ewuniamiii 12.12.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.12.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Muskam Cię delikatnie palcami... Przesuwam po szparce... Serce mi łomocze... Otwieram... Wsuwam dwa palce uf! Dzięki Ci portfeliku za tych kilka banknocików! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 12.12.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Miska - 10/10, jestes rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 12.12.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Miska - 10/10, jestes rewelacyjna Idę sprawdzę w lustrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 12.12.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 nam dziecko jakoś na razie nie przeszkadza chociaż jak słyszymy: tata a co ty lobisz mamusi? To mamy boska zabawę Gorzej że mała szybko się uczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 12.12.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.12.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No tak, najlepiej nic nie pamiętać Nie ma się z czego śmiać! To tzw. pomroczność jasna albo cóś podobnego . A tak nawiasem mówiąc po kilku głębszych nawet nie źle się lunatykuje . Jak szanowna małżonka zapyta gdzie byłeś tak długo odpowiedź sama ciśnie się na usta: lunatykowałem Kochanie! . No to pozostańcie z sexem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 12.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No tak, najlepiej nic nie pamiętać Nie ma się z czego śmiać! To tzw. pomroczność jasna albo cóś podobnego . A tak nawiasem mówiąc po kilku głębszych nawet nie źle się lunatykuje . Jak szanowna małżonka zapyta gdzie byłeś tak długo odpowiedź sama ciśnie się na usta: lunatykowałem Kochanie! . No to pozostańcie z sexem . Niech sex będzie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 13.12.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No to pozostańcie z sexem .Niech sex będzie z Wami SEX na Prezydenta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 13.12.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja własnie wczoraj miałam dyskusję z m. Już mam dość tak byle jak i ciągle w porze dla niego odpowiedniej (tj. kiedy mi się śpi najlepiej ) A gdzie przyjemność dla mnie?? mam nadzieję że nie przesadziłam, ale czy wy też tak macie ale powiedział że juz się poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja własnie wczoraj miałam dyskusję z m. Już mam dość tak byle jak i ciągle w porze dla niego odpowiedniej (tj. kiedy mi się śpi najlepiej ) A gdzie przyjemność dla mnie?? mam nadzieję że nie przesadziłam, ale czy wy też tak macie ale powiedział że juz się poprawia I tego się trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja własnie wczoraj miałam dyskusję z m. Już mam dość tak byle jak i ciągle w porze dla niego odpowiedniej (tj. kiedy mi się śpi najlepiej ) A gdzie przyjemność dla mnie?? mam nadzieję że nie przesadziłam, ale czy wy też tak macie ale powiedział że juz się poprawia znaczy bydzie dwa razy częściej: raz dla niego, raz dla niej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja własnie wczoraj miałam dyskusję z m. Już mam dość tak byle jak i ciągle w porze dla niego odpowiedniej (tj. kiedy mi się śpi najlepiej ) A gdzie przyjemność dla mnie?? mam nadzieję że nie przesadziłam, ale czy wy też tak macie mnie w nocy nie odważy się obudzić .... mogłabym niechcący z liścia przywalić w odruchu ... ostatnio kota skopałam przez sen jak po cichu wlazł na kołdrę i mnie w nogę dotknął .... taki system obronny mam - bez kija nie podchodzić .... czyli w skrócie - to ja tutaj rozdaję karteczki .... ale jeśli coś robię to robię na 100% , więc nie narzeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.12.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 czyli w skrócie - to ja tutaj rozdaję karteczki .... a jak nie zechcą wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 czyli w skrócie - to ja tutaj rozdaję karteczki .... a jak nie zechcą wziąć? się nie zdarzyło ... i co za "zechcą" .... raczej "zechce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.12.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 ja własnie wczoraj miałam dyskusję z m. Już mam dość tak byle jak i ciągle w porze dla niego odpowiedniej (tj. kiedy mi się śpi najlepiej ) A gdzie przyjemność dla mnie?? mam nadzieję że nie przesadziłam, ale czy wy też tak macie mnie w nocy nie odważy się obudzić .... mogłabym niechcący z liścia przywalić w odruchu ... ostatnio kota skopałam przez sen jak po cichu wlazł na kołdrę i mnie w nogę dotknął .... taki system obronny mam - bez kija nie podchodzić .... czyli w skrócie - to ja tutaj rozdaję karteczki .... ale jeśli coś robię to robię na 100% , więc nie narzeka Znaczy jak chcesz się dobrać do Daguleczki Weź ze sobą kajdaneczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 na siłę dagguleczki nie pomogą kajdaneczki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.12.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 http://static5.demotywatory.pl/uploads/1260554983_by_AliceInChains_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 13.12.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 na siłę dagguleczki nie pomogą kajdaneczki .... Daguleczko kochana Masz siłę Pudziana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 kiedy potrzebna Pudziana siła wtedy nagle przestaję być miła ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts