olinek3 30.11.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Zgodnie z zaleceniami zakładam nowy wątek do mojego dziennika budowy i bardzo proszę o życzliwe mnie traktowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.12.2009 02:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Trzymam kciuki... za wpisy, foty i budowę przede wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek3 08.12.2009 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Trzymam kciuki... za wpisy, foty i budowę przede wszystkim... Dziękuję za pierwszy wpis do komentarzy Nie uwierzysz, ale dosłownie przed chwilą oglądałam Twój dziennik (mam go w ulubionych) !!!!! Jaki ten świat (nawet wirtualny) jest malutki !!!!! Pozdrawiam i zabieram się do uzupełniania swego zaniedbanego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam! Przyszłam sie przywitać Poczatek bardzo ciekawy... czekam na kontynuację Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.12.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Ten dom jest śliczny!!! http://www.mgprojekt.com.pl/domki/nowoczesny/images/wd1.jpg Popieram Szanownego Małżonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Baaaardzo ladny dom, bede zagladac - ostrzegam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 09.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Przyszlam sie przywitac, Dzien Dobry Czekam na dalsze wpisy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek3 14.12.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 (edytowane) Serdecznie witam nowoprzybyłych i dziękuję za miłe słowa . Oczywiście bardzo się cieszę, że będziecie do mnie zaglądać - zapraszam !!!!!!!!!! Edytowane 22 Czerwca 2010 przez olinek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maurinka 16.03.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Trzymam mocno kciuki:)..tez kupilam ten projekt.sledze pilnie postepy prac bo lada tydzien tez wylewamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazurzyna 05.04.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Olinek gratuluje budowy Nowoczesnego : ) i mnie sie on marzy. Bede zagladac, wstawiaj duzoooo fotek Mozna wiedziec gdzie budujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 15.04.2010 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 witam gratuluje decyzji i juz takich postepow taki dom ro rowniez moje marzenie my dopiero startujemy z papierami bede sledzic watek czy bedziecie robic jakies zadaszenie tarasu ? a dolna lazienka ? bedzie przechodnia ? ja chce zamknac sciana, bo pralnie zgodnie z rada Efilo zrobie w lazience przy sypialni przez to chce do lazienki zrobic okno w tej samej scianie co okno w sypialni (a dachowe bedzie jedno w pralni) podoba mi sie pomysl ze zmiana luksferow na okno, ja co prawda myslalam o drzwiach balkonowych z uwagi na polozenie dzialki prosze o wiecej fotek i opisow (hehe ja juz nawet kuchnie planuje a jeszcze w lesie jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek3 16.06.2010 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Trzymam mocno kciuki:)..tez kupilam ten projekt.sledze pilnie postepy prac bo lada tydzien tez wylewamy:) Hej maurinka!!!!!!!!!! Ale mam spóźniony zapłon!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Do tej pory to już pewnie Wasz dom stoi Miesiącami nie zagladałam do dziennika, bo jak dla mnie doba jest za krótka ale postaram się to jakoś nadrobić. Baaaaaardzo się cieszę, że budujecie Nowoczesnego, bo straaaaaaasznie ciekawa jestem Wasze wizji tego domu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek3 16.06.2010 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Olinek gratuluje budowy Nowoczesnego : ) i mnie sie on marzy. Bede zagladac, wstawiaj duzoooo fotek Mozna wiedziec gdzie budujecie ? Marzenia są po to, aby je realizować - więc do roboty !!!!!!! :) A tak poważnie, to już coś postanowiliście? Bo trochę (hehe - raczej parę miesięcy!!!!!!!!!) mnie nie było na FM i mam ogrooooooomne zaległości A budujemy niedaleko(?) Wrocławia (40km). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.06.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witam Bardzo fajny projekt, będę kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek3 16.06.2010 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 (edytowane) Witam ~`slonko~` i przepraszam, że tak późno to robię Bardzo się cieszę, że projekt zyskał taką aprobatę :) bo do końca nie byłam go pewna. Jeśli chodzi o postępy w pracach to zbliżamy się ku końcowi Ufffffff!!!!!!!!!!!!!!!!! Wreszcie, bo powiem Ci, że to już trochę mnie męczy - głównie brak czasu na cokolwiek z powodu pracy mojej i męża no i oczywiście budowy. Na razie nie planujemy zadaszenia tarasu, bo wypadł nam od mało słonecznej, północnej strony. Wyjdzie po czasie - jeśli będzie potrzebne, na pewno coś zrobimy. Dolna łazienka nie jest przechodnia - zamknęliśmy ją ścianą, a do kotłowni wchodzimy przez pralnię (wydzieliliśmy ją z części garażu - pisałam o tym) i garaż. Nie wiem natomiast czy pralnia wydzielona z części łazienki przy sypialni to dobry pomysł, bo jest to największa i przez to najładniejsza łazienka w domu i żal byłoby mi ją minimalizować. Moja jest już w kafelkach - wkrótce dorzucę zdjęcia, ale moja rada - jeszcze raz to przemyślcie A luksfery zamienione na okno to rzeczywiście strzał w 10 - bardzo ładnie doświetla hall i nasz nieco zacieniony, północny salon. Kuchnia "się już robi" więc niedługo będę mogła się pochwalić, na razie może wrzucę projekty - zapraszam i pozdrawiam gorąco I napisz, czy dalej "w lesie jesteś" z budową i czy zdecydowałaś się już na Nowoczesnego czy może wygrał jednak inny projekt? Edytowane 16 Czerwca 2010 przez olinek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olinek3 22.06.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2010 Witam Bardzo fajny projekt, będę kibicować. Witam kolejną miłą osóbkę i cieszę się, że podoba Ci się projekt, choć salon ma sporo poniżej 65m . Widzę natomiast, że gusty mamy baaardzo podobne :) Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 23.06.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 Dom wygląda świetnie ,chociaż ja najbardziej nie mogę doczekać się zdjęć z wykończeniówki! Trzymam kciuki i czekam na kolejne zdjęcia Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majuta 23.06.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2010 ... a mnie dech zaparło ... i tak mi zostało ... I ... to jest chyba to czego szukałam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majuta 25.06.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 ... a powiedz jak widzisz przechodzenie pod schodami do stołu? nie bedzie to zbyt "kontuzjogenne" ... Czy moze schody dac na druga strone tzn. wchodzic na nie przy dolnej sypialni ... czy glupi pomysl .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts