massiwo 30.11.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 siemka mam na imie kube, jestem studentem, trafiłem na forum, bo nabyłem mieszkanie i mam nieco problemów z aranżacja... możne ktoś rzuci okiem na plan!? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.11.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 cze Kuba. To wklej ten plan - na pewno ktoś rzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 30.11.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 I wolną chwilą zreperuj Alt.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
massiwo 30.11.2009 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 ok, zrobiłem edit generalnie nie używam PL znaków, ale zrobię wyjątek, bo rozumiem, że tutaj nieco podstarzałej młodzieży ;p plan w dział "projekty i architektura" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 30.11.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 To się naucz używać, bo obawiam się że będziemy Cię mieć w d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts