Gość akak69 09.01.2004 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Będę budował dom i mam pewne watpliwości dotyczące warstwy styropianu pomiędzy cegłami K3 i MAX. Czy styropian powinien ciasno przylegać z jednej i drugiej strony czy też powinna zostawać jeszcze niewielka szczelina wentylacyjna. Jestem też ciekaw czy rapowanie warstwy wewnętrznej jest konieczne. Czekam na odpowiedź . z góry dziekuję.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzej100 10.01.2004 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Rapówka nie jest konieczna,co do styropianu to szczelina też nie ale niewielka i tak prawdopodobnie będzie. U mnie ok.1,5-2cm ponieważ tak należało ustawić ściankę osłonkową aby był odpowiedni uskok na cokół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.01.2004 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Dziękuję za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts