AlCapone 08.12.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 A gdyby nie ruskie to byśmy teraz mercedesami jeździli ... I jeździmy....ale to nie dzięki ruskom....... M@ariuszowi chodzilo o Mercedesy z rocznikow 2005-2010 a nie 1985-1995 Ja tam nie wiem......zależy kto czym........ PS.Nie jeżdże Mesiem.......żeby być szczerym........ale nówką terenówką......tak do rymu........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.12.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 A ja do pracy zaSUVam na pieszo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 08.12.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 A ja do pracy zaSUVam na pieszo [/quote To tobie jeden ch...... czy ruski czy niemiecki......i tak na pieche........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.12.2009 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Mimo wszystko wolę zaSUVać w adidasach niż z walonkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.12.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A teraz biorąc pod uwagę jednomyślność w wątku ....(+ asekuranctwo niektórych= opcja się pływa ) temat się wyzerował ....a szkoda ... Nie ma tu nikogo ,kto lubi ,kocha , szanuje i poważa tę nację .....i mogłby się wypowiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 09.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A o czym tu się wypowiadać ? Ludzie bazując na najbardziej dyktatorskim systemie sprawowania władzy - demokracji - dyktatorskim bo większość narzuca swoją wolę mniejszości - podjęła taką a nie inną decyzję i tyle. Trza uszanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.12.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Taak ,ale myślałam ,że temat się poszerzy i wyjdzie poza ramy referendum ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Taak ,ale myślałam ,że temat się poszerzy i wyjdzie poza ramy referendum ... i że się zrobi zadyma? Właśnie przeczytałem ciekawy wywiad zamieszczony w przedwczorajszej "Angorze" p.t. "Nie chcemy minaretów" - gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.12.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ... Nie ma tu nikogo ,kto lubi ,kocha , szanuje i poważa tę nację .....i mogłby się wypowiedzieć . Trudno będzie tu kogoś takiego znaleźć. Forum poświęcone jest głównie budowaniu, tworzeniu i większość użytkowników (można domniemywać) jest skoncentrowana właśnie na tym, a nie na burzeniu i niszczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.12.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 PITU, PITU ...KAPITANIE Q... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 09.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 PITU, PITU ...KAPITANIE Q... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 - To co w końcu zagraża Polsce, Europie i światu ? M o h e r y czy b u r k i ? Czas sie zdecydować Zauważmy. że glównie n i e lubimy b ie d n y c h Arabów - z bogatymi elity finansowe cywilizacji zachodniej żyją w zgodzie i kochają się niemal jak bracia np taka rodzina Bushów, ktśra dorobiła się na ropie - z książętami Arabii Saudyjskiej żyje sobie za pan brat . Wojska amerykanskie stacjonuja i mają bazy wojskowe w Kuwejcie i nikomu to specjalnie nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 09.12.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Taak ,ale myślałam ,że temat się poszerzy i wyjdzie poza ramy referendum ... i że się zrobi zadyma? Właśnie przeczytałem ciekawy wywiad zamieszczony w przedwczorajszej "Angorze" p.t. "Nie chcemy minaretów" - gorąco polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 09.12.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 - To co w końcu zagraża Polsce, Europie i światu ? M o h e r y czy b u r k i ? Czas sie zdecydować Zauważmy. że glównie n i e lubimy b ie d n y c h Arabów - z bogatymi elity finansowe cywilizacji zachodniej żyją w zgodzie i kochają się niemal jak bracia np taka rodzina Bushów, ktśra dorobiła się na ropie - z książętami Arabii Saudyjskiej żyje sobie za pan brat . Wojska amerykanskie stacjonuja i mają bazy wojskowe w Kuwejcie i nikomu to specjalnie nie przeszkadza Mi tam Araby zwisają i powiewają........jak nie będą się do mnie wpier.... to i ja nie będę się do nich wpier.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.12.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Żadnych Arabów - bogatych czy biednych - tu równość promuję ... i chyba zaraz dopiszę kapitanów w jednym rzędzie ...(a z pewnością cpt. Q) Po co się Waść do dyskusji włączasz jak się boisz ? ..Jak tak to widzisz : ,,Poruszyłeś śliski temat, w którym bardzo łatwo o naruszenie regulaminu Forum. Mi się na klawiaturę cisną przeróżne myśli, ale się muszę powstrzymać, już to nie z powodu poprawności politycznej ale choćby z tego tytułu. Zresztą naszym gadaniem niczego nie zmienimy. " Do tego dodać należy całkowity brak wiary w uświadamiające możliwości internetu (i inne) i wyszło PITU, PITU ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 09.12.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Żadnych Arabów - bogatych czy biednych - tu równość promuję ... i chyba zaraz dopiszę kapitanów w jednym rzędzie ...(a z pewnością cpt. Q) Po co się Waść do dyskusji włączasz jak się boisz ? ..Jak tak to widzisz : ,,Poruszyłeś śliski temat, w którym bardzo łatwo o naruszenie regulaminu Forum. Mi się na klawiaturę cisną przeróżne myśli, ale się muszę powstrzymać, już to nie z powodu poprawności politycznej ale choćby z tego tytułu. Zresztą naszym gadaniem niczego nie zmienimy. " Do tego dodać należy całkowity brak wiary w uświadamiające możliwości internetu (i inne) i wyszło PITU, PITU ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 - To co w końcu zagraża Polsce, Europie i światu ? M o h e r y czy b u r k i ? Czas sie zdecydować Zauważmy. że glównie n i e lubimy b ie d n y c h Arabów - z bogatymi elity finansowe cywilizacji zachodniej żyją w zgodzie i kochają się niemal jak bracia np taka rodzina Bushów, ktśra dorobiła się na ropie - z książętami Arabii Saudyjskiej żyje sobie za pan brat . Wojska amerykanskie stacjonuja i mają bazy wojskowe w Kuwejcie i nikomu to specjalnie nie przeszkadza Mi tam Araby zwisają i powiewają........jak nie będą się do mnie wpier.... to i ja nie będę się do nich wpier.... To bardzo miłe z Twojej strony , muszę przyznać , jest tylko jeden mały problem - chcesz czy nie, to Ty im sie wpier......oliłeś Nie wymienimy tu, bo po co, 19 i 20 wiecznej k o l o n i a l n e j polityki Anglii i Francji. tej ostatniej w Maroku i tzw Algierze - zagazowaniu ludności cywilnej w czasie Powstania palestynskiego po 1szej wojnie swiatowej , powstania panstwa Izrael i jego polityka spoleczna wobec ludnosci palestynskiej , dozbrajanie mudżahedinow przez Amerykanów przez wujka Ronalda i, last but not least - jakies tam wyprawy w góry Afganistanu i piaski Iraku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AlCapone 09.12.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mnie tam nie było......nawet ostatnio do Egiptu nie chciało mi się jechać na jakieś tam All inclusive....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 A teraz biorąc pod uwagę jednomyślność w wątku .... (+ asekuranctwo niektórych= opcja się pływa ) temat się wyzerował ....a szkoda ... Nie ma tu nikogo ,kto lubi ,kocha , szanuje i poważa tę nację ..... i mogłby się wypowiedzieć . Droga Martino ! Myli sę Pani . Proszę jednak zauważyć , że zmagam się z jakże świńską grypą Proszę też nie używać słowa ' kocham' w stosunku do jakiejś próby prawdy historycznej Z poważaniem, Joanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mnie tam nie było................................. Mnie też nie Niestety, w tym przpadku liczy sie kolektyw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts