Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Seks dla wtajemniczonych

Redakcja

Recommended Posts

• Odpowiedzi 154
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Taaaaaaaaaa

Taaaaaaaaaaaaaaa...

Zabawa trwa... siala la la...

Tylko że ja jestem zakręcona to wiem, ale dzisiaj poszłam do sklepu i szukałam strzykawkę cukierniczą i nagle zobaczyłam ekspedienkę w tym samoobsługowym sklepie -biegnę za nią i mówię:

- przepraszam, gdzie znajdę szpicrutę?

Zauwazyłam, że owa pani stoi jak wryta i badawczo zerka na mnie...

Pomyslałam sobie, nic, tylko kobieta nie kojarzy... więc nagle widząc jakieś zakłopotanie Pani mówię:

- wie pani chodzi mi o taka strzykawkę do kremów z końcówkami...

- aaaaaaaaaaa -to tam na stojaku zobaczy pani... jak nie ma to nie ma...

no i nie było...

Tylko jadąc autem przypomniałam sobie o innym sklepie... tam coś mi te słowo szpicruta nie za bardzo pasowało -ale znalazłam sobie sama ową strzykawkę cukierniczą i wróciwszy do domu wpisałam w google słowo szpicruta...

Szpicruta - elastyczny pręt obłożony skórą, czasem rzemień używany do poganiania konia.

Szpicruta - elastyczny pręt obłożony skórą, czasem rzemień używany do poganiania konia.

" Wziełam swój nowy nabytek - szpicrutę w ząbki i skułam sobie rączki na plecach nowymi kajdankami. Tak przyozdobiona czekałam..."

"Szpicruta - elastyczny pręt, obłozony skórą, czasem rzemień uzywany do poganiania konia" (wikipedia)

Nu i poprostu pejcz -bicz...

Kuźwa co mnie sie porabało z tą szpicrutą?

Teraz wiem skąd taka reakcja owej ekspedientki :lol: :lol: :lol: