malka 01.12.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ale ja się boję mój małżon czasem mi przez ramie zagląda . i co ? powie że jakas niewyżyta jestem i pewnie mu to nie bedzie pasować ja tam o workach z cementem nic nie powiem,ale o płytach osb i styropianie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ale ja się boję mój małżon czasem mi przez ramie zagląda . i co ? powie że jakas niewyżyta jestem i pewnie mu to nie bedzie pasować ja tam o workach z cementem nic nie powiem,ale o płytach osb i styropianie .... a my jeszcze nie ochrzciliśmy budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 aaaaaaaaaaaa, to się teraz chrzest nazywa bosz....aludzie nosząmałe dzieci do kościoła w tym celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martek1981 01.12.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Widzę, że temat i w tym wątku nieźle się rozwija ale zauważyłem pewne dysproporcje w wypowiedziach, tzn. temat zdominowany przez kobiety, coś w tym jest Zgadzam się z daggulką, elli3 zakładaj wątek - bo propozycja tytułu brzmi bardzo zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 aaaaaaaaaaaa, to się teraz chrzest nazywa bosz....aludzie nosząmałe dzieci do kościoła w tym celu a toż to dzieci nie chrzcimy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ale dzieci na budowie mozna "zrobic' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ale dzieci na budowie mozna "zrobic' my chcemy przed kominkiem ale na razie nie zanosi się, żebyśmy mieli tak szybko kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 01.12.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no ale po co nowy wątek jak ten sie pieknie nam rozwija dubel będzie. Malka na płytach osb i na styropianie to jeszcze fites, a jakby tak na wełnie mineralnej się na czułosci zebrało............ło matko.....juz mnie wszystko swędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miwol 01.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Parom bezkominkowym przestrzeń przed kominkiem chętnie wynajmęęę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Tajemnicą poliszynela jest, że jeśli chcemy przedłużyć grę wstępną wystarczy pomyśleć o budowie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 01.12.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no ale po co nowy wątek jak ten sie pieknie nam rozwija dubel będzie. Malka na płytach osb i na styropianie to jeszcze fites, a jakby tak na wełnie mineralnej się na czułosci zebrało............ło matko.....juz mnie wszystko swędzi No i na więźbie niewygodnie, bo drzazgi w d... wchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 01.12.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 a zauważyliście że tu nawet cenzury wewontku ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.12.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Ale tu nie ma co cenzurować. Cenzura byłaby off-topem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no ale po co nowy wątek jak ten sie pieknie nam rozwija dubel będzie. Malka na płytach osb i na styropianie to jeszcze fites, a jakby tak na wełnie mineralnej się na czułosci zebrało............ło matko.....juz mnie wszystko swędzi ale bogu dzięki jeszcze wełny nie kupilim chyba juz się zacznę bać tego etapu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 ten wewontek wcześniej czy później zostanie przeniesiony .... a temat ciekawy .... więc słowo się rzekło ..... proszę : http://forum.muratordom.pl/sex-dla-wtaemniczonych-ciag-dalszy,t175350.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 01.12.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Tajemnicą poliszynela jest, że jeśli chcemy przedłużyć grę wstępną wystarczy pomyśleć o budowie :) Ja myślę o komorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 01.12.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Tajemnicą poliszynela jest, że jeśli chcemy przedłużyć grę wstępną wystarczy pomyśleć o budowie :) Ja myślę o komorniku :o Nieee ! toż to już ... aaaa to może jakiś ... fetysz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Tajemnicą poliszynela jest, że jeśli chcemy przedłużyć grę wstępną wystarczy pomyśleć o budowie :) Ja myślę o komorniku a przystojny ten komornik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r-32 01.12.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Tajemnicą poliszynela jest, że jeśli chcemy przedłużyć grę wstępną wystarczy pomyśleć o budowie :) Ja myślę o komorniku a przystojny ten komornik ? Chyba raczej - skoro o nim mysli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 http://static3.demotywatory.pl/uploads/1258849695_by_pamPErS_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts