Monika_76 09.04.2011 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 09.04.2011 Troszkę zarósł kurzem mój dziennik. Po powrocie z pracy zajmują nam czas: albo sprzątanie albo zachwyty nad otaczającą nas przyrodą. Ptaki tak śpiewają że aż miło rano wstawać. Z nowości w domu ....chwalę sie że w tym tygodniu OPUŚCILI nas już robotnicy !!!!!!! Hip, hip ........ HURRRAAAAAA. Wszystko z grubszych prac domowych zostało zakończone. Skonczona jest nasza łazienka, dokończyli nam kłaść panele na poddaszu, zamontowali nam wszystkie drzwi. W piątek bez zalu pożegnalismy sie ze wszystkimi kartonami leżącymi na podłogach na górze, schodach. Zostały tylko takie kosmetyczne detale jak kontakty, listwy przypodłogowe itp rzeczy. Dzisiejsza sobota była pracowita - sprzątanie generalne całego dołu i góry. A teraz trochę zdjęć Nasze drzwi na górze - dąb bielony, drzwi firmy DRE Nasza sypialnia i nowowstawione drzwi Nasza łazieneczka Kolekcja Paradyż Hiro, mimo że nie byłam do końca pewna tej kolekcji teraz nie żałuję decyzji. Teraz głowę nam zaprząta szukanie tapczaników dla dzieci i łózka do naszej sypialni. Trzeba też o dodatkach do łazienki pomysleć ... jest co robić. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 10.08.2011 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 10.08.2011 Z otchłani zapomnienia wyciągam moj dziennik W domu od ostatniego wpisu dużo się nie zmieniło, popadlismy w lenistwo i po zakupie łózek do pokoi dziewczyn oraz naszej sypialni nic nie robilismy w domu. Zajelismy się z lekka podwórkiem. Powstał mały warzywnik, kącik z kiwatkami. Aby za duzo nie szaleć zaczelismy od skromnego kącika z pomidrokami, rzodkiewką, sałatą i ogórkami i ... najlepiej prezentują się pomidory. Urosły że ho, ho, i nadają się do jedzenia, bo: 1.rzodkiewka poszła w nać może z dwie nadawały sie do jedzenia 2. ogórki jakieś malutkie i skromniutkie Pomidorki mamy zwykłe i koktajlowe (prezent od kolezanki ktora wyhodowała je z pestki) owocuja aż miło. Co jakis czas coś od kogoś dostaniemy i tak dorobilismy się 4 rządków truskawek, malin (wiem ze niektorzy sie skrzywią ale chciałam je mieć, posadziłam na samym koncu działki iplanuję panować nad ich rozrostem ) bazyli, selera i paru kwiatków. Posadzilismy tez juz drzewka owocowe i borówkę amerykańską. Warzywnik zostanie juz w tym miejscu gdzie powstała, ale rabatka obecna jest tylko na chwilę, postanowiłam że założe sobie juz taki kącik gdzie kwiaty będą sobie rosły a jak juz uporzadkuje sie na tyle teren że bedzie mozna je posadzic w docelowym miejscu to będą juz okazalsze. NA razie mam tylko lawendę - jest piękna!!! , rozę, rozwar wilekwiatowy, hortensję i pare innych drobiazgów. Obecnie choruję (zapragnęłam ją mieć) na azalię japońską. Podoba mi sie Karmesina rosa. Czasem przylatuje do nas takie cudo..... Jak widzicie obecnie podziwiamy otaczającą nas przyrodę i działamy przed domem. Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiGrzegorz 24.02.2014 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam, Jaką szerokość drzwi mają Państwo do garażu? Również będziemy budowali słynnego już Faworyta Nam projektant polecił 420 i zastanawiamy się, czy to nie za mało. Będziemy wdzięczni za podpowiedź. Pozdrawiamy 18.06.2010 Jeszcze wypada się pochwalić ze w poniedziałek 14.06 zamontowano nam naszą wybraną, wyczekana bramę garażową firmy Hormann. Wygląda idealnie !!!!!!!!!!!!! Oto ona ... http://lh5.ggpht.com/_C835JRDlGNo/TBvYOq8XcEI/AAAAAAAAB7o/wiAkHZNXORY/Budowa_1091.JPG i z bliska http://lh4.ggpht.com/_C835JRDlGNo/TBvYOyXBjWI/AAAAAAAAB7s/G2Ff53XccXo/Budowa_1093.JPG Oraz zamontowano nam rury spustowe rynien , teraz deszcze nam nie groźne Oto one .... firmy Gamrat http://lh6.ggpht.com/_C835JRDlGNo/TBvYMtkQQ4I/AAAAAAAAB7Q/v25F9T-9BvI/s512/Budowa_1073.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaiGrzegorz 24.02.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2014 Witam, Jaką szerokość drzwi mają Państwo do garażu?Również będziemy budowali słynnego już Faworyta Nam projektant polecił 420 i zastanawiamy się, czy to nie za mało. Będziemy wdzięczni za podpowiedź. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts