gkobe 01.12.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 WitamIle moze kosztowac wybudowanie takiego domku http://www.archipelag.pl/projekty-domow/romina-g1/?Bookmark=1&ProjectMirror=1 Interesuje mnie koszt ekipy budowlanej SSO (40 km od warszawy) Jezeli ktoś jest zainteresowany oferta prosze składac propozycje[email protected] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panmaly 04.12.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Jestem na etapie liczenia kosztów SSO tego domu. Wstępnie ok 30 tys. za fundament, 50 tys. za mury i 25 tys. za dach (blachodachówka). Póki co ekipy murarskie mówiły od 15 do 23 tys. za postawienie murów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buxxet 04.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 witam-wykop-ławy fundamentowe-ściany fundamentowe-chudziak-ściany -wieńce -kominy-tarasy zew.-więźba dachowa30 000 zł [ moderowano - reklama ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 07.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Jestem na etapie załatwiania formalności papierkowych dla projektu który wyewoluował właśnie z ROMINY 2G i mam podpisane umowy z wykonawcami na SSO. Narysował projekt znajomy architekt. Powierzchnia zwiększyła się do 135 m2 pu, zniknął podcień i dach będzie kopertowy.Koszty robocizny:- murarze (strop lany) 20000zł (brutto)- dekarz z więźbą, wszelkimi obróbkami i orynnowaniem 12500zł brutto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkobe 08.12.2009 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 A czy robisz pełne odeskowanie dachu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 08.12.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 A czy robisz pełne odeskowanie dachu?? Przy parterówce bez sensu jest wchodzić w koszty i deskować dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkobe 03.01.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Dopiero teraz zauwazyłęm ze komin jest w koszu czy osoby, które juz zbudowały romine moga sie podzielic swym doswiadczeniem ( przesuwac komin czy liczyc na dobrego dekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 27.01.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Dopiero teraz zauwazyłęm ze komin jest w koszu czy osoby, które juz zbudowały romine moga sie podzielic swym doswiadczeniem ( przesuwac komin czy liczyc na dobrego dekarza? Przesunąć koniecznie. Jeżeli chcesz to wyślę Ci rzut po przeróbkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gkobe 23.02.2010 00:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 CZy oferta 40 tys za robocizne jest dobra??- stan zero- sciany- strop drewniany- dach pokryty papa Koszt robocizny z materiałem zakupinym przez firme to około 115 tys pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts