Andrzej Wilhelmi 08.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Sex na saniach sex na śniegu sex na nartach sex na na lodzie sex zimowy zawsze w modzie! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 08.12.2009 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 sex czy w modzie czy w niemodzie przeważnie przechodzi po ognistej wodzie dlatego z gorzałką trza umiarkować coby się potem nie wstydować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Gdy gorzałka werwy doda znika wtedy już przeszkoda iż nie ważna jest uroda byle tylko chęć powstała by połączyć oba ciała Sexownie pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 09.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 09.12.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Oj będzie się działo!!! Życzę upojnej nocy . Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja z mezem spie osobno ...bo wciaz konczymy góre i tak wyszło ze on spi z dzieckiem a ja sama Jak wejde do swojej sypialni na stałe to on biedny bedzie hmmmmm to może juz pomału przywyczajaj go do swojej obecności i wpadaj........na 'chwilówki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.12.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja z mezem spie osobno ...bo wciaz konczymy góre i tak wyszło ze on spi z dzieckiem a ja sama Jak wejde do swojej sypialni na stałe to on biedny bedzie hmmmmm to może juz pomału przywyczajaj go do swojej obecności i wpadaj........na 'chwilówki" Właśnie najpierw "małe" dawki, co by chłopina nie dostał jakiegoś wstrząsu odrazu, a potem zwiekszaj dawki i "na całego"... A tak w ogóle to się pogubiłam w tym wątku -bo ten sam jest w Hyde Cegła Park i tam się wpisałam a tu szukałam na następny dzień wpisu Toż chyba zakochana nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja z mezem spie osobno ...bo wciaz konczymy góre i tak wyszło ze on spi z dzieckiem a ja sama Jak wejde do swojej sypialni na stałe to on biedny bedzie hmmmmm to może juz pomału przywyczajaj go do swojej obecności i wpadaj........na 'chwilówki" Właśnie najpierw "małe" dawki, co by chłopina nie dostał jakiegoś wstrząsu odrazu, a potem zwiekszaj dawki i "na całego"... A tak w ogóle to się pogubiłam w tym wątku -bo ten sam jest w Hyde Cegła Park i tam się wpisałam a tu szukałam na następny dzień wpisu Toż chyba zakochana nie jestem no jetseś jesteś w sowim mężu jak przypuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.12.2009 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja niechcę nic mówić tj. pisać, ale jak mam okres to snią mi się takie sceny, że aż wstaję osłabiona Dzisiaj miałam sen z moim, tylko taki łajza inny ciągle nam przeszkadzał -z innej bajki jakiś mi się snił, niby kolega Miska, co miało dojść do akcji to on przyłaził... No i dzisiaj wstałam taka jakaś niewyspana -nic tylko przez tego dziada co we śnie ciągle za nami łaził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.12.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 kawika i głupawa mnie złapała........ ryczę ze smiechu z ....... no jetseś jesteś w sowim mężu jak przypuszczam wystarczyła jedna literkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 kawika i głupawa mnie złapała........ ryczę ze smiechu z ....... no jetseś jesteś w sowim mężu jak przypuszczam wystarczyła jedna literkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hihihihiihihihihihihihihiihi a jest tu jakaś sowa???? aaa tego co za toba łaził to pogoń sio, zeby nie przeszkadzał mo a jak taka zesłabiona wstajesz to nie wiem nie wiem nie łazisz gdzie po nocy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.12.2009 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Chyba nie lunatykuję i gdzie po sąsiadach nie łażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 10.12.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Chyba nie lunatykuję i gdzie po sąsiadach nie łażę a pytałaśś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.12.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Chyba nie lunatykuję i gdzie po sąsiadach nie łażę a pytałaśś????? Teraz to napewno nie popytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Chyba nie lunatykuję i gdzie po sąsiadach nie łażę a pytałaśś????? Teraz to napewno nie popytam... W tych okolicznościach też bym nie pytała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 11.12.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ja jak mam okres (okresowo piję) to śpię jak zabity i nic nie pamiętam . A może to byłem ja? . Sexownie pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 11.12.2009 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ja jak mam okres (okresowo piję) to śpię jak zabity i nic nie pamiętam . A może to byłem ja? . Sexownie pozdrawiam . No tak, najlepiej nic nie pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 12.12.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.12.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ja jak mam okres (okresowo piję) to śpię jak zabity i nic nie pamiętam . A może to byłem ja? . Sexownie pozdrawiam . dobrze, że ta Łódź daleko... to ufffffffff nie mój sąsiad - bo byłby wybuchowy duet - jedno ma okres i zapomina wsio, a drugie lunatykuje i też zapomina co było... Też pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.12.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Ja z mezem spie osobno ...bo wciaz konczymy góre i tak wyszło ze on spi z dzieckiem a ja sama Jak wejde do swojej sypialni na stałe to on biedny bedzie hmmmmm to może juz pomału przywyczajaj go do swojej obecności i wpadaj........na 'chwilówki" Niełatwa sprawa bo dziecko ma juz cztery lata i jak zaciagne meża w nocy do siebie to mała sie budzi i ze złościa mówi ..ciiiiicho bądżcie...a łazienka juz mi sie znudziła Jeszcze trochę a WAM wleje dziecko Na amory ich zbiera, a tutaj dziecko pilnuje taty ahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... To może po cichu przeniesieście dziecko do łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts