tfor 27.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam, zapraszam do pytań, opinii, rad, komentarzy dot. dziennika budowy Kasi i Tomka.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.12.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Jako pierwsza witam was w gronie budujących Domek bardzo fajny - zresztą jak wiecie przypomina mój - i mam nadzieję, że będzie wam się w nim dobrze mieszkało . Gratuluję poziomu zero i od wiosny będę śledzić wasze zmagania z budową pozdrawiam, lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 18.12.2009 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 Witamy w komentarzach. Na tym etapie brak problemów. mam nadzieję, ze dalej też będzie szło równo. Mury i dach stawia mi ekipa z okolicy. Wydaja się rzeczowi. A reszta - tak jak wspomniałem, w ramach własnych inwencji i sił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdy pierwsza gwiazdkę ujrzysz na niebie,Wspomnij tych, co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zagaśnie, a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek ode mnie uściśnie !!!I złoży serdeczne życzenia z okazjiŚwiąt Bożego Narodzenia!!! życzy lidszu z rodzinką http://domka86.blox.pl/resource/833_swieta2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marina19 08.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 no to super! znalazłam "pokrewną duszę", która wybrała ten sam projeki i to na dodatek w tej samej mieścinie. ja dopiero zaczynam ale będę dzielnie Wam kibicowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 23.12.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://lh6.ggpht.com/_UD9j3sBeSEQ/TROj8H-m3-I/AAAAAAAADqw/Ois_U7Hl_Uo/JP231830_cr.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts