mayland 10.06.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Aga no nie przyszo mi do głowy by z tym do lekarza isć W końcu wyjdą. Ja do lekarza to jak juz naprawdę musimy. Mam chyba uczulenie na służbe zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 10.06.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 mayland - zebami sie w ogole nie przejmuj - juz gdzies pisalam - ja mialam pierwsze zebiska jak mialam 5.5 miesiaca, a moja siostra jak miala 11. Wiec reguly nie ma.Asce chyba wychodza - wszystko gryzie, nawet wanienke dzisiaj zaatakowala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 11.06.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Mam chyba uczulenie na służbe zdrowia Ja to mam chyb MEGA SUPER uczulenie ... Tak wspomniałam o lekarzu bo może na jakiejś kontrolnej wizycie mówiłaś ... madd ma racje z tymi zębami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 13.06.2011 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 u nas z gardła też wyszła flora fizjologiczna. Dziś jedziemy na kolejną wizytę do pani laryngolog. Ma przepisać jakąś szczepionkę donosową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 13.06.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Byłam dzisiaj na kontroli. Wszystko dobrze, tylko powiedziała, że po takim antybiotyku powinna jeszcze zostać w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 19.06.2011 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Poradzi sobie bez zebow, po malym kawaleczku i pomymla. Moja jeszcze ani pol zeba nie ma a obiady z nami wsuwa. Asie na szczescie moge zostawic chwile w lozeczku i jakos sie pobawi. jak ma dobry humor to nawet i z 40 minut polezy sama. Kupilam jej na takim odpuscie takiego dmuchanego pajaca z 5 zlotych - najlepsza zabawka!!!!! Gorzej np. rano jak sie ide myc - to tez ja biore, bo to jednak trwa a nie wiem co wymysli za chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 27.06.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Lilka nie miala zabkow, ale calkiem dobrze radziła sobie z kawaleczkami wrzyw czy mięska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 01.07.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Asi wyszly dwa zeby dolne . Nawet nie bylo najgorzej, chcociaz troche pomarudzila przez kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.07.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 U nas zebow brak, za to moja niunka siedzi juz sama bez zabezpieczenia po bokach i w tyle sama wykombinowala przedwczoraj sposob "jak to zrobic zeby usiasc", tak trenowala ze teraz to siedzi sztywno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 31.07.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2011 A co tu taka cisza?Czyżby wszyscy poszli rodzeństwo dorabiać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 01.08.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Aska mi sie pochorowala pierwszy raz. Prawdopodobie trzydniowka, bo nagle wyskoka te,peratura, zadnych innych objawow, a po trzyech dniach wysypka. lekarz byl i zakladal trzydniowke wlasnie. Tyle, ze dzisiaj do tych plam doszly takie czerwone placki na twarzy, takze czekam na lekarke - niech j pooglada. Teraz dopiero doceniam co to znaczy zdrowe, usmiechniete dziecko i przespane noce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.08.2011 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 moja po miesiącu wakacji poszła dziś pierwszy raz do żłobka. Zobaczymy jak długo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 01.08.2011 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Moze pobedzie Inna sprawa, ze takiej zgnilej pogody to juz dawno nie bylo...Wiec dzieci lapia co popadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.08.2011 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2011 Moja corcia ma juz 3 zabki, wstaje sama w lozeczku i zrobila w nim 2 kroki bez trzymanki zabki ida juz kolejne,ale znosi to wszystko dobrze. Pieknie raczkuje i chodzi prowadzana za jedna raczke. Tyle u nas. Aha, starsza ma pierwsza wizyte kontrolna u dentysty, zabki zdrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 21.08.2011 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 A nasz Kajtek niedługo kończy roczek, zrobi kilka lroków bez trzymanki, posiada 8 ostrych zębisk!!!No i wrócił ze szpitala, bo załapał jakiegoś wirusa i był na kroplówkach i obserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.08.2011 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 U nas widać juz 4 zęby i własnie gorączkujemy z tego powodu..... Poza tym ok. Samodzielnie Karol robi 5-7 kroków. Niebawem sądze, zacznie chodzić na całego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 21.08.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 u nas juz 6 zebolkow i ida kolejne Joasia 4 wrzesnia bedzie miala 10miesiecy..ciekawe kiedy sama podrepta stukpuk, mam nadzieje ze z malym juz ok? mayland a wam zycze aby ta goraczka w koncu odstapila i nie wrocila przy nastepnych zabkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.08.2011 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Aska ma trzy zeby, czwarty w drodze. Nawet bez bolu to przechodzi, czasami w nocy pokweka ale przez sen. W lozeczku stoi juz ladnie, ale z chodzeniem kiepsko - chodzi tylko prawa noga Poza tym sie komunikatywna zrobila strasznie, poza tym zaczela sie juz zloscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.08.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 madd ile twoja Joasia ma miesiecy? bo moja tak jak pisalam post wyzej, lada dzien 10 tez sie zrobila gadatliwa, piskliwa-szczegolnie gdy widzi tatusia wracajacego z pracy i swoja nianie, ten pisk radosci jest booski, duzo mowi slowek i to czasami tak glosno i wyraznie.... papuguje nasze ruchy i miny w lozeczku stoi sama bez trzymanki i robi kroki, choc ciezko jej jest bo materac za miekki...mysle o kupnie szelek do nauki chodzenia, bedzie latwiej sie ja prowadzalo.. co u pozostalych forumowych maluszkow slychac? cos mi sie wydaje ze pierwsze urodzinki juz byly u niektorych? byly losy? co maluszki wasze wybraly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.08.2011 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Aska jest z 28 pazdziernika. Nie raczkuje dziad w ogole, ale ja tez nie raczkowalam. Stoi ladnie ale sie musi trzymac. 4 zab sie wyzyna i mi dala troche czadu w nocy, mam nadzieje, ze jej szybko wyjdzie, bo tak o spi jak zabita, chociaz ostatnio juz po 9-10 godzin, a nie 11 jak do tej pory - coz - coraz starsza jest. Za to w dzien spi kolo 3 godzin. Gada cos po hebrajsku, tata, baba, dek (dziadek niby) ladnie jej wychodzi, mama tylko w ekstremalnych sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts