stukpuk 26.01.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 stukpuk chyba najpierw powinien siadać Po mału już siada, zwłaszcza jak go poduchami obłożyć A piąstki wkładał tuż przed tymi ząbkami . Ja już się nie mogę doczekać kiedy na ryby ze mną pójdzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.01.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 stuku moj tez marudzi ze mala wedke musi kupic i krzeselko male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 26.01.2011 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Taaak - moj Asie chcial na basen brac jak miala dwa tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.01.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Taaak - moj Asie chcial na basen brac jak miala dwa tygodnie Ja tam swojeg też chciałem zabrać, ale żona marudzi. Może jak skończy 6 miesięcy? A latem zabieram synka nad morze!!! Pozna tajne techniki budowania z piasku, aby się wieża nie rozsypywała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.01.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Moja od jakiegoś czasu wkłada pluszaki do buzi, a rączki to normalne, jak zobaczyla że je ma to zaczęła wkładać do buzi i zachowuje się tak jakby chciała je całe zjeść. Ale zębów nie widać. Mój syn dosyć szybko zaczął wstawać tzn. dziadkowie mu usilnie w tym pomagali (bez wcześniejszego raczkownia). A mój mąż uparł się żeby on trochę poraczkował i mu się to udało. Mieliśmy ubaw wtedy jak mąż ustawiał wieżyczki z takich fajnych klocków a potem je przesuwał a mały raczkował. Ja z chęcią bym poszła z dziećmi na basen tylko boję się choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.01.2011 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 A latem zabieram synka nad morze!!! Pozna tajne techniki budowania z piasku, aby się wieża nie rozsypywała! Ile wtedy będzie miał? Roczek? Jestem ciekawa jak zareaguje? My byliśmy z synkiem nad morzem jak miał prawie roczek. Wiecie że się tak przestraszył tej ilości piasku, że sami byliśmy zdziwieni. Długo trwało zanim się oswoił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.01.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Moja córcia nie chce pić kaszki z butelki tylko woli łyżeczką. A ja bym jej z chęcią dawała na noc coby dłużej mi spała (chociaż czy nie jestem za bardzo wymagająca jak śpi od 20-ej do 2-ej, a potem o 6-ej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 27.01.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Mam prośbę do Was czy możecie napisać datę urodzin swoich dzieciaczków i obok imię. A tak dla przypomnienia. Będzie mi łatwiej skojarzyć ile które ma w danej chwili. No chyba że to jest głupi pomysł 07.10.2010 Hania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Ile wtedy będzie miał? Roczek? Jestem ciekawa jak zareaguje? My byliśmy z synkiem nad morzem jak miał prawie roczek. Wiecie że się tak przestraszył tej ilości piasku, że sami byliśmy zdziwieni. Długo trwało zanim się oswoił. Kajetan 26/sierpień/2010 Czyli latem będzie miał prawie roczek i mam nadzieję,że szybko się przyzwjczai do słonej wody i mnogości piasku i wszelkich morskich żyjątek Szkoda by było gdyby bał się plaży, mamy tylko 20 km A jakie tam są ryby!!!!!!!!!! fiu fiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.01.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Moja córcia nie chce pić kaszki z butelki tylko woli łyżeczką. A ja bym jej z chęcią dawała na noc coby dłużej mi spała (chociaż czy nie jestem za bardzo wymagająca jak śpi od 20-ej do 2-ej, a potem o 6-ej). Nasz ma teraz to samo, nie przepada za samym mlekiem. Czasem go jak już nic nie skutkuje to dosypuje mu łyżeczkę jakiejś kaszki lub kleiku ryżowego. Wtedy jako tako mu idzie jedzenie. No i dziś wciągnął pierwsze danie z mięskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.01.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Nasza wczoraj strasznie marudziła. Nie wiem czy to gardełko (mogła się zarazić od brata) czy powoli wykluwające się zęby. Na wieczór juz był taki płacz że daliśmy Ibufen. Edytowane 28 Stycznia 2011 przez Aga - Żona Facia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 28.01.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Czy bardzo zielone kupki to oznaka jakiejś infekcji? Bo do tej pory były żółte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 28.01.2011 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 (edytowane) Asia - 28 pazdziernika 2010 Aga - moja tez od czasu do czasu zrobi zielona kupe. Dzwonilam w tej sprawie do lekarki i absolutnie nie kazala sie zielonymi kupami przejmowac. Moze byc to wynik za duzej ilosci zelaza w mleku, ale nie musi. Powiedziala tez, ze gdyby pojawil sie sluz w kupce to mozna sie zaczac zastanawiac, ze cos jest nie tak. Ale bez paniki.Moze ci zrobila zielona np. po tym ibufenie? Moja zielone zaczela robic po szczepieniu i jak zaczelam podawac witamine D. Potem byly zolte, a teraz od czasu do czasu zrobi zielona.A co do tej kaszki z butelki - moze zrob wieksza dziurke? Przy gestym moze mala za bardzo sie morduje jak ma to wypic i sie szybko meczy i zniecheca? Albo rzadsza kaszke Edytowane 28 Stycznia 2011 przez madd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.01.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Ja też przerabiałem dziurki w smoczkach, jakieś te oryginalne nie pasowały. A teraz jak już ma dwa zębiska to pewnie sam teraz będzie dziurawił smoczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.01.2011 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Karol 17.09.10. Aga zielone kupki pojawiają się jak dziecko zmienia pokarm, jak dochodzą nowe produkty. To naturalny objaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.01.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 stukpuk - Kajetan 26.08.2010 mayland - Karol 17.09.2010 Aga - Żona Facia - Hania 07.10.2010 madd - Asia 28.10.2010 może ktoś jeszcze się odezwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 No to mamy dwie parki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 30.01.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 No to mamy dwie parki faktycznie Jestem ciekawa czy się kiedyś spotkają Różne przypadki chodzą po ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.01.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 faktycznie Jestem ciekawa czy się kiedyś spotkają Różne przypadki chodzą po ludziach hehehhehehehe I zostaniesz "moją" teściową ??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 31.01.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 stukpuk kto wie kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts