Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

karmienie sztuczne czy naturalne? Mam doła:(

agnieszkakusi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 784
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Poradzi sobie bez zebow, po malym kawaleczku i pomymla. Moja jeszcze ani pol zeba nie ma a obiady z nami wsuwa. Asie na szczescie moge zostawic chwile w lozeczku i jakos sie pobawi. jak ma dobry humor to nawet i z 40 minut polezy sama. Kupilam jej na takim odpuscie takiego dmuchanego pajaca z 5 zlotych - najlepsza zabawka!!!!! Gorzej np. rano jak sie ide myc - to tez ja biore, bo to jednak trwa a nie wiem co wymysli za chwile :-)

• 5 weeks później...

Aska mi sie pochorowala pierwszy raz. Prawdopodobie trzydniowka, bo nagle wyskoka te,peratura, zadnych innych objawow, a po trzyech dniach wysypka. lekarz byl i zakladal trzydniowke wlasnie. Tyle, ze dzisiaj do tych plam doszly takie czerwone placki na twarzy, takze czekam na lekarke - niech j pooglada.

Teraz dopiero doceniam co to znaczy zdrowe, usmiechniete dziecko i przespane noce

Moja corcia ma juz 3 zabki, wstaje sama w lozeczku i zrobila w nim 2 kroki bez trzymanki :D zabki ida juz kolejne,ale znosi to wszystko dobrze. Pieknie raczkuje i chodzi prowadzana za jedna raczke. Tyle u nas.

Aha, starsza ma pierwsza wizyte kontrolna u dentysty, zabki zdrowe :D

• 3 weeks później...

madd ile twoja Joasia ma miesiecy? bo moja tak jak pisalam post wyzej, lada dzien 10 :D tez sie zrobila gadatliwa, piskliwa-szczegolnie gdy widzi tatusia wracajacego z pracy i swoja nianie, ten pisk radosci jest booski, duzo mowi slowek i to czasami tak glosno i wyraznie.... papuguje nasze ruchy i miny :D w lozeczku stoi sama bez trzymanki i robi kroki, choc ciezko jej jest bo materac za miekki...mysle o kupnie szelek do nauki chodzenia, bedzie latwiej sie ja prowadzalo..

co u pozostalych forumowych maluszkow slychac? cos mi sie wydaje ze pierwsze urodzinki juz byly u niektorych? byly losy? co maluszki wasze wybraly? :)

Aska jest z 28 pazdziernika.

Nie raczkuje dziad w ogole, ale ja tez nie raczkowalam. Stoi ladnie ale sie musi trzymac. 4 zab sie wyzyna i mi dala troche czadu w nocy, mam nadzieje, ze jej szybko wyjdzie, bo tak o spi jak zabita, chociaz ostatnio juz po 9-10 godzin, a nie 11 jak do tej pory - coz - coraz starsza jest. Za to w dzien spi kolo 3 godzin.

Gada cos po hebrajsku, tata, baba, dek (dziadek niby) ladnie jej wychodzi, mama tylko w ekstremalnych sytuacjach :-)