cieszynianka 21.12.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://static5.demotywatory.pl/uploads/1261263396_by_RedoX_500.jpg Widzę tylko krzyżyk czerwony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.12.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://static5.demotywatory.pl/uploads/1261263396_by_RedoX_500.jpg Widzę tylko krzyżyk czerwony Ja niestety też - widocznie coś zakazanego tajemniczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Już zobaczyłam całą prawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 21.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 O widzęęęęęęęęęęęę - Bo na kibelku człek jest bardziej twórczy - odpręzony itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 21.12.2009 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 O widzęęęęęęęęęęęę - Bo na kibelku człek jest bardziej twórczy - odpręzony itp. ............i poczytać ma czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 21.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 O widzęęęęęęęęęęęę - Bo na kibelku człek jest bardziej twórczy - odpręzony itp. ............i poczytać ma czas ....... i napisać również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 22.12.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 ....... i napisać również Ach ten mobilny internet, zabierzesz go tam gdzie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 22.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Będąc w wieku nastu lat - na kolonii - wychowawcą był PAN a że w grupie miał dziewczęta, które coróż pytały: - mogę iść siku... - proszę pana czy mogę iść do toalety... - proszę pana czy możemy obie iść do ubikacji - proszę pana my chcemy do ustępu -możemy? To nasz pan po jednym takim dniu -wieczorem na zebraniu powiedział: - słuchajcie, od tej pory która będzie chciała iść do WC -to wystarczy, że powie: - proszę pana idę uczesać włosy - powiedział dośc stanowczo... Nu to tak mówiłyśmy Czesać włosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 A to nie wiedziałyście,że po sikaniu włosy na cipce należy przeczesać?!!! A wracając do przedstawionego zdjęcia to: siedzi "dupa" na sedesie i swą dupą deskę gniecie w głowie buzują hormony esemesem śle androny rada dla niej będzie taka weź do łóżka se chłopaka esemesem już nie gadaj na tej desce krótko siadaj rób co musisz no i spadaj Kochani seksomani! Życzę Wam kupę seksu na te nadchodzące Święta oraz nadal takiej pogody ducha i wszystkiego najseksowniejszego na ten Nowy Rok! No i seksujcież, seksujcież! No to pozostańcie z seksem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 22.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 siedzi "dupa" na sedesie i swą dupą deskę gniecie w głowie buzują hormony esemesem śle androny rada dla niej będzie taka weź do łóżka se chłopaka esemesem już nie gadaj na tej desce krótko siadaj rób co musisz no i spadaj a jak wcześniej se podgolisz bujną grzywę rozp..dolisz to nie bedziesz po sikaniu myśleć ciągle o czesaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 22.12.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Ona, o ile ma olej w głowie, taką fraszką nam odpowie: Nie zgnębi mnie byle przytyk, W dupie mam miejsce dla krytyk... (Sztaudynger) No to pozostańcie z seksem (na ty) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.12.2009 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 A to poeci... Czesanieeeeee i siusinie i na desce siadanie i... Co Wy z tym czesaniem cipek... Ptfu raczej łona łona nie łona a może to ona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.12.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 To nie my tylko Ty A kto belfra wziął w obroty? Jak nie wy młode niecnoty! Kto do kibla cięgiem chadzał? Kto się na czesanie zgadzał? No kto? No to pozostańcie z seksem I niech każdy (każda) z Was pamięta, że bez seksu kiepskie Święta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.12.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Kto... no właśnie KTO? Nu powiadają, że tak jak w Wigilię tak przez cały rok... To chłopa wabiłam żeby cały rok tak było Seksapil to nasza broń kobieca... la la la la... Teraz powtórka w Sylwestra -bo też tak będzie przez cały rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mostowiaki 09.02.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Na sexie oparty swiat bo sexu ludziom brak ,a sex na budowie to samo zdrowie ...Przeciez mówi się zbuduj dom posadz drzewko i spódz syna a gdzie odpowiedniejsze miejsce i piekniejsze wspomniania jesli nie na własnej budowie ? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts