Gabik66 29.11.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 Czy ktos juz buduje ten domek, bardzo mnie zainteresował, jestem ciekawa opinii. http://projekty.muratordom.pl/projekt?grupa=1&IdProjektu=1100&IdKolekcji=&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=&kondygnacja=&nazwa=ukryte+pragnienie&symbol=&x=0&y=0&nr=0 domek wydaje sie idealny dla małej rodziny 2+1, o niewielkich srodkach na budowę, świetna altermatywa dla mieszkania.... Gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karbea 01.12.2009 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Czy ktoś buduje lub już wybudował ten domek. Może jakieś zdjęcia z aranżacji wnętrz, propozycję zmian - chetnie obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Drożdż 11.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Proszę o podpowiedż,czy ktoś buduje lub wybudował dom ukryte pragnienie,ewentualnie gdzie można go zobaczyć w naturzepozdrawiam JD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Drożdż 14.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kto i gdzie buduje dom "Ukryte pragnienie M65",wady i zalety czy warto taki domek budować , pozdrawiam JD [ od moderatora: nie spamujhttp://forum.muratordom.pl/dom-ukryte-pragnienie,t176083.htm temat zamknięty ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwomalinka 14.12.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 z tym pytaniem to proponuję tu http://forum.muratordom.pl/projekty-i-architektura,f39.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fpk 24.06.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2011 Ciekaw jestem czy ktoś wybudował M65? Szukam projektu taniej parterówki 85-100 m kw + garaż. Dach dwu spadowy czyli stodoła:) Najlepiej na paliwo stałe bo nie mam gazu na działce. M65 wydaje się odpowiedni ale dziwi mnie że nikt się tym projektem nie interesuje...Może coś z nim nie tak a ja nie zauważyłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fiesta4711 11.07.2014 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2014 Ciekaw jestem czy ktoś wybudował M65? Szukam projektu taniej parterówki 85-100 m kw + garaż. Dach dwu spadowy czyli stodoła:) Najlepiej na paliwo stałe bo nie mam gazu na działce. M65 wydaje się odpowiedni ale dziwi mnie że nikt się tym projektem nie interesuje...Może coś z nim nie tak a ja nie zauważyłem... Będę budował ten domek, projekt już kupiłem, będę go jednak przerabiał, czekam na pozwolenie budowy i ruszam. Ogrzewanie na pelety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sooofitka 21.03.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 (edytowane) hgh Edytowane 24 Września 2015 przez sooofitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts