JAREK0808 08.01.2004 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Interesują mnie zdjęcia z realizacji, ew. zdjęcia wnętrz oraz wszelkie opinie na temat c12 -wilcze łyko. link poniżej: http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FARAON 11.01.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Ja też kupiłem ten projekt i na wiosnę zacznę budowę jak byś chciał to możemy wymianiać się doświadczeniami kontakt[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FARAON 13.01.2004 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Interesują mnie zdjęcia z realizacji, ew. zdjęcia wnętrz oraz wszelkie opinie na temat c12 -wilcze łyko. link poniżej: http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=95 Czekam na kontakt , również innych zainteresowanych tym projektem c-04 c12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FARAON 17.01.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2004 Interesują mnie zdjęcia z realizacji, ew. zdjęcia wnętrz oraz wszelkie opinie na temat c12 -wilcze łyko. link poniżej: http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=95 Czekam na kontakt , również innych zainteresowanych tym projektem c-04 c12 Jarek znajdź szukaj i wpisz Wilcze łyko i tam znajdziesz parę starych postów ja znalazłem ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAREK0808 18.01.2004 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Ja też kupiłem ten projekt i na wiosnę zacznę budowę jak byś chciał to możemy wymianiać się doświadczeniami kontakt [email protected] witam, Dzięki za kontakt i chęć wymiany doświadczeń, Ja na razie przymierzam się do zakupu tego projektu, ale na 99% to będzie ten. Co do budowy to będziesz szybszy, bo ja pierwsze ruchy planuję jesienią (stan zero), a reszta w 2005. Tym bardziej jestem ciekaw Twoich doświadczeń w fazie budowy i mam nadzieję na kontakt w tej kwestii w przyszłości. powodzenia w budowie! pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FARAON 18.01.2004 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2004 Witam Cieszę się , że będziemy wymieniać się doświadczeniami.Napisz skąd jesteś , może gdzieś z woj. dolnośląskiego to przy omawianiu projektu wypijemy jakiegoś"browarka" Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artb 06.02.2004 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Witam. Także zamierzam kupić projekt C12 ( na 99,9%) juz za kilka dni. W tym roku w planach jeszcze stan zero, reszta w 2005. Chętnie poznam wrażenia z budowy i ewn. problemy i zmiany projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAREK0808 08.02.2004 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2004 Witam Cieszę się , że będziemy wymieniać się doświadczeniami.Napisz skąd jesteś , może gdzieś z woj. dolnośląskiego to przy omawianiu projektu wypijemy jakiegoś"browarka" Pozdro Witam, Dzięki za kontakt, ostatnio nie zaglądałem na forum stąd też późny odzew. Jestem z Wrocławia, budować będę kilka kilometrów za miastem. Stan zero planuję jesienią, ale ciągle jeszcze rozważam zakup C12, preferowałbym chyba odbicie lustrzane, no i poza tym chciałbym podnieść parter do wys. 2,65. Z jakich materiałów będziesz budował, bo ja chciałbym z Porothermu 38, a w propozycji wykonania do C12 jest beton komórkowy +styropian. pozdrawiam Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 15.03.2004 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2004 Witam Cieszę się , że będziemy wymieniać się doświadczeniami.Napisz skąd jesteś , może gdzieś z woj. dolnośląskiego to przy omawianiu projektu wypijemy jakiegoś"browarka" Pozdro Witam, Dzięki za kontakt, ostatnio nie zaglądałem na forum stąd też późny odzew. Jestem z Wrocławia, budować będę kilka kilometrów za miastem. Stan zero planuję jesienią, ale ciągle jeszcze rozważam zakup C12, preferowałbym chyba odbicie lustrzane, no i poza tym chciałbym podnieść parter do wys. 2,65. Z jakich materiałów będziesz budował, bo ja chciałbym z Porothermu 38, a w propozycji wykonania do C12 jest beton komórkowy +styropian. pozdrawiam Jarek Ja też ostatnio nie zaglądałem i ponadto miałem problem z kompem.Cieszy mnie to że jesteśmy ziomkami ( Polkowice tylko 100 km) , aktualnie to jestem na etapie pozwolenia na budowę a co do materiałów to się jeszcze zastanawiam . Mam parę firm do budowy ale czy gospodarczo czy przez firmę to po pozwoleniu i nie wcześniej jak będziemy w U E.A co u Ciebie napisz P.S Od dzisiaj to mój nowy nik P.S Będę w kontakcie od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi_ngwinek 10.09.2004 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 Witam Ja z checia dolacze sie do Waszej grupy ) Wczoraj odebralem projekt C12 pozdr. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 10.09.2004 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2004 A tu był już wąteczek i jest kilka uwag: http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=30566&highlight=c12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilk1 07.11.2004 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2004 Jestem bardzo zainteresowany tematem, a dotychczasowe poszukiwania na forum nie były zbyt owocne. Na wiosnę planuję rozpoczęcie budowy „Wilczego Łyka”. Posiadam wszystkie zezwolenia. Zmieniłem częściowo projekt. Częściowe podpiwniczenie (kotłownia wraz z pomieszczeniami gospodarczymi 20,5 m). Niewielkie zmiany poczyniłem na parterze – kuchnia otwarta na salon, wyodrębniłem klatkę schodową i stamtąd jest też bezpośrednie przejście do garażu, natomiast z części łazienki i pomieszczenia gospodarczego zrobiłem łazienkę, połączyłem hol i przedsionek). Nie mam jednak żadnego doświadczenia technicznego – budowlanego. Interesują mnie wszelkie doświadczenia z tym projektem realizacyjne i kosztorysowe mile widziane foty. Pozdrawiam wszystkich budujących i tych, którzy uporali się już z realizacją wilczego łyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilk1 08.11.2004 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2004 Czy na forum naprawde nie ma nikogo kto buduje c12 wilcze lyko?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pi_ngwinek 09.11.2004 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2004 Chyba wszyscy tylko zamierzaja budowac wg tego projektu.Ja ruszam na wiosne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 11.11.2004 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Czy na forum naprawde nie ma nikogo kto buduje c12 wilcze lyko? Pozdrawiam Ja już widziałem nasz domek buduje go pewne miłe małżeństwo z Tarnowa mialem zacząć w tym roku ale podobnie jak wy zacznę na wiosnę podaję adres [email protected] Mam pewne zmiany w projekcie ale teraz nie będzie mnie jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Faraon1 11.11.2004 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2004 Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat Autor Wiadomość SX_ WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Dołączył: 28 Lip 2004 Posty: 5 Wysłany : Sro Lip 28, 2004 5:20 pm Temat postu : Murator C12 -------------------------------------------------------------------------------- Nie mam na razie nic. Czy ktoś budował taki dom, czy jest ładny, funkcjonalny itd.? Co wykonam za 100 tys., czy wprowadzę się do wykończonego jedynie parteru (reszta w przyszłości)? Ewentualnie przybliżona wycena (średnie ceny z tendencją do niższych ) za poszczególne etapy: fundament, ściany, dach, itp. Jestem na razie totalnym laikiem i nie bardzo się jeszcze orientuję w cenach i w ogóle w budowie domu. Acha, rejon to 60 km od W-wy w kierunku na północ _________________ Jeszcze przed zakupem działki. Powrót do góry Jagna DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 17 Maj 2002 Posty: 928 Skąd: jeszcze niestety Modlin Twierdza k.W-wy Wysłany : Sro Lip 28, 2004 7:28 pm Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Domek jest tutaj Czy ładny, to sam siebie musisz zapytać. Każdy ma inny gust. Mi się podoba. A czy funkcjonalny? Na pierwszy rzut oka uwaga: kuchnia zamknięta a na dodatek daleko od jadalni! Żeby zanieść np. talerz zupy to trzeba wejść przez jedne drzwi do przedpokou, a potem przez kolejne do części pokoju dziennego, minąć schody i dopiero do stołu...Bez sensu według mnie... Góra ok. mało korytarzy a dużo przestrzeni użytkowej. Chociaż założę się, że Kroyena zaraz się doczepi do wanny pod skosem A tak w ogóle to spróbuj skorzystać z opcji "szukaj" i wpisz "C12", albo "wilcze łyko" coś już o tym domku było. A gdzie dokładniej się będziesz budował? Powrót do góry SX_ WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Dołączył: 28 Lip 2004 Posty: 5 Wysłany : Sro Lip 28, 2004 11:06 pm Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Nawet w tej chwili nie mam działki ale już myślę o projekcie. Ten przypadł mi do gustu. Okolice Pułtuska. _________________ Jeszcze przed zakupem działki. Powrót do góry jajmar FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 31 Sty 2004 Posty: 281 Skąd: Rzeszów Wysłany : Czw Lip 29, 2004 12:13 am Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Na parterze to chyba ciezko z tego prysznica korzystac bedzie , no chyba ze masz 150cm wzrostu....... pod schodami....bez sensu. Moze drobny detal ale kierunek otwierania drzwi to chyba niezle zakrecony architekt wrysowal, drzwi na parterze do pomieszczen 5 i 6, trzeb je obchdzic cale. Na poddaszu po co niby te 4.4 m2 holu? Przeciez te drzwi do pokoi mozna zrobic o prawie metr w prawo na czym zyskaja pokoje, a hol to i tak tylko holl. Schody zabiegowe , nie sa najwygodniejsze w uzytkowaniu _________________ A tu można zobaczyć nasz domek A tu nasza córeczka Julia Powrót do góry SX_ WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi Dołączył: 28 Lip 2004 Posty: 5 Wysłany : Pią Lip 30, 2004 11:02 pm Temat postu : 100 tyś. -------------------------------------------------------------------------------- Ale czy za 100 tyś. wprowadzę się do wykończonego jedynie parteru czy nie? _________________ Jeszcze przed zakupem działki. Powrót do góry Pozwoliłem sobie wkleić troszkę wątków z tematu aby było łatwiej śledzić nasz przepiękny domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts