Gość 09.01.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Proszę użytkowników tego kotła o opinie,czy kupić i używać warto,czy upić się warto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_arek 09.01.2004 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Takie urządzenie służy mi drugi sezon.Na razie bez problemów,jednak głównym ogrzewaniem jest kominek,więc kocioł nie zdążył się mocno napracować.Własciwie,to jego podstawowym zadaniem jest przygotowywanie CWU oraz dogrzewanie piwnicy,nie wiem jak wyglądałaby jego kondycja gdyby miał chodzić na "full". A upić się ? Czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 09.01.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Mam takowy od miesiąca + zasobnik 150 l. Sprawuje się rewelacyjnie. Zużycie gazu ziemnego Gz50 na ogrzewanie, cwu, kuchenka przy temp. -10 na zewnątrz ok. 10 m3. Ściana 1 warstwowa z keramzytu, powierzchnia dół + góra ok 140 m2.Zamknięta komora spalania pozwala na izolację kotła z pomieszczenia - nie słychać prawie jak pracuje. Polecam.KB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Franio 13.01.2004 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2004 Też kupiłem takowy + Vitocell 150l, no prawie bo WHO (ale to tylko kwestia oznakowania). Jeszcze nie zamontowałem, ale ciekaw jestem opinii użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts