kinga_kinga7 02.01.2010 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 To podaj dokladne dane. wejdź na http://www.bialapodlaska.schronisko.net i jak pomóc,tam będzie na dole jak przekazać 1 %.Wielkie,wielkie dzięki za pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 04.01.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 To ciekawe, że na poważną prośbę Kingi pierwsze zareagują jakieś trole (Gradowski, tadeusz123), które nie mają nic mądrego do zaproponowania. Trzeba być CZŁOWIEKIEM, żeby rozumieć, że zwierzęta zasługują na szacunek. A z ludzi, którzy tak myślą wyrastają tacy jak ci trzej, których dziś skazali - dwóch na dożywocie, a jednego na 25 lat. (przepraszam, że nazwałem ich ludźmi). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wroclawianka 11.01.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam a ja co roku przeznaczam pieniążki z podatku rocznego na schronisko dla zwierząt tylko ,że we Wrocku .Uważam ,że dla chorych itp zawsze pieniążki się znajdą a dla zwierząt niestety nie stąd też moja decyzja o przekazywaniu pieniążków do schroniska a w tym roku powędrują do http://www.bialapodlaska.schronisko.net pozdrawiam i zachęcam do przekazywania pieniążków dla zwierząt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_kinga7 16.01.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam a ja co roku przeznaczam pieniążki z podatku rocznego na schronisko dla zwierząt tylko ,że we Wrocku . Uważam ,że dla chorych itp zawsze pieniążki się znajdą a dla zwierząt niestety nie stąd też moja decyzja o przekazywaniu pieniążków do schroniska a w tym roku powędrują do http://www.bialapodlaska.schronisko.net pozdrawiam i zachęcam do przekazywania pieniążków dla zwierząt Bardzo dziękuję za wsparcie w imieniu zwierzaków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 10.02.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Szukam sponsora bądź dużą firmę,która mogłaby wesprzeć schronisko dla bezdomnych zwierząt w Białej Podlaskiej.Jest ponad 300 psiaków,nie ma odpowiednich warunków,psy stoją w błocie.. Uspic i po kłopocie!! .no tak...Czasem wchodze na ten rozdzial forum w poszukiwaniu pewnych informacji i czesto natykam sie na tego typu akcje.Ktos prosi o pomoc a w wiekszosci ta pomoc polega na przeniesieniu prosby do innych for.no tak,to najprostrze. Probuje tez przeczytac spokojnie dyskusje na temat tego,jak to trzeba pomagac starym lub mlodym zwierzetom po wypadkach lub poprostu niedoleznym.Powinnismy pomagac braciom mniejszym... ALE. Zastanowcie sie moi mili czy ta cala sytuacja nie jest troche przewrocona do gory nogami?Normalnie,w naturze, zwierzeta nie dozywaja niedoleznej starosci,nie cierpia z powodu slepot,niestrawnosci i mozna by tu wymieniac dlugo te niedomagania.My,dobrzy ludzie utrzymujemy ich w tym stanie dla niby ich dobra.W naturze,po kilku dniach zginely by zabite przez inne zwierze ,co byloby dla nich napewno wiekszym cierpieniem niz uspienie psa przez lekaza wet czy nawet strzal z broni(wieksze zwierzeta). Utzrymujemy cos przy zyciu co w naturze w takim stanie zyc nie powinno inwestujac w to dosc duze pieniadze. NATOMIAST: Od wieki wiekow ludzie starzy byli skarbem plemienia czy narodu.Sluzyli rada ,podejmowali decyzje wynikajace z ich wieloletniego doswiadczenia. dzis sa niczym odpady.Brakuje dla nich pieniedzy,miejsca poszanowania.Malo kto dazy ich szacunkiem i omija z daleka . CZY NAM SIE TOCHE NIE POPRZEWRACALO W GLOWIE?? Przez litosc dla tych zwierzat,moze trzeba pousypiac wlasnie te biedaczyska niech juz nie cierpia.90% starszych i chorych zwierzat i tak nie znajdzie domu i pozdycha w tych schroniskach! czy to jest dla nich takie dobre??? Ktos pisal: jaki kto dla zwierzat taki dla ludzi. Tak,zgadzam sie.Jednak postepujmy w zgodzie z natura i nie walczmy z nia. i niech ktos mi tu nie pisze,ze uspic psa to to samo co uspic stara babcie ,bo to juz bedzie wogle poza wszelkimi komentarzami. Jak pisalam wczesniej,pozwolcie odejsc tym,ktorych czas w naturze by nadszedl a dajcie szanse zdrowym,mlodym zwierzeta puki jeszcze to jest ich czas...Uczmy innych szanowac Boze stwory ,zapewnic im godziwy byt,obojetnie czy dotyczy to psa czy rzeznego bydla ,ale kiedy przychodzi czas cierpienia nie przedluzajmy go i nie robmy afery z tego,ze trzeba uspic chocby te 50% psow w schroniskach. ( dla jasnosci,mam psy,koty i inne zwierzeta.kocham je) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_kinga7 10.02.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Farida zgadzam się z tobą,niektórzy nie rozumieją uczuć zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 10.02.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Farida zgadzam się z tobą,niektórzy nie rozumieją uczuć zwierzaków kinga_kinga7 powaznie?? spodziewalam sie najazdu Hunow na mnie!Bardzo Ci dziekuje. Niestety ,poglady podobne do moich ,w pewnych kregach ,nalezy z zalozenia zaszczekac. .Ale to akurat bez znaczenia. Wazne jest dobro zwierzatek. Powodzenia z szukaniem sponsorow. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 10.02.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 nic z tego nie zrozumiałem sugerujesz, żeby te skarby plemienia wypuszczać na pożarcie, jak u zwierząt, hmmm, odważna teza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 10.02.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 nic z tego nie zrozumiałem sugerujesz, żeby te skarby plemienia wypuszczać na pożarcie, jak u zwierząt, hmmm, odważna teza Doskonale wiesz o co chodzi.Szukasz zaczepek i prowokujesz.Ale moze zeczywiscie moj skrot myslowy jest dla ciebie nie jasny. To moze jeszcze raz. Zauwazylam,ze ostatnio duzo wiecej uwagi i funduszy kieruje sie w strone starych i chorych zwierzat niz w strone starych i schorowanych ludzi.Z tego skrotu myslowego wynikac moze,ze lepiej byloby nieutrzymywac tych chorych zwierzat a pieniadze przeznaczyc na poprawe warunkow chocby w domach starcow. Bylo by to bardziej zgodne z prawami natury.ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinga_kinga7 10.02.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 1% na schronisko w Białej Podlaskie Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt AZYL prowadzące Schronisko dla bezdomnych zwierząt w Białej Podlaskiej uprzejmie informuje, że w dniu 11 stycznia 2010 roku Sąd Rejonowy w Lublinie przyznał Stowarzyszeniu status OPP Organizacji Pożytku Publicznego. KRS 0000006967 Jesteśmy wpisani na Listę Organizacji Pożytku Publicznego na stronie internetowej Ministerstwa Sprawiedliwości Wykaz OPP. Nasza organizacja została już też wpisana do wykazu OPP na stronie Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej Powyższy wykaz został uaktualniony 03 lutego 2010 r. i każdy dobry człowiek może przekazać swój 1% na ratowanie naszego wspólnego schroniska.Wykaz OPP 1%. Wszystkich, którzy zechcą przekazać 1% podatku na naszą działalność prosimy o wypełnienie zeznania podatkowego za rok 2009 i w odpowiedniej rubryce wpisanie naszego numeru KRS 0000006967 (zgodnie z przykładem poniżej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts