kinga_kinga7 30.11.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Szukam sponsora bądź dużą firmę,która mogłaby wesprzeć schronisko dla bezdomnych zwierząt w Białej Podlaskiej.Jest ponad 300 psiaków,nie ma odpowiednich warunków,psy stoją w błocie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gradowski 30.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Szukam sponsora bądź dużą firmę,która mogłaby wesprzeć schronisko dla bezdomnych zwierząt w Białej Podlaskiej.Jest ponad 300 psiaków,nie ma odpowiednich warunków,psy stoją w błocie.. Uspic i po kłopocie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeusz123 30.11.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 przerobić na karmę dla innych psów aż dostanie jeden i sprzedać do chińskiej restałracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysza223 30.11.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 przerobić na karmę dla innych psów aż dostanie jeden i sprzedać do chińskiej restałracji A może to samo zrobić z emerytami i rencistami - waszymi rodzicami itd itp. tadeusz i gradowski co wy na to???!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gradowski 30.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 przerobić na karmę dla innych psów aż dostanie jeden i sprzedać do chińskiej restałracji A może to samo zrobić z emerytami i rencistami - waszymi rodzicami itd itp. tadeusz i gradowski co wy na to???!!!!! Jesli bede bezdomny,leżał w błocie to bardzo proszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 30.11.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Faktycznie tamtejsze warunki nie sa najlepsze. Kiedys bralem pieska z tego schroniska.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_kinga7 30.11.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 zanim cokolwiek powiedzie,to zastanówcie się nad tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gradowski 30.11.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 zanim cokolwiek powiedzie,to zastanówcie się nad tym Własnie,trzeba się nad tym zastanowić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sandacz 01.12.2009 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Gradowski miał chyba na myśli inny rodzaj sponsoringu tyle że on dziad i gołodupiec jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.12.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 pajace jakich małoale i tacy muszą byćto tak jak z kupą - musi śmierdzieć bo w końcu to kupa kinga_kinga7chyba takie działanie nie przyniesie większych rezultatówpróbuj na dogomanii i u lokalnych przedsiębiorców,np w hurtowniach budowlanych, nie odpuszczaj, wtedy zawsze ktoś pomocny się znajdzie, napisz w grupach budujących dla Twojego rejonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 01.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 przerobić na karmę dla innych psów aż dostanie jeden i sprzedać do chińskiej restałracji restauracji żłobie Uspic i po kłopocie!! powinni zacząć od ciebie ośla łąko jesteście żenujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 przerobić na karmę dla innych psów aż dostanie jeden i sprzedać do chińskiej restałracji bez komentarza .... oddałabym pół królestwa i swoją rękę za jeden dzień zamiany dusz tego głąba ( w domyśle "tadeusz123") z którymkolwiek psem z tego schroniska Gradowski miał chyba na myśli inny rodzaj sponsoringu tyle że on dziad i gołodupiec jest nie wiem czy o ten sponsoring Ci chodzi który mi przyszedł do głowy myśląc o w/w , ale jesli tak to na TEN sposnsoring trza mieć wygląd i zachowanie ..... tutaj pewnie nie ma ani jednego ani drugiego .... więc odpada w przedbiegach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 01.12.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 kinga_kinga7 napisz na dogomanii i mam radę - nie karmić trolli, szkoda czasu i nerwów, a święta przed nami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ja tam nie wiem ..... ale z doświadczenia własnego mi się nasunęło .... że kto jaki dla zwierząt taki dla ludzi ....dlatego nie mam znajomych którzy mają psa przy budzie na łańcuchu tudzież oddają do schroniska bo się dziecku znudził .... i cholernie mnie wkurzają cwaniaczki które naszych braci mniejszych traktują przedmiotowo i okrutnie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 01.12.2009 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a ja już się nauczyłam żeby nie zwracać uwagi na tego typu zaczepki, a dyskutować mogę z ludźmi, którzy nie są uświadomieni, żyją w świecie mitów i stereotypów, ale mają coś do powiedzenia, a posty tadeusz123 i Gradowski są jak bełkot pijaczków spod budki z piwem czy gwizdy robotników na rusztowaniach. Mam nadzieję, że Panowie tak tylko chlapnęli bez zastanowienia, a są mężczyznami na poziomie tylko się zapomnieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Szukam sponsora bądź dużą firmę,która mogłaby wesprzeć schronisko dla bezdomnych zwierząt w Białej Podlaskiej.Jest ponad 300 psiaków,nie ma odpowiednich warunków,psy stoją w błocie.. A oni sa OPP? Mozna im przekazac 1%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadeusz123 02.12.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 witam jest opcja znajdźcie tych ludzi którzy wyrzucając te psy i im nakopcie do dupy a to co napisałem to moja propozycja dalej aktualna a pieski to ja bardzo lubię ja jak miałem psa to każdy dożył swoich dni w domostwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_kinga7 02.01.2010 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Małgos2 tak, można przekazać 1% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_kinga7 02.01.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 witam jest opcja znajdźcie tych ludzi którzy wyrzucając te psy i im nakopcie do dupy a to co napisałem to moja propozycja dalej aktualna a pieski to ja bardzo lubię ja jak miałem psa to każdy dożył swoich dni w domostwie z tego co pisałeś wcześniej,to nie byłabym taka pewna czy lubisz psy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.01.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Małgos2 tak, można przekazać 1% To podaj dokladne dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts