faffa2 30.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 WitamZastanawiam się nad wyborem kominka.Planuję wykorzystywać go do ogrzewania domu (wspomagania gazu). Przeglądajac internet zauważyłem dużą różnicę w cenach żeliwnych kominków robionych w Polsce i sprowadzanych z NIemiec czy Francji. Nie mam pojęcia czy rodzime wyroby są tak samo trwałe i dobre jak zachodnie, bo z opisów technicznych wynika,że nasze mają niekiedy grubsze ścianki i nie usstępują w niczym konkurencji. Czy ktoś z Was ma jkieś dośwaidczenia i co mógłby polecić Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 30.11.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 pewnie jakieś różnice ktoś znajdzie, ja jednak brałbym polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 01.12.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A co to jak polskie to gorsze ?Mam Tarnawę i nie mam na co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
faffa2 01.12.2009 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A co to jak polskie to gorsze ? Mam Tarnawę i nie mam na co narzekać. Wcale mi się nie wydaje, żeby zachodnie były lepsze, tylko sprzedawcy w większości wypadków próbują je wcisnąć kupującemu. Brakuje mi rzetelnej informacji na temat rodzimych wyrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rzufik1 02.12.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja byłem na kupnie.... i wszedzie polecano zagraniczne.... ale kiedys przypadkiem na targach zobaczyłem tarnave... spodobałą mi się prostota ( akuraty tego modelu) i to że nie ma uszczelek ( szlił na pasowanie) i cały lany. I wczoraj zawiatł do mnie Primero 16KW. A w czwartek ma byc juz montowany. widzże miejscowy jestes.. ja kupiłem w Decofire na Małej Górze. Dostałem SUper cenkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jakimek 02.12.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dla zainteresowanych fajne info na temat kominków [ moderowano - SPAM ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.12.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dla zainteresowanych fajne info na temat kominków ... No dobra, ale co oprócz reklamy w/w strony miałeś na myśli? Gdzie tam jest o różnicach pomiędzy polskimi kominkami, a tymi importowanymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.12.2009 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A na początek dobrze sobie najpierw poczytać: http://forum.muratordom.pl/jotul-tarnava-czy-dovre,t92872.htm http://forum.muratordom.pl/do-uzytkownikow-wkladu-tarnava,t28017.htm http://forum.muratordom.pl/poradzcie-jaki-kominek-kupic,t24115.htm i tak dalej i tak dalej, jest tego miliard Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts