anetina 20.09.2011 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 witam mowa o zębach - u nas jeszcze brak ale inwestorek miał dopiero w wieku 11 miesięcy pierwszego, więc szansa u leniuszka, że mnie nie zagryzie duża pozdrawiamy serdecznie, a chorowitkom życzymy dużo zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 20.09.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Ooo - fajny temat, nie wiedziałam, że jesteście . Nasza Esterka ma prawie 7 miesięcy. Siedzi w miarę stabilnie i ma 2 zęby, w tym 1 od urodzenia . Pozdrawiam serdecznie wszystkich rodziców i maluszki. Teraz będę tu zaglądać, żeby kibicować postępom Waszych bobasów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.09.2011 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 W sobote Karol skończył rok. 4 dni wcześniej zaczął całkiem samodzielnie chodzić. Dieta nadal dość rozdrobniona bo jeszcze sam dobrze nie umie korzystać z zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.09.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam po przerwie moje kochane "dawne ciężaróweczki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 25.09.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Witamy Co tu taka cisza? Pewnie z urokow piekniej jesieni korzystacie... Aska ma 4 zeby, 5 w drodze i....jest nie do opanowania. Po kojcu lazi jak szalona, zaczela raczkowac i jak poczula wolnosc tak nie usiedzi na miejscu. Oczywiscie najbardziej ja interesuja kontakty bo „nie wolno” Wczoraj w koncu ja chrzcilismy...Racje maja ci, ktorzy chrzcza zaraz po urodzeniu. Najpierw walnela kupe, potem ksiedzu mowila da da i za biblie lapala, potem paluchy do wody wkladala itp. Dobrze, ze ksiadz ludzki i sympatyczny i sie smial tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 28.09.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2011 My mamy chrzciny za 2,5 tygodnia, mam nadzieję, że będzie spokojnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 29.09.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Madd widze,ze u mnie podobnie jak u ciebie z tym dreptaniem...moja Joasia w kojcu biega bez trzymanki, a tak to raczkuje, ...po pokoju czuje sie niepewna zeby pojsc samodzielnie...ale jestesmy juz blisko celu my nadal czekamy na 2 kolejne zabki, mam nadzieje ze lada dzien sie przebija, bedzie mala miala ich juz 8 W ta sobote czeka mnie lot do Polski z moimi corkami,tydzien biegania i zalatwiania spraw pewnie zleci szybko, a przy okazji odwiedze nasza budowe :D od marca mnie tam nie bylo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.09.2011 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2011 A masz Kermit śmiga już po całym mieszkaniu. Ma 8 ząbków, ale już widać kolejne, może dlatego tak marudzi. Apetyt ma po tacie, dobiaj już chyba do 12 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 04.10.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2011 To my w sierpniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.10.2011 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 o jak dawno mnie tu nie było. Jestem bo Hania przeziębiona i siedzę z nią od dzisiaj w domu. 7 pażdziernika skończyła roczek. Ma 8 zębów (chyba coś tam się dalej wykluwa bo marudna), długo raczkowała, a teraz ładnie chodzi za rączkę. Ale sama jeszcze się boi. Waży prawie 10 kg. Bez przerwy coś je ale w maleńkich ilościach. Nie robiliśmy roczku bo smutno u nas. Teściowa zmarła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 17.10.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Aha a teraz siedzi obok mnie i je jabłko utarte na zwykłej tarce. Generalnie najchętniej jadłaby wszystko sama. Ale wtedy ona do kąpieli, ciuchy do prania a kuchnia do sprzątania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 23.10.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2011 hej!mnie tez dawno tu nie byloAga-u nas tez pojawiło sie przeziebienie- pierwsze od urodzenia.... troszkę marudna jest ale narazie nie ide do lekarza, Lilka 10 października skończyła 1,5 roczku , zęby już przestałam liczyć bo rosną jej z tylu i nie pozwala sobie do paszczy zaglądnąć. Wazy ok 9300 Aga przykro mi z powodu teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.10.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 (edytowane) A moja Aska jest nadaktywna. Ledwo wstanie - chodzenie kolo szafek, raczkowanie po domu, za kotami to prawie biega...Na miejscu nie usiedzi. Juz jestem troche umordowana. Macie jakies sposobu na poskromienie takiej panny? Wazy 9,5 kg, zebow sztuk 6, spi w nocy ladnie, w dzien coraz czesciej tylko raz (za to 2,5 godziny), je prawie wszystko. Oto i moj „anioł” Edytowane 24 Października 2011 przez madd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.10.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Fajne Wasze maluszki Karol biega na całego. Wchodzi też na meble, ściąga rzeczy z blatów, grzebie w szufladach itp. Nadal je 5 posiłków dziennie. Pomiedzy chrupki kukurydziane, paluszki. Waży ok 11 kg (miesiąc temu 10,6kg). Włączylismy ogrzewanie podłogowe w domu więc się kładł i..... lizał podłogę. Oczywiscie zapaleniem jamy ustnej to przypłacił. Zęby idą. Coraz lepiej gryzie. Dajemy mu też do jedzenia praktycznie wszystkiego popróbować. Śpi 2 razy dziennie. Noce są różne, lepsze i gorsze. Mówi tylko tata i daj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 24.10.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Czyli moja moze nie jest nadaktywna, tylko normalna ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 25.10.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Nasza Esterka jeszcze nie raczkuje. Klęka, ale nie potrafi jeszcze podnieść pupy i skoordynować rąk i nóg. Na chrzcie w kościele oczywiście też kupę zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.11.2011 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 Witam wszystkie mamusie, co ten nasz temat tak daleko zleciał?Nikt nie jest w ciąży????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 30.11.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Hehe, a może ktoś ponownie w ciąży ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 30.11.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 01.12.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2011 Ja to np. nic wiecej nie robie, tylko gonie za mala po domu... Chyba, ze posiedzi 5 minut przy tym, to sobie dychne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts