Redakcja 30.11.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Bezpruderyjna rozmowa o niuansach seksu: http://www.poradnikzdrowie.pl/forum/seks-dla-wtajemniczonych/1/ ZAPRASZAMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 30.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Bezpruderyjna rozmowa o niuansach seksu: http://www.poradnikzdrowie.pl/forum/seks-dla-wtajemniczonych/1/ ZAPRASZAMYPo co iść na inne forum, tutaj możemy sobe pobezpruderyjnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 01.12.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a czemóż to Redakcja wysyła nas na jakieś obce forum? toż to zdrada stanu normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a czemóż to Redakcja wysyła nas na jakieś obce forum? toż to zdrada stanu normalnie no właśnie ja bym tu chciała pogadać na wszelkie tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek.B 01.12.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a czemóż to Redakcja wysyła nas na jakieś obce forum? toż to zdrada stanu normalnie No chyba nie do końca obce, zajrzyjcie do stopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 01.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a czemóż to Redakcja wysyła nas na jakieś obce forum? toż to zdrada stanu normalnie No chyba nie do końca obce, zajrzyjcie do stopki noooo masz rację. wydawca ten sam rzeczywiście.ale forum obce. jakbym chciała pogadać o seksie to założyłabym wątek w psychiatryku albo w hyde parku pt: Sex bez tajemnic na budowie albo Sex z workiem cementu w tle na niedokończonej sciance działowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a po co więc na obce forum lecieć? nawet gdy jest tego samego "producenta" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m.k.k 01.12.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 pooglądać inne reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 pooglądać inne reklamy ale już nie budowlane? nie fugę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jakbym chciała pogadać o seksie to założyłabym wątek w psychiatryku albo w hyde parku pt: Sex bez tajemnic na budowie albo Sex z workiem cementu w tle na niedokończonej sciance działowej to do dzieła .... wątek może zrobić furorę i bić rekordy poczytności na forum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 01.12.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jakbym chciała pogadać o seksie to założyłabym wątek w psychiatryku albo w hyde parku pt: Sex bez tajemnic na budowie albo Sex z workiem cementu w tle na niedokończonej sciance działowej to do dzieła .... wątek może zrobić furorę i bić rekordy poczytności na forum ... Daggulka...... no ...... zawstydziłas mnie normalnie Nie podsuwaj mi takich pomysłów bo ja bujną wyobraźnię mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ale ja calkiem całkiem serio .... takiego wewontku jeszcze nie było ... może wypowiedzi będą niezbyt serio , ale i tak byłaby pewnie super zabawa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ale ja calkiem całkiem serio .... takiego wewontku jeszcze nie było ... może wypowiedzi będą niezbyt serio , ale i tak byłaby pewnie super zabawa ... zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.12.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ale ja calkiem całkiem serio .... takiego wewontku jeszcze nie było ... może wypowiedzi będą niezbyt serio , ale i tak byłaby pewnie super zabawa ... zgadzam się dobra to i ja się pod tym podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 my jako siostry hurtem się podpisujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nagadały się , naobiecywały ..... a założyć wewontku nie założyły ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 toż to my nie będziemy zakładać my jedynie do dyskusji pierwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jasssne ... same odważniary ... elli3 zaproponowała ... niech zakłada ... ja mam dość swoich wątków do doglądania ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 01.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ale ja się boję mój małżon czasem mi przez ramie zagląda . i co ? powie że jakas niewyżyta jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ale ja się boję mój małżon czasem mi przez ramie zagląda . i co ? powie że jakas niewyżyta jestem no to będzie musiał więcej się napracować :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts