agatek751 07.02.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Na kota mam alergie . Kupiłem wiec na Allegro elektroniczny odstraszacz gryzoni .U mnie zadziałał . U mnie ten odstraszacz działał kilka tygodni, potem chyba myszy ogłuchły, bo dalej dreptały w te i nazad. No i nastał Pan Kot (dosłownie, leń śmierdzący) żadnej myszy nie złapał, ale chyba sprawiał wrażenie, bo myszek nie było. Teraz jak już nie mam kota ( po kilku tygodniach okazało się , że dziecko ma alergię) mimo wszystko nie przychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.02.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ważne jest też jak postawi się łapkę na myszygryzonie biegają przy ścianie więc łapka powinna być przysunięta do ściany przecinając drogę myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.02.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ważne jest też jak postawi się łapkę na myszy gryzonie biegają przy ścianie więc łapka powinna być przysunięta do ściany przecinając drogę myszy a ja Cie miałam odwiedzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an100 08.02.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 u nas zadziałał popcorn Wszystkie myszy się skusiły i złapały na łapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwap 08.02.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 posmaruj podłogę mocnym klejem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ANSEXXX 09.02.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 ważne jest też jak postawi się łapkę na myszy gryzonie biegają przy ścianie więc łapka powinna być przysunięta do ściany przecinając drogę myszy powinnaś kierować ruchem podczas nocnych wymarszów myszy jezeli będzie dobrze przymocowana łapka NA Myszy powinna więcej zebrać pożywienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 10.02.2010 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Mam ten sam problem co roku w domku letniskowym. Nic nie pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himlaje 10.02.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 U mnie też się myszy zalęgły jak ekipa ociepleniowa wyjechała zostawiając resztki jedzenia w domu. Zainwestowałem w dwie łapki na szczury (większe i skuteczniejsze niż na myszy). Kusiłem je serem, boczkiem, kiełbasą. W ok 3 tygodnie wyłapałem ok 10 i narazie mam spokój. Nic nie słychać, widać i już nic się nie łapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts