andre59 13.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Punkt G to trza samemu namacać, a nie jakąś tam Kamasutrą się podpierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Punkt G to trza samemu namacać, a nie jakąś tam Kamasutrą się podpierać Musze się sąsiadki podpytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Punkt G to trza samemu namacać, a nie jakąś tam Kamasutrą się podpierać Musze się sąsiadki podpytać nie pytaj ..... jest przereklamowany .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.12.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Punkt G to trza samemu namacać, a nie jakąś tam Kamasutrą się podpierać A jak to się robi podpierając się o książkę? Nie próbowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.12.2009 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Punkt G to trza samemu namacać, a nie jakąś tam Kamasutrą się podpierać A jak to się robi podpierając się o książkę? Nie próbowałam. Ja tam książek nie czytam i nic nie podpieram, macam i już A jak dobrze wymacam to obie strony zadowolone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Punkt G to trza samemu namacać, a nie jakąś tam Kamasutrą się podpierać Musze się sąsiadki podpytać nie pytaj ..... jest przereklamowany .... Może źle szukałaś? Nie z tej strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 nie szukałam .... nie mam takiej potrzeby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 nie szukałam .... nie mam takiej potrzeby Czyli można bez niego żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 nie szukałam .... nie mam takiej potrzeby Czyli można bez niego żyć? hm .... nie myślałam nad tym ..... na pożycie nie narzekam , więc są dwie opcje : albo da się żyć, albo małż znalazł mimochodem i nawet o tym nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 nie szukałam .... nie mam takiej potrzeby Czyli można bez niego żyć? hm .... nie myślałam nad tym ..... na pożycie nie narzekam , więc są dwie opcje : albo da się żyć, albo małż znalazł mimochodem i nawet o tym nie wiem No ładnie jak już sama właścicielka nie wie gdzie on jest, to co my zwykli zjadacze chleba mogą wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.12.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 no przecież mówiłam, że przereklamowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek-B 13.12.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Rób mi dobrze http://www.youtube.com/watch?v=BSMC5D_VXiE&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No nic idę sam szukać........................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No nic idę sam szukać........................... Napisano kiedyś: "Szukajcie, a znajdziecie!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No nic idę sam szukać........................... Napisano kiedyś: "Szukajcie, a znajdziecie!" I dopisano potem:szukajcie , a i tak zostaniecie oszukani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No nic idę sam szukać........................... Napisano kiedyś: "Szukajcie, a znajdziecie!" I dopisano potem:szukajcie , a i tak zostaniecie oszukani Ten sam autor dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No nic idę sam szukać........................... Napisano kiedyś: "Szukajcie, a znajdziecie!" I dopisano potem:szukajcie , a i tak zostaniecie oszukani Ten sam autor dopisał W rzeczy samej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No nic idę sam szukać........................... Napisano kiedyś: "Szukajcie, a znajdziecie!" I dopisano potem:szukajcie , a i tak zostaniecie oszukani Ten sam autor dopisał W rzeczy samej. Pewnie w jakimś innym wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 13.12.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Mężczyzna też powinien umieć 69 i... majsterkować Znaczy prace ręczne . Zawsze coś tam można podłubać . No to pozostańcie z sexem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.12.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Mężczyzna też powinien umieć 69 i... majsterkować Znaczy prace ręczne . Zawsze coś tam można podłubać . No to pozostańcie z sexem . No tak, noc się zbliża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts