jagódki 05.01.2012 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Domek w stanie SSO stoi a mi 3 stycznia stuknęła 40 stka... Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dzięki Lidzia Twój Topazik cudnie się prezentuje Wiele rzeczy podglądaliśmy u Ciebie... Nasza wspólna dachówka jest piękna, wyjątkowo cudnie Topaz z nią wygląda ... Nie robiliśmy daszku nad drzwiami ponieważ zdecydowaliśmy się na drzwi wejściowe HORMANN z bocznym doświetleniem, są one ze stali nierdzewnej i aluminium, w okleinie orzech, nie będą się wypaczać jeżeli daszku nie ma nad nimi. Jeszcze daleka droga przed nami zanim się wprowadzimy... rzeczywiście metalowe drzwi nie będą się wypaczać. Ja sobie bardzo chwalę mój daszek, nie tylko z tego powodu, że mam drewniane drzwi wejściowe, ale dlatego, że mam osłonięty cały podest przy schodach od deszczu i śniegu, co się bardzo przydaje przy witaniu i żegnaniu gości. Domek w stanie SSO stoi a mi 3 stycznia stuknęła 40 stka... Marcin w takim razie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe mój mąż ma urodziny 1 stycznia i w przyszłym roku stuknie mu 40-tka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 11.01.2012 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 rzeczywiście metalowe drzwi nie będą się wypaczać. Ja sobie bardzo chwalę mój daszek, nie tylko z tego powodu, że mam drewniane drzwi wejściowe, ale dlatego, że mam osłonięty cały podest przy schodach od deszczu i śniegu, co się bardzo przydaje przy witaniu i żegnaniu gości. w takim razie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe mój mąż ma urodziny 1 stycznia i w przyszłym roku stuknie mu 40-tka To za rok Twój mąż będzie hucznie obchodził 40 urodziny ... Obaj pod znakiem Koziorożec My wyprawialiśmy w restauracji Jak byśmy mieszkali już w Topazie, to może byśmy zdecydowali się na imprezę urodzinową w domu. Lidzia Twój daszek nad drzwiami wygląda cudnie. Jest na pewno praktyczny. My nie chcieliśmy zbytnio zmieniać bryły budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 14.02.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Hm zima nadal mrozi a domek marznie ...Czekamy na wiosnę, wtedy będzie można wstawić okna SCHUCO i drzwi wejściowe i garażowe HOORMANN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts