Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Topaz III - budowę czas zacząć...:):):)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 123
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzięki Lidzia :-) Twój Topazik cudnie się prezentuje :-) Wiele rzeczy podglądaliśmy u Ciebie... Nasza wspólna dachówka jest piękna, wyjątkowo cudnie Topaz z nią wygląda ... :-)

Nie robiliśmy daszku nad drzwiami ponieważ zdecydowaliśmy się na drzwi wejściowe HORMANN z bocznym doświetleniem, są one ze stali nierdzewnej i aluminium, w okleinie orzech, nie będą się wypaczać jeżeli daszku nie ma nad nimi.

Jeszcze daleka droga przed nami zanim się wprowadzimy...

rzeczywiście metalowe drzwi nie będą się wypaczać. Ja sobie bardzo chwalę mój daszek, nie tylko z tego powodu, że mam drewniane drzwi wejściowe, ale dlatego, że mam osłonięty cały podest przy schodach od deszczu i śniegu, co się bardzo przydaje przy witaniu i żegnaniu gości.

Domek w stanie SSO stoi a mi 3 stycznia stuknęła 40 stka... :-( Marcin :-)

w takim razie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :D

mój mąż ma urodziny 1 stycznia i w przyszłym roku stuknie mu 40-tka :lol2:

rzeczywiście metalowe drzwi nie będą się wypaczać. Ja sobie bardzo chwalę mój daszek, nie tylko z tego powodu, że mam drewniane drzwi wejściowe, ale dlatego, że mam osłonięty cały podest przy schodach od deszczu i śniegu, co się bardzo przydaje przy witaniu i żegnaniu gości.

w takim razie najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :D

mój mąż ma urodziny 1 stycznia i w przyszłym roku stuknie mu 40-tka :lol2:

To za rok Twój mąż będzie hucznie obchodził 40 urodziny ... Obaj pod znakiem Koziorożec :-)

My wyprawialiśmy w restauracji :-) Jak byśmy mieszkali już w Topazie, to może byśmy zdecydowali się na imprezę urodzinową w domu.

Lidzia Twój daszek nad drzwiami wygląda cudnie. Jest na pewno praktyczny. My nie chcieliśmy zbytnio zmieniać bryły budynku.

• 1 month później...