TINEK 01.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Przyznam szczerze, że jeszcze seksu na mojej budowie nie uprawiałem z prostej przyczyny, wszystkie ekipy zatrudnione dotychczas na mojej budowie składały się wyłącznie z mężczyzn pozdrawiam TINEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Tiiiinek .... ja Cie prosze .... zgorszenie nam tu jakieś siejesz ..... przeca na budowie to trza z własnym osobistym mężem/żoną ... a nie tak na własnej osobistej budowie z obcymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam Przyznam szczerze, że jeszcze seksu na mojej budowie nie uprawiałem z prostej przyczyny, wszystkie ekipy zatrudnione dotychczas na mojej budowie składały się wyłącznie z mężczyzn pozdrawiam TINEK no widzisz,a mnie ta sama przyczyna zdecydowanie ułatwia sprawę ależ ludzie sa różni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 01.12.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 acha, to ja nie wiedziałem, że to chodzi o sex ze własną osobistą małżonką, się cieplej zrobi to trza styropian rozłożyć i spróbować No tak, kobiety mają zdecydowanie lepiej, wszak budowłańcy do chłopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaco181 01.12.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Tiiiinek .... ja Cie prosze .... zgorszenie nam tu jakieś siejesz ..... przeca na budowie to trza z własnym osobistym mężem/żoną ... a nie tak na własnej osobistej budowie z obcymi Dom nam buduja wiec jacy to obcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hocki_klocki 01.12.2009 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Sex na tym forum jest całkiem realny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Parom bezkominkowym przestrzeń przed kominkiem chętnie wynajmęęę my chcemy albo nie nie chcemy nie chcemy jeszcze powiększać rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Tajemnicą poliszynela jest, że jeśli chcemy przedłużyć grę wstępną wystarczy pomyśleć o budowie :) hihihihihihihihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.12.2009 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Parom bezkominkowym przestrzeń przed kominkiem chętnie wynajmęęę my chcemy albo nie nie chcemy nie chcemy jeszcze powiększać rodziny to każdy seks się konczy poczęciem a to nie wiedziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 my chcemy przed kominkiem począć w innych miejscach nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 02.12.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Uważajcie bo latorośl może zostać w przyszłości kominiarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Uważajcie bo latorośl może zostać w przyszłości kominiarzem jak tylko będzie dobrym człowiekiem, to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Tiiiinek .... ja Cie prosze .... zgorszenie nam tu jakieś siejesz ..... przeca na budowie to trza z własnym osobistym mężem/żoną ... a nie tak na własnej osobistej budowie z obcymi Dom nam buduja wiec jacy to obcy... co racja to racja .... ja swoich górali to z imion nawet znałam ... i było na czym oko zawiesić , i piosenek posłuchać .... ale żeby tak od razu tak sie gzić po kątach ? choć z drugiej strony .... hm ... fajne chopaki były ..... po namyśle .... nie , lepiej nie - sąsiedzi by plotkowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 e tam sąsiedzi może byliby zazdrosni ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 nieważne pobudki .... ważny rezultat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyli muszę z małżem nadrobić to, czego jeszcze nie było, póki jest budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyli muszę z małżem nadrobić to, czego jeszcze nie było, póki jest budowa to leć, leć ... ja się przyznam ... nie zdążyłam - za bardzo byłam zajęta budowaniem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no właśnie my też ciągle zajeci ... budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Jak to na budowie niektórym fachowcom jeno sex jest w głowie całymi dniami pier....... robotę . O mnie zaś inwestorki mówią tak: dekarz to z niego lichawy ale kryje w dechę . Sex na budowie to samo zdrowie! ile zazdrościć go innym ten tylko się dowie kto go choć raz uprawiał na swojej budowie! Sexownie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 05.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 A niech mnie, kolejny "seksualny" wątek na forum. No tak, zima się zbliża, trzeba się przytulić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts