Andrzej Wilhelmi 13.12.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Znaczy jak chcesz się dobrać do Daguleczki Weź ze sobą kajdaneczki... Kajdaneczki i szpicrutę poskromisz Smoczycy butę! No to z sexem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Znaczy jak chcesz się dobrać do Daguleczki Weź ze sobą kajdaneczki... Kajdaneczki i szpicrutę poskromisz Smoczycy butę! No to z sexem . Raczej niech uważa, żeby sam nie został poskromiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 13.12.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 W układach "sado-maso" to możliwe a nawet przyjęte. Nie ma jak dewiacje No to pozostańcie z sexem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 W układach "sado-maso" to możliwe a nawet przyjęte. Nie ma jak dewiacje No to pozostańcie z sexem . Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Znaczy jak chcesz się dobrać do Daguleczki Weź ze sobą kajdaneczki... Kajdaneczki i szpicrutę poskromisz Smoczycy butę! No to z sexem . Poskromienie Złośnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 15.12.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no i sobie zaszalałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 15.12.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Znaczy jak chcesz się dobrać do Daguleczki Weź ze sobą kajdaneczki... Kajdaneczki i szpicrutę poskromisz Smoczycy butę! No to z sexem . Poskromienie Złośnicy? optymiści .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.12.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Nie poprawni optymiści i seksowni aktywiści . No to pozostańcie z seksem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 15.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 no i sobie zaszalałam Nie ma się czego rumienić . Napisz jeno z kim . No to pozostańcie z seksem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 15.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Chyba nie lunatykuję i gdzie po sąsiadach nie łażę a pytałaśś????? czy ja nie mogłam z rańca wejść na ten wątek ? od razu humor na całego powraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Chyba nie lunatykuję i gdzie po sąsiadach nie łażę a pytałaśś????? czy ja nie mogłam z rańca wejść na ten wątek ? od razu humor na całego powraca aaaaa bo ty tylko sex i sex... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ja? nie mąż pości a ja nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 ja? nie mąż pości a ja nie narzekam hhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmm wibrator??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 nie mąż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 nie mąż mąż?? (z wibratorem??) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 16.12.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 nie mąż mąż?? (z wibratorem??) powiedzmy, że nie musi są też inne pozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 16.12.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 nie mąż mąż?? (z wibratorem??) powiedzmy, że nie musi są też inne pozycje na dwa misie???????? (dupa do dupy i śpi sie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 16.12.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Taaaaaaaaaa Taaaaaaaaaaaaaaa... Zabawa trwa... siala la la... Tylko że ja jestem zakręcona to wiem, ale dzisiaj poszłam do sklepu i szukałam strzykawkę cukierniczą i nagle zobaczyłam ekspedienkę w tym samoobsługowym sklepie -biegnę za nią i mówię: - przepraszam, gdzie znajdę szpicrutę? Zauwazyłam, że owa pani stoi jak wryta i badawczo zerka na mnie... Pomyslałam sobie, nic, tylko kobieta nie kojarzy... więc nagle widząc jakieś zakłopotanie Pani mówię: - wie pani chodzi mi o taka strzykawkę do kremów z końcówkami... - aaaaaaaaaaa -to tam na stojaku zobaczy pani... jak nie ma to nie ma... no i nie było... Tylko jadąc autem przypomniałam sobie o innym sklepie... tam coś mi te słowo szpicruta nie za bardzo pasowało -ale znalazłam sobie sama ową strzykawkę cukierniczą i wróciwszy do domu wpisałam w google słowo szpicruta... Szpicruta - elastyczny pręt obłożony skórą, czasem rzemień używany do poganiania konia. Szpicruta - elastyczny pręt obłożony skórą, czasem rzemień używany do poganiania konia. " Wziełam swój nowy nabytek - szpicrutę w ząbki i skułam sobie rączki na plecach nowymi kajdankami. Tak przyozdobiona czekałam..." "Szpicruta - elastyczny pręt, obłozony skórą, czasem rzemień uzywany do poganiania konia" (wikipedia) Nu i poprostu pejcz -bicz... Kuźwa co mnie sie porabało z tą szpicrutą? Teraz wiem skąd taka reakcja owej ekspedientki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 16.12.2009 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 " Wziełam swój nowy nabytek - szpicrutę w ząbki i skułam sobie rączki na plecach nowymi kajdankami. Tak przyozdobiona czekałam..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts