wtedy wyciszyć, albo wręcz przeciwnie i nawiązać trochę do dywanu i tapety. My teraz właśnie z córką dopieszczamy jej pokój (ale tej mojej starszej) i mam jutro szyć zasłony... Co prawda sama wymyśliła wzór, ale dopiero jak wszystko ustawiłyśmy w pokoju (łącznie z dywanem) wyklarowało nam się jaki kolor chcemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 31.08.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 mariomili miód na moją duszę Yuczka, ty jak zwykle "wujek dobra rada". Tak też myślałam jak radzisz, ale wiesz, kuuusi to dopieszczanie Na weekend zwołaliśmy pospolite ruszenie. Chcemy zakończyć wreszcie etap malowania, bo ja już na wałek nie mogę patrzeć, ale przede wszystkim w pn. panowie układają panele na dole i nie chcę już potem szaleć z malowaniem. Poza tym kaska się kończy. Trzeba nią rozsądnie gospodarzyć. Z must have czeka nas jeszcze wydatek rżedu 6 tys. na filtr do wody...no cóż, bez tego ustrojstwa nie da się mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 31.08.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 No wiem, z drugiej strony jak odwleczesz, to nie wiadomo kiedy się pojawią... Ja u Julii nie zrobiłam zasłon od razu i tak do tej pory mi zeszło;) Tylko ja chciałabym jej zmienić duuużo w tym pokoiku;) ale wiesz, z pięciolatką już nie tak łatwo;) Mam nadzieję, ze wkrótce chęć zmian zwycięży a ja trochę uciułam na te zmiany i zrobimy małą rewolucję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwerson 01.09.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 (edytowane) o - nie mamy żadnych zasłon a skąd wiesz, że w sb w IKEI obniżka na tekstylia? mam newsletter ale takiej info nie dali ediy wyczytałam już na stronie - w razie czego to promocja obowiązuje w godzinach 21-23! Edytowane 1 Września 2012 przez sylwerson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 01.09.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2012 Olgusieniunieczko pięknie u Ciebie .Blat bardzo mi się podoba.Zdradz proszę jaki masz model tej lodóweczki Gorenje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 02.09.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Hej, lea lodówka to chyba gorenje nrki 4181LW. Sprawdzę jutro w swoim kajeciku. Poprzednio byłam użytkowniczką Aristona i w porównaniu z tą chodził bardzo głośno. Wiem, bo na weekend ją odpaliliśmy. Trzeba było schłodzić alkohol Pomimo braku frontów ja jej właściwie nie słyszałam, oby tak dalej. Etap malowania zakończony!!! Gdyby nie siostra, przyjaciółka i jej mąż nie dalibyśmy rady. Stary się zatruł i rzygał z piątku na sb całą noc. Całą sb czuł się fatalnie, więc pomoc była nieoceniona. Wielka buzia Jutro od 8 szaleje ekipa od paneli, na 10 mają się zjawić fronty kuchenne Zapomniałam obfocić pomalowanego domku. Opiszę Wam: wszędzie biało, wiatrołap jasno szary i czarna ściana w kuchni Umyłam też HSa, normalnie z 30 min się pociłam. Co gorsza znalazłam kolejnego zonka. Tym razem sami zawiniliśmy. Układając stelaż do sufitu podwieszanego, cięliśmy z ojcem profile fleksem właśnie w salonie nieopodal okna. Efekt- około 20-30 drobinek wtopionych w szybę Zeskrobałam je skrobaczką załączoną do indukcji. Czarnych drobinek nie widać, ale są skazy na szybie... Musimy z tym żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 02.09.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Dobry ...przypominam się o namiar na stolarza od kuchni angielskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 02.09.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2012 Znam 2 sposoby naprawy tej szyby :1. Kup pastę polerską do polerowania, naprawiania szyb samochodowych, albo załatw wycygań odrobinę w warsztacie zajmującym się naprawą szyb i maleńką gąbką, papierem przetrzyj miejsce z czarnymi kropkami . Powinno pomóc.2. Kup " chemiczną / niewidzialną " wycieraczkę do szyb samochodowych. Nanieś trochę tego preparatu na na miejsce z kropkami, a następnie wypoleruj papierem toaletowym.Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.09.2012 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Olga - jeśli to jest naprawdę wtopione w szybę, to pomoże tylko jej wymiana ślusarz, którzy mi montował schody, opowiadał właśnie o takim samym przypadku - przy okazji docinania fleksem jakiejś śruby "iskry" stopionego metalu poleciały na szybę i po zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 03.09.2012 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Hej, Tataraczku nie strasz, spróbuję najpierw sposobu Krzysztofa na jakimś małym fragmencie. No już bardziej tej szybie zaszkodzić nie mogę. Tutli, na śmierć zapomniałam. Sorry, miałam bardzo intensywny weekend, ale już sobie przypominajkę w komórce ustawiłam. Mamy podłogę w salonie i holu I prawie mamy kuchnię. Zdjątka są, a i owszem. W dzienniczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.09.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 jak Ci się uda, napisz dla potomności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof5426 03.09.2012 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 (edytowane) Olga !Spróbuj z tą pastą polerska do szyb samochodowych i jak masz dostęp do polerki, albo szlifierki oscylacyjnej / oczywiście nie z papierem ściernym, tylko z kawałkiem flaneli, lnu / to powinno pomóc. Tak uratowałem szybkę tylną - boczną w auteczku. W ten sposób oczyściłem szybkę z czarnych wżerów. Potem zastosowałem chemiczną wycieraczkę i szybka jest całkowicie uzdrowiona. Edytowane 3 Września 2012 przez krzysztof5426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.09.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 wracam z dzienniczka - podłogi wypaśne podkład masz Sound Protect Eco Plus? (kurdę, nikt w witeksie nie miał pomysłu, żeby tę nazwę jeszcze jakoś wzbogacić o kilka określeń? w stylu uniwersal ultra i dużo cyferek na końcu? aż dziw bierze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaremy 03.09.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Olgo kuchnia cudna. Zdradz mi tajemnicę ile taka przyjemność. Bo ja niby mam stolarza, ale ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 03.09.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2012 Tataraczku, podkład z witexa ale nie wiem jak się nazywa, bo wybierał mąż. Jakiś taki na podłogówkę, 3mm zielony Oczywiście miał wygłuszać, więc to pewnie to co piszesz. Sprawdzę jutro na budowie. Krzychu dzięki za opis. Spróbujemy zawalczyc w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgusieniunieczka 04.09.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 (edytowane) Wszystko mnie boli, łapy zwłaszcza. Doszorowałam okna w salonie i dopucowałam podłogę w kotłowni. A potem zanim padłam podziwiałam swoją kuchnię Już ją uwielbiam i wiem, że będzie mi tam dobrze . Dziewczyny czy front z servo drivem lekko wystaje? U mnie zamontowane są do korpusu szafki po bokach u góry takie dwa dżinksy, one wystają tak z 1mm i przez to góra frontu też. Zastanawiam się czy płyta pod nimi nie powinna być lekko spiłowana, tak żeby ten dżinksik po zamontowaniu był równo z korpusem, a nie lekko wystawał. Ktoś mnie rozumie ? Jakieś uwagi? Jutro przyjeżdzają Panowie, więc jeszcze nie jest za późno na poprawki i zmiany. Tutli, mam ten telefon do stolarza, ale padła mi kom i nie mam ładowary. Jutro z roboty do Ciebie napiszę. Edytowane 4 Września 2012 przez olgusieniunieczka P.S dla Tutli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 04.09.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2012 Olga, aleś poszalała z tą kuchnią Jest rewelacyjna:yes: Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 05.09.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2012 Piękna ta kuchnia!!! Czy w ikea można kupić servo drive? i czy to się podłącza do zwykłego gniazdka, czy potrzebne są jakieś specjalne eciepecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts