perm 28.11.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Co autor miał na myśli? Autor elektroniczny oczywiście. Niewykończone drewniane podłogi mają zwykle kwadratowe brzegi pozycji do spożycia przez kilka zwolnień. Zarząd długości podłogi na wywołane przez człowieka będzie od 12 cali do 78 cali na podstawie losowej długości. Podłużny długość podłogi jest ręcznie na specjalne zamówienie podstawie. Ten rodzaj podłogi powinny być spięte lub gwoździami ponad Przyjmujemy sklejki pod podłogą i powinna być ustalana na lub powyżej klasy. Istnieją 3 stopnie; pierwszej klasy podłoga jest jasne, że część odnosi się do najbardziej nieskazitelny klasy podłoga, otaczającego najmniejsza ilość kolorów i różnica nie węzłów. Zarząd może różnić się w zależności od długości 12 cali do 78 cali, ale w ogóle ma to już długości standardowej, zwykle około 3 cm długości. Zawiera ono czystsze, współczesny wygląd dla Twojego wnętrza. Ponadto, mniej płyt dokonać instalacji szybki i prosty. Możesz użyć odkurzaczy do podłogi drewnianej. Wersji oryginalnej nie mam. Macie jakies sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 28.11.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Co autor miał na myśli? Autor elektroniczny oczywiście. Niewykończone drewniane podłogi mają zwykle kwadratowe brzegi Ponadto, szybki i prosty. Możesz użyć odkurzaczy do podłogi drewnianej. Wszystko jasne ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.11.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Co autor miał na myśli? Autor elektroniczny oczywiście.... Macie jakies sugestie Może zapodaj mu ten tekst tylko w drugą stronę, niech tłumaczy - to dopiero może być beka Zarząd może różnić się w zależności od długości 12 cali do 78 cali Te 78 cali to oczywiście Prezes Zarządu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 29.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 A już myślałem , że oglądaliście 2012 na films.online pl...tam chyba też jakiś automat tłumaczył, bo części tekstów nie da się zrozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 30.11.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 . Zarząd może różnić się w zależności od długości 12 cali do 78 cali, ale w ogóle ma to już długości standardowej, zwykle około 3 cm długości. się oplułam ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 30.11.2009 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 To ja mam tylko jedną (za to skuteczną )radę weź Ty sie napij , ale tak porządnie , nie byle jak, i niech ci jaki trzeźwy przeczyta . Gwarantuję zrozumiesz wszystko bylebyś tylko zapamiętał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 01.12.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 To ja mam tylko jedną (za to skuteczną )radę weź Ty sie napij , ale tak porządnie , nie byle jak, i niech ci jaki trzeźwy przeczyta . Gwarantuję zrozumiesz wszystko bylebyś tylko zapamiętał to może niech ten trzeźwy od razu zapisze bo jak se sam zapisze to się na drugi dzień nie rozczyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts