Inka 14 30.11.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Czy użytkuje ktoś ten wypoczynek lub inny komplet tej firmy? Bardzo mi się podoba, ale moge kupić tylko przez internet. Będe wdzięczna za opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Piotr 16.01.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Też mnie ten temat interesuje. Właśnie zamówiłam minimatrix wąski od nich...czekam na realizację z niecierpliwością. Jak ktoś ma jakieś zdanie na temat wyrobów tej firmy to będę wdzięczna za podzielenie się nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszki 16.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam!Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami rogówki Texas. Naprawdę ladna kanapa i dobrze wykończona. Bardzo wygodna, a po zdjęciu poduszek nawet jest miejsce do spania . Fajna skora, dobrej jakości. Kupiliśmy tę rogowkę przez internet od firmy Agpol. Żadnych problemów. Taką samą kanapę, ale nie w skórze baycast widzeliśmy w Szczecinie w meblach Agata. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 16.01.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 chyba arcobelano zamawiala od nich swoj naroznik i byla zadowolona tez sie zastanawialam nad ta firma ale boje sie tak w ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Piotr 10.02.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Kupiłam minimatrix z firmy agpol. Jest bardzo wygodny. Jak narazie użytkuje się i prezentuje dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 12.02.2010 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami rogówki Texas. Naprawdę ladna kanapa i dobrze wykończona. Bardzo wygodna, a po zdjęciu poduszek nawet jest miejsce do spania . Fajna skora, dobrej jakości. Kupiliśmy tę rogowkę przez internet od firmy Agpol. Żadnych problemów. Taką samą kanapę, ale nie w skórze baycast widzeliśmy w Szczecinie w meblach Agata. U mnie to samo: żadnych problemów, zamawiałam przez internet. Do mnie dotarł komplet wypoczynkowy(3+2+1) TEXAS przed Świętami Bożego Narodzenia i jestem bardzo zadowolona, bardzo wygodne kanapy, skóra dobrej jakości, fajnie odszyty- POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts