Mały 17.01.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Aga ja sporą cześc wyprawki dla Karola dostałam od kuzynostwa którzy z Irlandii to zwieźli. Tam sa one popularne. U mnie w jednym sklepie je widzialam ale masz rację, drogie. No ale nie byłam we wszystkich sklepach.... Buteleczki Canpolu też mam rzecz jasna. Te Mam mają fajne smoczki. Takie splaszczone. A Humane znam z....dzieciństwa swojego Z darów z HAmeryki je dawali Małemu nie kupowałam. Przynajmniej nic o tym nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2011 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Mały dobre, dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 18.01.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 madd, mayland dziękuję Wam bardzo widzę, ze staracie się mnie uspokoić.Na razie nie będę zmieniać kosmetyków do ciała dla Hani, ponieważ ten Emolium jest najlepszym kosmetykiem jaki do tej pory miałam. Oilatum, Atoperal baby, po drodze gdzieś tam Oilan. Na razie wystarczy. Tym bardziej że one trochę kosztują . Służy jej ten Emolium i zobaczymy co będzie dalej.Ale widzę, że codziennie to na głowie wygląda inaczej. Raz więcej, raz mniej, raz wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.01.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 O cholera. chyba będę wyłącznie samoróbne podawał...:http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8939917,Miesne_wypelniacze_w_jedzeniu_dla_niemowlat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.01.2011 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Kolega mial praktyki w jednej z takich firm. Tyle wam powiem, ze ludzie to swinie.Pewnie jak sie poda sloiczek od czasu do czasu to sie nic nie stanie. Byle nie codziennie. A moja mala kolejny rekord pobila. O 20.30 wsunela 150 maizeny i spala nieprzerwanie do 5 rano!!!! Tyle, ze ja od tej pory nie spie, bo sie u nas na wsi stara rudera naprzeciwko nas palila. O malo zawalu nie dostalam jak to zobaczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Dziś rano w sklepie sprawdzałam sloczki gerbera i bobovity. Owszem piszą że jest miesko ale nic o MOM nie było. Sprawdzałam te po 4 i 5 miesiacu. Mój za to wcina kaszki. Mleko z butelki...poszło w ostawke. Robie mu za to na nim kaszki. Po jabłku mu się odbija. Nieraz tak dobitnie, że potrafi zwymiotować troszke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.01.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 O cholera. chyba będę wyłącznie samoróbne podawał...: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8939917,Miesne_wypelniacze_w_jedzeniu_dla_niemowlat.html Brak słów. Po prostu życ się odechciewa. W d...ie mam takie cos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.01.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 mayland kaszkę pije z butelki czy dajesz łyżeczką? Moja wczoraj zjadła 30 ml kaszki ryżowej z brzoskwiniami taką półpłynną łyżeczką. Od razu ilość kup się zwiększyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.01.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 O cholera. chyba będę wyłącznie samoróbne podawał...: http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,8939917,Miesne_wypelniacze_w_jedzeniu_dla_niemowlat.html Najgorsze jest to że kurczaczki, świnie i krowy też karmione są jakimś "g" i nawet my to poóźniej zjadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 mayland kaszkę pije z butelki czy dajesz łyżeczką? Moja wczoraj zjadła 30 ml kaszki ryżowej z brzoskwiniami taką półpłynną łyżeczką. Od razu ilość kup się zwiększyła łyzeczka. z butelki tylko chce pic herbatki i sok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 20.01.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Moja wczoraj i dzisiaj zjadła po 60 ml kaszki łyzeczką. Nawet fajnie jej to idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.01.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 A moja mala kolejny rekord pobila. O 20.30 wsunela 150 maizeny i spala nieprzerwanie do 5 rano!!!! madd te 150 maizeny to jest gęste czy rzadkie? Jak karmisz butelką? Jaki masz smoczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 22.01.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Ta maizene przygotowuje tak zeby byla troche gesciejsza niz mleko. Plus minus na 100 ml wodu daje plaska lyzeczke. Smoczkow do butelek uzywam NUKA i udalo mi sie kupic o takim samym ksztalcie tylko z troche wieksza dziurka BABYNOVA. Na gotujaca sie wode daje rozrobiona maizene, gotuje mieszajac okolo 4-5 minut, jak troche przestygnie dodaje bebilonu (ilosc taka sama jak do wody) i gotowe. Tak samo robie z krupiczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Wczoraj rano byliśmy na szczepieniu (610 zł poszło w ciałko naszej córci!). Hania waży 6200. a ma teraz 3 miesiące i 17 dni. Według mnie dobry wynik. Zresztą widać, że rośnie, ma takie fajne wałki na nogach. Mój syn z kolei wrócił po trzech dniach od dziadków palaczy i znowu jest chory. Brak słów. Powiecie pewnie że to też moja wina, bo sama go tam zawożę. Tak po trochu i moja wina, dlatego zaczynamy się zastanawiać czy nie przestać w ogóle do nich jeździć. Zaczęłam dawać kaszki, marchewkę i deserki ze słoiczków. Od razu inne kupki się pokazały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.01.2011 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Nasz Kajtek jutro kończy 5 miesiąc. Wagowo, na oko 8,5 kg.Dwa zęby już się przebiły i chyba to jest przyczyną częstrzego marudzenia, ale dajemy radę Zawsze się pocieszam,ze mogło być gozrej, hehhehhee Wcina wszystko i w każdych ilościach, zmniejszył tylko pochłanianie mleka. A nie wiecie kiedy powinien już raczkować? I kota ganiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.01.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 stukpuk chyba najpierw powinien siadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.01.2011 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 w takiej mojej ulotce doczytałam że w 7 miesiącu "leżąc na brzuchu podnosi głowę i opiera się na łokciach"; Od czasu do czasu podciąga nogi pod brzuch co jest pierwszą oznaką raczkowania; siedzi dość dobrze, zabezpiecza się rączkami wyciągniętymi przed siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.01.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 w 8 miesiącu: przedkłada pozycję na brzuchu, spiera się na rękach, jst to pozycja wyjściowa do raczkowania, dzięki której może dotrzeć do przedmiotów poza zasięgiem, potrafi usiąść podnosząc się z pozycji na boku, siedząc trzyma plecy prosto. w 9 miesiącu: przeważa pozycja siedząca z bardzo dobrym utrzymaniem rownowagi, dzieco staje się aktywne ruchowo, sprawniej i szybciej raczkuje, wstaje trzymając się mebli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.01.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 (edytowane) Roznie jest - ja np. w ogole nie raczkowalam. A z chodzeniem bylo tak, ze toregos pieknego dnia wstalam i poszlam podobno Dzis mala ma Dzien Marudy. Nie wiem, cholera, czy jej jakies zeby nie kielkuja czy co, bo sie zaczela slinic i piastki do buzi wklada. Nie za wczesniej? W piatek konczy 3 miesiace Edytowane 26 Stycznia 2011 przez madd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 madd mój kładzie od miesiaca paluchy do buzi i się ślini a zębów nie widać. Jak zaczną sie przebijać to chyba da popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts