Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam, stoję przed wyborem pralki, ale moja łazienka to ciut powyżej 4 metrów więc interesuje mnie pralka slim? Czy ktoś może ma? Jaka polecacie??

Cały czas myślałam o Aristonie, ale znalazłam tez amicę, która ma tylko 42,5 cm głębokości, ale jakoś negatywnie nastawiona jestem do tej firmy.

Jakie są wasze doświadczenia? Pomocy!!!

https://forum.murator.pl/topic/134207-czy-kto%C5%9B-ma-w%C4%85sk%C4%85-pralk%C4%99-slim-jak%C4%85-polecacie/

ja mam taką:

http://www.megamedia.pl/pralka-ladowana-od-frontu-ardo-se-810.php

firma ARDO. używam jakieś 6 lat i jest ok. Ale od tego czasu pewnie się już standardy zmieniły. Dodam tylko, że jak ja kupowałam to dużo ludzi sugerowało mi, żeby kupować sprzęty np. produkcji włoskiej z napisem odpowiedniego kraju np. made in italy. Chociaż teraz to większość jest produkowana w UE i taki napis powinien być ;)

niedawno kupowałam zestaw sprzętów do kuchni to powiedział, że teraz już są małe różnice w jakości, więc raczej się nie sugerować firmą, a funkcjami (z których później i tak się nie korzysta ;)

mam Candy GOY105TXT ona ma chyba 33cm glebokości - jak dla mnie rewelka

Czy ta pralka ma wyswietlacz, bo w necie na obrazku widac że jest, ale w opisie technicznym nie ma nic na ten temat:(

mam Candy GOY105TXT ona ma chyba 33cm glebokości - jak dla mnie rewelka

Czy ta pralka ma wyswietlacz, bo w necie na obrazku widac że jest, ale w opisie technicznym nie ma nic na ten temat:(

Witam

Równiez mam Candy Slim -nie wiem jaki model ale dziala juz 8 lat i oprócz okresowego czyszczenia filtrow czego wymaga kazda pralka nic sie w niej jeszcze nie zepsuło .

KLACZEK2004 - a po co ci wyświetlacz ? Toż to potencjalny "psuj" ........