evien 29.11.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, Chciałem Was zapytać czy ktoś może wykonywał regały z regipsów ?Chciałem w pokoju "komputerowym" na poddaszu zrobić dwa regały pod takie różne szpargały, ale mam wiele wątpliwości czy to wszystko wytrzyma razem w kupie ?? Regłay umiesszczone by były na całej ścianie przy skosach zatem troszkę to by wyglądało na taką meblościankę, Jeśli ktoś wykonywał taki regalik, mógłby wrzucić jakieś zdjęcia z realizacji, być może napisać jakiech profilu używał jakiej maksymalnej szerokości półki jak generalnie wyglądała konstrukcja, Istnieje może jakiś taki wątek podobnej treści? Jeśli tak to wrzućcie linnka! Pozdrawiam i zgóry dziękuje za udzielone informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 29.11.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, Chciałem Was zapytać czy ktoś może wykonywał regały z regipsów ? Chciałem w pokoju "komputerowym" na poddaszu zrobić dwa regały pod takie różne szpargały, ale mam wiele wątpliwości czy to wszystko wytrzyma razem w kupie ?? Regłay umiesszczone by były na całej ścianie przy skosach zatem troszkę to by wyglądało na taką meblościankę, Jeśli ktoś wykonywał taki regalik, mógłby wrzucić jakieś zdjęcia z realizacji, być może napisać jakiech profilu używał jakiej maksymalnej szerokości półki jak generalnie wyglądała konstrukcja, Istnieje może jakiś taki wątek podobnej treści? Jeśli tak to wrzućcie linnka! Pozdrawiam i zgóry dziękuje za udzielone informacje wytrzyma nawet stojacy na nim monitor z kinolem 30" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evien 29.11.2009 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 nie macie jakiś zdjęć z realizacji takich regalików? regałów?? itd! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 29.11.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 http://images46.fotosik.pl/232/13a33849e5f95a1bm.jpgco prawda to nie strych tylko normalny pokój i cala ta konstrukcja zasłania naczynie wzbiorcze CO ale... możesz na takiej pancernej konstrukcji zawiesić i włożyć dosłownie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evien 29.11.2009 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 nie no super tylko masz to od środka ? jak montowałeś stelaże? lub cokolwiek innego? widzisz chodzi mi o konstrukcję jak to wykonać ? jakich profili użyć i gdzie aby całość wyglądała powiedzmy podobnie:) dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 29.11.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 oj myślisz ze dokładnie pamiętam co i jak? Sporo na to poszło profili "C" i "U" Dwie prawe ręce i spokojnie sam możesz to wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts