-luigi- 30.11.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Wczoraj odkryłam to forum i nic innego nie robię jak czytam. Zaczynamy urządzanie nowego mieszkania. Do przedpokoju i kuchni wybraliśmy taki gres: http://www.leroymerlin.pl/produkty/gres-szkliwiony-himalaya-bialy,1242392236,1242379514.html w przedpokoju będzie ciemny a w kuchni biały. Jednak jak zaczęłam czytać o chińskich wyrobach to się trochę boję. Ten gres widziałam tylko w dwóch sklepach ale nigdzie nie było producenta. Może ktoś wie co to jest i czy warto to położyć na podłogę? dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwona 30.11.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 to gres z paradyża- nie chińszczyzna. Piękny, ale to chyba końcówki serii bo na stronie paradyża już go nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-luigi- 30.11.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Miłe zaskoczenie:) Dziękuję. Zastanawiam się jeszcze nad Arkesia Paradyż ale skoro ten sam producent to pewnie i jakoś ta sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts