Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Regał z regipsów?!

evien

Recommended Posts

Witam,

Chciałem Was zapytać czy ktoś może wykonywał regały z regipsów ?

Chciałem w pokoju "komputerowym" na poddaszu zrobić dwa regały pod takie różne szpargały, ale mam wiele wątpliwości czy to wszystko wytrzyma razem w kupie ??

Regłay umiesszczone by były na całej ścianie przy skosach zatem troszkę to by wyglądało na taką meblościankę,

Jeśli ktoś wykonywał taki regalik, mógłby wrzucić jakieś zdjęcia z realizacji, być może napisać jakiech profilu używał jakiej maksymalnej szerokości półki jak generalnie wyglądała konstrukcja,

Istnieje może jakiś taki wątek podobnej treści? Jeśli tak to wrzućcie linnka!

Pozdrawiam i zgóry dziękuje za udzielone informacje

Witam,

Chciałem Was zapytać czy ktoś może wykonywał regały z regipsów ?

Chciałem w pokoju "komputerowym" na poddaszu zrobić dwa regały pod takie różne szpargały, ale mam wiele wątpliwości czy to wszystko wytrzyma razem w kupie ??

Regłay umiesszczone by były na całej ścianie przy skosach zatem troszkę to by wyglądało na taką meblościankę,

Jeśli ktoś wykonywał taki regalik, mógłby wrzucić jakieś zdjęcia z realizacji, być może napisać jakiech profilu używał jakiej maksymalnej szerokości półki jak generalnie wyglądała konstrukcja,

Istnieje może jakiś taki wątek podobnej treści? Jeśli tak to wrzućcie linnka!

Pozdrawiam i zgóry dziękuje za udzielone informacje

wytrzyma nawet stojacy na nim monitor z kinolem 30"