lump praski 09.12.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 I dobrze czytales - Islam sie zradykalizowal na skutek gwaltownego zetkniecia z polityka imperialna cywilizacji europejskiej dodam jeszcze, że islam pisze się z małej litery, podobnie jak buddyzm czy chrześcijaństwo To jest n o w e zdanie Nowe zdanie dzieki m n i c h o m iryjskim piszemy z d uzej litery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Zauważmy. że glównie n i e lubimy b ie d n y c h Arabów - z bogatymi elity finansowe cywilizacji zachodniej żyją w zgodzie i kochają się niemal jak bracia np taka rodzina Bushów, ktśra dorobiła się na ropie - z książętami Arabii Saudyjskiej żyje sobie za pan brat . ja nie lubię głównie tych bogatych - po części z zawiści, po części dlatego, że sponsorują budowę meczetów w Europie. ponadto, ci z AS to wahhabici. a biednych i agresywnych arabów to ja się po prostu boję - nigdy nie wiesz kiedy się wysadzi albo da w pysk. To trzeba było tak od razu, że sie ich boisz - a nie wrabiac w to islam i cytaty Teraz to i ja zaczelam sie bac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Łagodni to islamiści nigdy nie byli ...z pewnościa Izrael jako państwo przyczynił się do wzrostu radykalizmu ,ale chyba głównie kasa za ropę zapewniła im większe możliwości ... Martyno , dziecko drogie , wymien prosze , straszne akty gwaltow cywilizacji ekhm islamskiej na cywilizacji chrzescijanskiej szzcególnie te po 1 szej a przed 2 da wojna swiatowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.12.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Joasiu ........... jaka ze mnie Martyna ? Hmm .. Nie wymienię tych aktów gwałtów ,bo musiałabym sie naszukać ,że hej ...ale ,że łagodni nie byli to fakt zwłaszcza między swoimi ... ( tak się spróbuję wyłgać ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 09.12.2009 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 szzcególnie te po 1 szej a przed 2 da wojna swiatowa a czemu nie szczegolnie te pomiędzy V a XV w albo te pomiędzy 10 a 12 września ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 To nie szukaj bo ich nie znajdziesz Myslalm, ze oburzysz sie na * dziecko drogie ' Jedynym aktem gwaltu na dodatek hmmmm terrorystycznym bylo wysadzenie przez s y j o n is t y c z n a organizacje terrorystyczna - Irguna - hotelu King David w Jerozolimie z brytyjskimi oficerami w srodku ,chyba w 45 roku Zginelo chyba kilkudziesieciu oficerow brytyjskich - swiat islamu mial sie gdzie uczyc Ponadto w 19 wieku wysadzanie w powietrze bylo na topie w Europie Bialystok np byl centrum anarchizmu - nie bylo tygodnia zeby cos tam nie wybuchlo Dojscie do centrum graniczylo z cudem No a zamach na ksiecia Ferdynada - dobry mial refleks Gawrilo Princip - bomba nie wybuchla to zaczal celnie strzelac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.12.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 ZOCHNA no co TY ? (tutaj oderwę się od tematu ) Nóżki jakiegoś nieboszczyka sobie zapodałaś na zdjęciu ,zamiast tego pięknego mostku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 09.12.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Nie szukałam ,fakt poszłam na łatwiznę - dziś o tej porze już nie funkcjonuję ... A co do dziecka - każdy z nas był wracam do wątku powitalnego - idę na łatwiznę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2009 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 To nie musisz juz szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 09.12.2009 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 szzcególnie te po 1 szej a przed 2 da wojna swiatowa a czemu nie szczegolnie te pomiędzy V a XV w albo te pomiędzy 10 a 12 września ? Dla jaj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 11.12.2009 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 ale nakasztaniliście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 11.12.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 SPOKOJNIE .. .. coś ruszyło w temacie --- tylko CIEBIE brakowało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.12.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ciekawa wymiana zdań n/t muzułmanów... :http://forum.wejher.com/viewtopic.php?t=5578&postdays=0&postorder=asc&start=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Zdecydowana większość ofiar gwałtów w Zjednoczonych Emiratach Arabskich nie zgłasza tego policji. Gwałciciele często dostaną wyrok niższy od ofiary http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7359792,Padlas_ofiara_gwaltu__Pojdziesz_siedziec.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 14.12.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Ave. A ja zapytam przewrotnie: ilu prawdziwych muzulmanow spotkaliscie w swoim zyciu? Z iloma mieliscie okazje przebywac dlugi czas i poznac ich troche? Ja pracuje z dwoma i pierwsze co zrobilem to wzialem ich na spytki odnosnie religii (wbrew w/w poprawnosci "religijnej"). Na poczatku troche starali sie reklamowac swoja doktryne jako jedynie sluszna ale potem juz mozna bylo pogadac normalnie (trzeba bylo ich troche wyczekac). Do dzisiaj sobie zartujemy na korytarzach ile wlezie, ilekroc ich widze skladam palce w znak krzyza krzyczac gin, przepadnij! Oni pokazuja mi palec zgiety w znak polksiezyca wrzeszczac to samo. Musze przyznac, ze dla niektorych ludzi w grupie to tzw. jazda po bandzie. Ale mozna? Mozna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 14.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Na pokaz i dla utrzymania zatrudnienia to nawet się z Tobą zakumplują .... Niestety nie można .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.12.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 . Ale mozna? Mozna... Ja tam do ludziów nic nie mam, tylko coby se siedzieli w tym Arabowie i kuskus wstrząchali, mię tu słoneczka nie zasłaniając. Bo pogryzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 14.12.2009 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ...Do dzisiaj sobie zartujemy na korytarzach ile wlezie, ilekroc ich widze skladam palce w znak krzyza krzyczac gin, przepadnij! Oni pokazuja mi palec zgiety w znak polksiezyca wrzeszczac to samo. Musze przyznac, ze dla niektorych ludzi w grupie to tzw. jazda po bandzie. Ale mozna? Mozna... można do momentu, kiedy wsród nich nie znajdzie się nowy, ktory Twego wysublimowanego żartu nie zrozumie i strzeli Cię w pysk za obrazę jego wiary, bądź wypatroszy na miejscu, chłopaki są zdolni do tak emocjonalnych reakcji, na przepisy nie będą się oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teco 14.12.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Na pokaz i dla utrzymania zatrudnienia to nawet się z Tobą zakumplują .... Niestety nie można .... No właśnie - istnieje coś takiego jak Al-Takijja - doktryna pozwalająca muzułmanom kłamać i oszukiwać jeśli w ten sposób przyczynią się do szerzenia islamu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 14.12.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 - Pomyśleć, żw chrześcijanie żyją p r a w d ą , prawdą i jeszcze raz prawdą W kazdej religii tez sa rozne jej odlamy , sami chrzescijanie dziela sie z grupsza na urtdoksow, katolikow i protestantow . A protestanci to kwakrzy , babtysci, anglikanie, luteranie , ewngelicy, metodysci , episkopalianie , kalwini - jest ich kilkadziesiat odlamow Takze temu, ze w islamie wystepuja r o z ne nurty nie ma sie co dziwic i demonizowac . Nie dorabiać i d e o l o religii tam gdzie nie potrzeba Prawda jest taka, że mimo obecnej dominacji technologicznej nad światem muzułamńskim , po prostu wszyscy w siwecie zach zaczynają się z lekka bać . D e m o g r a f i a choćiażby chyba wszyscy zdaja sobie juź sprawę , że działa na korzyść swiata islamu poza tymi zwycięża jednak ten kto nie boi się umrzeć . Ale radzę nie dać się nakręcać przez tych którzy zamienili straszenie moherowymi beretami na straszenie burkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts