rogi 09.01.2004 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Czy ktos z was ma może komin wentylacyjny ze s[pecjalnych bloczków z betonu komórkowego? Albo z czegoś innego. jak to ma sie cenowo do cegły.Słyszałem o schiedel ale jest drogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 09.01.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 http://www.kominflex.com.pl z Pszczyny.W Warszawie firma PROFIT na Ursynowie, tel 641-50-23. Tam kupowałem.Elementy z keramzytobetonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arek99 09.01.2004 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 ja mam kominy wentylacyjne z silki - cena chyba 2,2, więc taniej niż z cegły, nie trzeba obmurowywać jak w przypadku bloczków ceramicznych, no i można kłaść na klej - jedyna wada - cięższe niż bloczki ceramiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 10.01.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Ja mam ceramiczne. Cena 2zł za sztukę. nie pamiętam wymiarów ale na oko ok.30cm. wys., więc zdecydowanie taniej niż cegła i dużo szybcij muruje się. Na marginesie Schidel jest najdroższy (chyba) a zasadniczo nie wyróżnia się od pozostałych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts