waldek72 08.03.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witam Ładny duży dom i ta piwnica ....żałuje że sam nie mam.. pozwodzenia w walce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S76 08.03.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Witaj Moniko, jakiej szerokości masz bramę garażową? PozdrawiamS76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 11.03.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witaj Moniko, jakiej szerokości masz bramę garażową? Pozdrawiam S76 Brama 5mx2,25m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 07.06.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Sliczny domek wam wychodzi .Zazdroszcze szybkosci powstawania waszego gniazdka, nasze rodzi sie wolno(ach to budowanie na odleglosc).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 08.06.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzięki za miłe słowa. Domek rośnie, serce rośnie, marzy się choinka w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 08.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzięki za miłe słowa. Domek rośnie, serce rośnie, marzy się choinka w salonie Mnie tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dariakrystian 11.06.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Witam serdecznie, zajrzałam poczytałam i doszłam do wnioski że ma Pani taki sam kolor okien jaki ja chcę mieć, ale co za tym idzie chciałam zapytać o cenę tego tarasowego dzielonego na 3, gdyż waham się czy wziąć dzielone na 3 , a może na 2 ale jedno przesuwne. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam. P.S. idą Państwo jak burza, zazdroszczę widoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 18.06.2010 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Witam, Cena okna przesuwnego z tego co pamiętam jest DUŻO większa niż okna otwieranego. Co do ceny to zalezy jakiej firmy i jakie okno Pani kupi. Cena zależy od rodzaju szyby, od zabezpieczeń. My mamy szybę P4 z WK2. Sprawdzę " na dniach" cenę tego tarasowego 3dzielonego i podeślę na maila. Witam serdecznie, zajrzałam poczytałam i doszłam do wnioski że ma Pani taki sam kolor okien jaki ja chcę mieć, ale co za tym idzie chciałam zapytać o cenę tego tarasowego dzielonego na 3, gdyż waham się czy wziąć dzielone na 3 , a może na 2 ale jedno przesuwne. Z góry dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam. P.S. idą Państwo jak burza, zazdroszczę widoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malgoska i Gabe 19.06.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Moniko prace pieknie ci postepuja .I musze powiedziec, ze kocham czarne rynny (sama takie mam :) ).Pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 19.06.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 Hejka, Rynny są ciemno, ciemno brązowe. Slicznie komponują się ze struktonitem Moniko prace pieknie ci postepuja .I musze powiedziec, ze kocham czarne rynny (sama takie mam :) ).Pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 05.07.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 uwielbiam moment kładzenia tynków - to chyba pierwszy moment kiedy człowiek czuje że to już to.Moniko - możesz polecić swoje ekipy od ocieplenia i elewacji oraz tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 06.07.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Ekipa która ocieplała dom jak i druga od tynków, godna polecenia !!Namiary wysłałam Ci na priva.Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 09.10.2010 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Piękne widoki. Zwłaszcza dla kogoś kto nie ma tynków A czemu 2 rekuperatory? W Olsztynie jest przedstawiciel dospela? Mogę prosić na priv cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 16.10.2010 02:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 w sprawie płytek wejdź na stronę vertino.pl mają dość dobre ceny. koleżanka kupowała u nich i mówi że bardzo profesjonalna obsługa. Polecała. ceny też dosyć - ale zależą od odcienia i formatu - sprawdź sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 17.10.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam, w końcu trafiłam na dziennik A gdzie Wy się budujecie? w samym Olsztynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witaj Ł= Wpadam zobaczyć Wasz domek... Bardzo mi się podoba.... Odpowiedź o Affronach napisałam na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 18.10.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witam, w końcu trafiłam na dziennik A gdzie Wy się budujecie? w samym Olsztynie? W Łupstychu, cisza i las oto nasi najbliżsi sąsiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 18.10.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witaj Ł= Wpadam zobaczyć Wasz domek... Bardzo mi się podoba.... Odpowiedź o Affronach napisałam na priv. Pozdrawiam Dziękuję Arniko Podoba mi się poler ale nie należę do osób które całymi dniami ze szmatą latają i trochę się go boję. Podoba mi się ten affron w necie, ale na zywo ciężko go gdzieś zobaczyć. Napisałam do Ciebie kolejnego maila "po prośbie" Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Porobiłam kilka zdjęć... ale jest ciemno i nie odzwierciedla to tak naprawdę jak Affron wygląda... Jeśli oglądałaś mat ... , to jest szorstki w dotyku i niestety chropowaty ... Półpoler jest jakby w kropeczki i lekko błyszczy...Jak zgram zdjęcia to Ci kilka poślę...Najwyżej jutro zrobię kilka fotek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 19.10.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 eee to rzut beretem, no może dwa rzuty. My często bywamy w Gutkowie za to bardzo często. Jak postępy? mi się ta podłoga kredą malowana podoba wyjątkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts