Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam sponsora..

kinga_kinga7

Recommended Posts

pajace jakich mało

ale i tacy muszą być

to tak jak z kupą - musi śmierdzieć bo w końcu to kupa

kinga_kinga7

chyba takie działanie nie przyniesie większych rezultatów

próbuj na dogomanii i u lokalnych przedsiębiorców,np w hurtowniach budowlanych, nie odpuszczaj, wtedy zawsze ktoś pomocny się znajdzie, napisz w grupach budujących dla Twojego rejonu

przerobić na karmę dla innych psów aż dostanie jeden i sprzedać do chińskiej restałracji

bez komentarza ....

oddałabym pół królestwa i swoją rękę za jeden dzień zamiany dusz tego głąba ( w domyśle "tadeusz123") z którymkolwiek psem z tego schroniska :-?

Gradowski miał chyba na myśli inny rodzaj sponsoringu :wink: tyle że on dziad i gołodupiec jest :lol:

nie wiem czy o ten sponsoring Ci chodzi który mi przyszedł do głowy myśląc o w/w , ale jesli tak to na TEN sposnsoring trza mieć wygląd i zachowanie ..... tutaj pewnie nie ma ani jednego ani drugiego .... więc odpada w przedbiegach .... :wink:

ja tam nie wiem ..... ale z doświadczenia własnego mi się nasunęło .... że kto jaki dla zwierząt taki dla ludzi ....

dlatego nie mam znajomych którzy mają psa przy budzie na łańcuchu tudzież oddają do schroniska bo się dziecku znudził ....

i cholernie mnie wkurzają cwaniaczki które naszych braci mniejszych traktują przedmiotowo i okrutnie .....

a ja już się nauczyłam żeby nie zwracać uwagi na tego typu zaczepki, a dyskutować mogę z ludźmi, którzy nie są uświadomieni, żyją w świecie mitów i stereotypów, ale mają coś do powiedzenia, a posty tadeusz123 i Gradowski są jak bełkot pijaczków spod budki z piwem czy gwizdy robotników na rusztowaniach.

Mam nadzieję, że Panowie tak tylko chlapnęli bez zastanowienia, a są mężczyznami na poziomie tylko się zapomnieli.

• 5 weeks później...
witam jest opcja znajdźcie tych ludzi którzy wyrzucając te psy i im nakopcie do dupy a to co napisałem to moja propozycja dalej aktualna a pieski to ja bardzo lubię ja jak miałem psa to każdy dożył swoich dni w domostwie

z tego co pisałeś wcześniej,to nie byłabym taka pewna czy lubisz psy