pawel aldona 25 27.11.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 mam zamiar wyremontowac mieszkanie 35mkw remont kapitalny elektryka hydraulika rownania scian i sufitow gladzie glazura kuchnia i lazienka plus terakoty malowanie wyburzenie 3 scianek zerwanie tynku skucie glazur terakoty zerwanie paneli i wykladzin wszystko od nowa praktycznie zrobic pluswywiezienie gruzu i wszystkich glazur paneli itp na jaka sume za sama robocizne musze sie szykowac ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 27.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ...a z jakiego rejonu naszego pięknego kraju jesteś?... to ma na pewno wpływ na cenę robocizny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel aldona 25 27.11.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 jestem z warszawy to mieszkanie od lat 80 nie mialo konkretnego remontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtas122 29.11.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 coś podobnego teraz robie(totalna rewolucja), materiały średnie (pod wynajm) kwota będzie jak planuje około 25tys z jakimiś meblami (ogólnie kuchnia ,łazienka pokój wyposażony ).Dodam,że transport wszelkich materiałów i odpadów własnym transportem, brudna robota swoimi ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 05.03.2010 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Sorry ale pytanie trochę infantylne.Bo łazienkę można zrobić w płytkach po 25 zł /m2 lub w marmurze za 1500 m2.I tak z każdym innym materiałem.To jak pytanie -ile wydam w galerii handlowej? Mogę wygać 30 gr. na gumę do żucia,a mogę i wydać 100 tyś-na markowe ubrania i meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek7080 07.03.2010 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ja też to przechodziłem. Jak dużo stracisz nerw zależy w jakimś stopniu od firmy która ma Ci remontować. Ja w tamtym roku urwanie głowy miałem z pierwszą firmą(jakość nie taka jak bym chciał, opóżnienia), wytrzymałem z nimi 1,5 miesiąca. Póżniej dostałem od znajomego tel. do firmy z którą nie miałem problemów.Zrobili chłopaki docieplenie(wcenie zrobili mi np. parapety),poddasze, dokończyli gładzie w sumie 5-tyg.(8 osób). Jakoś to zniosłem. Wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smpoland 07.03.2010 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Ceny sa zalezne od zakresu prac. Wyburzenie 3 scian to pojecie wzgledne Aktualnie wykonuje podona prace ( malo wyburzania, bez plytek) - sciany, drzwi, malowanie itp. Mieszkanie ok 40 m2 w Warszawie i koszt samej robocizny to ok 7000 - 15% rabatu za kompleks Podaj zakres prac, powiem ile bedziesz musial za to zplacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts