Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Seks dla wtajemniczonych

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 154
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:oops: Ja z mezem spie osobno ...bo wciaz konczymy góre i tak wyszło ze on spi z dzieckiem a ja sama :( Jak wejde do swojej sypialni na stałe to on biedny bedzie :evil: :evil: :oops:

hmmmmm

to może juz pomału przywyczajaj go do swojej obecności i wpadaj........na 'chwilówki"

Właśnie najpierw "małe" dawki, co by chłopina nie dostał jakiegoś wstrząsu odrazu, a potem zwiekszaj dawki i "na całego"...

:lol: :lol: :lol:

A tak w ogóle to się pogubiłam w tym wątku -bo ten sam jest w Hyde Cegła Park i tam się wpisałam a tu szukałam na następny dzień wpisu :lol: :lol: :lol:

Toż chyba zakochana nie jestem :roll:

:oops: Ja z mezem spie osobno ...bo wciaz konczymy góre i tak wyszło ze on spi z dzieckiem a ja sama :( Jak wejde do swojej sypialni na stałe to on biedny bedzie :evil: :evil: :oops:

hmmmmm

to może juz pomału przywyczajaj go do swojej obecności i wpadaj........na 'chwilówki"

Właśnie najpierw "małe" dawki, co by chłopina nie dostał jakiegoś wstrząsu odrazu, a potem zwiekszaj dawki i "na całego"...

A tak w ogóle to się pogubiłam w tym wątku -bo ten sam jest w Hyde Cegła Park i tam się wpisałam a tu szukałam na następny dzień wpisu :lol: :lol: :lol:

Toż chyba zakochana nie jestem :roll:

no jetseś jesteś w sowim mężu jak przypuszczam :wink:

Ja niechcę nic mówić tj. pisać, ale jak mam okres to snią mi się takie sceny, że aż wstaję osłabiona :lol: :lol: :lol:

Dzisiaj miałam sen z moim, tylko taki łajza inny ciągle nam przeszkadzał -z innej bajki jakiś mi się snił, niby kolega Miska, co miało dojść do akcji to on przyłaził...

No i dzisiaj wstałam taka jakaś niewyspana -nic tylko przez tego dziada co we śnie ciągle za nami łaził :evil:

kawika i głupawa mnie złapała........

ryczę ze smiechu z .......

no jetseś jesteś w sowim mężu jak przypuszczam

wystarczyła jedna literkaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hihihihiihihihihihihihihiihi

a jest tu jakaś sowa????

aaa tego co za toba łaził to pogoń sio, zeby nie przeszkadzał

mo a jak taka zesłabiona wstajesz to nie wiem nie wiem

nie łazisz gdzie po nocy???

Ja jak mam okres (okresowo piję) to śpię jak zabity i nic nie pamiętam :roll: . A może to byłem ja? :oops: :wink: .

Sexownie pozdrawiam :wink: .

dobrze, że ta Łódź daleko... to ufffffffff nie mój sąsiad - bo byłby wybuchowy duet - jedno ma okres i zapomina wsio, a drugie lunatykuje i też zapomina co było... :lol: :lol: :lol:

Też pozdrawiam... :wink:

hmmmmm

:lol: :lol: Niełatwa sprawa bo dziecko ma juz cztery lata i jak zaciagne meża w nocy do siebie to mała sie budzi i ze złościa mówi ..ciiiiicho bądżcie...a łazienka juz mi sie znudziła :oops: :oops: :oops:

Jeszcze trochę a WAM wleje dziecko :lol: :lol: :lol: Na amory ich zbiera, a tutaj dziecko pilnuje taty ahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

To może po cichu przeniesieście dziecko do łazienki :wink: :lol: