Bricks 28.11.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2009 Mam nadzieję, że nasz dziennik będzie fajną lekturą dla innych. Zapraszam więc do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.11.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, miło się czyta tę przygodę z budową.Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bricks 30.11.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 dzięki za uznanie Postaram się w miarę możliwości czasowych pisać stale. pozdrawiam, Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubinowa 01.12.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam, o widzę, że macie Państwo ten sam dylemat co mieliśmy my 3 lata temu. Również szukaliśmy projektu domu dla dwojga, tony projektów przejrzane, każdy już prawie wybrany miałby przeróbki. Tak więc zdecydowaliśmy się na indywidualny. Przez ponad pół roku malowałam, zmieniałam, rysowałam (nie, nie jestem architektem, chociaż odkryłam dzięki temu drugie ja). Kiedy już miałam "gotowca", udałam się do pierwszego lepszego architekta z papierami (tak dokładnie), który mi wytyczył, gdzie ściany nośne itp. zgodnie ze sztuką budowlaną. Trafiliśmy na zły okres, wszystko było drogie itd., ale warto było: już trzeci miesiąc mieszkamy, wszystko jest rozplanowane ze sztuką ergonomii, a nawet feng shue. Powiem tak: jest cudnie , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bricks 03.12.2009 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 My dokładnie tak samo mieliśmy. Najpierw wspólne rozmowy z żoną na temat co dokładnie chcemy, później szkice na kartce. A efekt - zapraszam do oglądania: http://dom.strefa-urody.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts