upiechowska 26.11.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Jesteśmy na etapie szukania okien z PCV. Zastanawiamy się nad Oknoplusem, Oknoplastem, MS więcej niż Okna i ew. innymi. Ale jaką firmę z Krakowa lub okolic polecacie jeśli chodzi o sprzedaż i montaż? Czy jest ktoś, kogo należy obchodzić szerokim łukiem? Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz_p 27.11.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Zapytaj u Brackiego - salon firmowy Jezierskiego. Wprawdzie miałem z oknami trochę problemów (lekko uszkodzone w transporcie), ale wszystko zostało poprawione w ramach gwarancji/ rękojmi. Naprawdę można na nich liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erol 1 27.11.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Ja polecam http://www.eco-dom.pl/.Montowali rok temu u mnie. Można się targować. Wszystko odbyło się bezproblemowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 27.11.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Zobacz w moim podpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 27.11.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jesteśmy na etapie szukania okien z PCV. Zastanawiamy się nad Oknoplusem, Oknoplastem, MS więcej niż Okna i ew. innymi. Ale jaką firmę z Krakowa lub okolic polecacie jeśli chodzi o sprzedaż i montaż? Czy jest ktoś, kogo należy obchodzić szerokim łukiem? Pomocy! Ja kupowałem okna z firmy Drutex. W salonei na Klimeckiego (okno style bodajże). Okna fajne, montazyści z tego salonu też ok. No i cena niezła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 27.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Jesteśmy na etapie szukania okien z PCV. Zastanawiamy się nad Oknoplusem, Oknoplastem, MS więcej niż Okna i ew. innymi. Ale jaką firmę z Krakowa lub okolic polecacie jeśli chodzi o sprzedaż i montaż? Czy jest ktoś, kogo należy obchodzić szerokim łukiem? Pomocy! Ja właśnie mam Oknoplusa - zamawiałem okna i montaż u dystrybutora Oknoplusa w Myślenicach. Montaż jak i same okna jak najbardzie OK. Oczywiście robiłem kilka wycen min. w Oknoplaście, Pagen, Jezierski i jeszcze jakieś mniej znane. Zdecydowanie najlepszy stosunek ceny do jakości przedsatwił Oknoplus. Kupuj okna razem z usługą montażową [7%VAT], no i u przedstawicieli rekomendowanych przez producenta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts