lidszu 28.11.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Witam i zaparaszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.11.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Jagódki, witam na forum wśród Topazowiczów Cieszę się, że kolejna osoba będzie budować ten piękny domek będę częstym gościem i ściskam mocno kciuki za wiosnę 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.11.2009 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Aby wstawić zdjęcie, to adres musi mieć na końcu jpg. Najeżdżasz kursorem na zdjęcie, klikasz prawym klawiszem myszki i wchodzisz we właściwości. Kopiujesz adres obrazka np. tak jak to http://www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz3/images/topaz3.jpg potem wstawiasz ten adres pomiędzy [/img][/b] i wychodzi http://www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz3/images/topaz3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.11.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 i ja sie przywitam!!! Jagódka.....tak ma na imie moja córcia więc z sentymentem będe do Was zagladać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.11.2009 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 jagódki, widzę, że wy też przeszliście dość drugą i żmudną drogę do własnego domku. Niestety załatwianie spraw urzędowych może całkowicie zniechęcić do posiadania własnych czterech kątów, ale warto to przejść, aby potem móc usiąść na własnym tarasie z kawką Najgorsze macie już za sobą i teraz trzeba zbierać siły na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 28.11.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Dziękuję wszystkim za dobre słowa i za komentarze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 gratuluję odebrania projektu !!!! kolejny mały kroczek w stronę swojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bożena030100 14.12.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Gratuluję trafnego wyboru życzę aby ta budowa skończyła się tak szybko jak moja (1 rok ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mr6319 14.12.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Witam. Super ten wasz projekcik. Bardzo mi sie podoba cała elewacja zewnętrzna. Bardzo chcemy mieć wyspę i dlatego odwiedziliśmy, podpisaliśmy umowę na zaprojektowanie naszej kuchni. Gdzie zamówiliście projekt swojej kuchni? A we wnętrzu jak dla mnie zbyt mała łazienka na dole. Ja od razu bym pomyślał albo zmiejszeniu pomieszczenia gospodarczego, albo o małej zmianie w garażu. Zabranie lewego górnego rogu garażu na poczet łazienki. http://www.mgprojekt.com.pl/domki/topaz3/images/r1.jpg Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.12.2009 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Gdy pierwsza gwiazdkę ujrzysz na niebie,Wspomnij tych, co kochają Ciebie,Gdy pierwsza zagaśnie, a druga zabłyśnie,niech Cię aniołek ode mnie uściśnie !!!I złoży serdeczne życzenia z okazjiŚwiąt Bożego Narodzenia!!! życzy lidszu z rodzinką http://domka86.blox.pl/resource/833_swieta2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Gratuluję postępów Jak już będziecie mieli projekt kuchni to się pochwalcie, bo my też planujemy wyspę i też czekamy na efekty pracy architekta. A dlaczego braliście do STOEN'u, gazowni i MPWiK mapki od geodety ? Do tych instytucji wystarczą zwykłe mapki informacyjne w wydziału geodezyjnego, których koszt pewnie wyniósłby 50 zł. A czy mogę was zapytać za co arch bierze 2-3 tyś za mapki ? Moja arch., która nanosiła nam dom na mapki (robiła zagospodarowanie terenu) wzięła 1 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.01.2010 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jeśli chodzi o strop, to ja bym robiła monolityczny - bo właśnie on jest cichszy i cieplejszy. Jego zrobienie jest o wiele bardziej czasochłonne i pewnie trochę droższe, ale naprawdę warto. Na Terrivie może wam pękać tynk, bo jednak te bloczki cały czas pracują. Fajnie, że już niedługo będziecie składać papiery do PnB . Pogoda za oknem i tak beznadziejna, więc te 2 miesiące szybko miną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ja też kibicuję ale gdzie się podziewa inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 28.01.2010 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja też kibicuję ale gdzie się podziewa inwestorka Odśnieża??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 29.01.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 oj jest inwestorka wkleja fotki papierki i pozwolenia ja załatwiam jestem czasowo dyspozycyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makawel 15.02.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam Czytałem w dzienniku ze chcesz mieć u Siebie płytę indykcyjna. Bylem u znajomych którzy ja maja i mnie przeszkadzała praca wentylatorów (troszkę głośna) które maja za zadanie schłodzić płytę. ja po wizycie u nich zrezygnowałem z tej płyty i będę u siebie montował zwykłą. pozdrawiam a zapomniałem dodać ze domek bardzo fajny tylko czekać aż zacznie się budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Hej Widzę, że papiery do PnB złożone - gratulacje !!! Widzę też, że macie już wizualizacje kuchni . A pochwalicie się My też w sobotę odebraliśmy od naszych architektek wizualizacje całego parteru . Dostaliśmy dwie wersje, z których pewnie zrobimy jedną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagódki 15.02.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 mamy już prawie gotowy projekt kuchni - wizualizację , lecz niestety niedostaliśmy go ani w wersji papierowej ani elektronicznej musimy poprosić architekta aby nam go przeslał Lidko Twoja wizualizacja parteru wygląda cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia_zuk 17.02.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Chciałam się przywitać jako kolejny Topazowicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.02.2010 16:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 mamy już prawie gotowy projekt kuchni - wizualizację , lecz niestety niedostaliśmy go ani w wersji papierowej ani elektronicznej musimy poprosić architekta aby nam go przeslał Lidko Twoja wizualizacja parteru wygląda cudnie no to proście architekta dziękuję bardzo, że wam się nasza wizualka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts