taka_ja taki_on 29.12.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Punkt G u kobiet znajduje się na końcu słowa shopping. A teraz jeszcze te wyprzedaże... ahahaaaaaaaaaaaaa jedziesz na kulig? On ma G na końcu!!! Niestety nie ... Nu popatrz... A co do shopping przedstawiam rysunek satyryczny Zbigniewa Bruna Szulca http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/normal_Zbigniew_Bruno_Szulc3_.jpg http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/%BFbigniew_Bruno_Szulc_1.jpg http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14937/Zbigniew_Bruno_Szulc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Każda na ten kulig chce bo tam łatwo o punkt "G"! (zahaczyć) No to pozostańcie z sexem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 29.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Każda na ten kulig chce bo tam łatwo o punkt "G"! (zahaczyć) No to pozostańcie z sexem . Na saniach... o płozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.12.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Czy na saniach w pełnym biegu? Czy też w zaspie pełnej śniegu ? Poswawolić każda chce, by podrażnić ten punkt "G". No to pozostańcie z sexem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 kulig ma "G" na końcui ja mam "G" na końcu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 29.12.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Tak po prostu powiedz w końcu, Jakie "G" masz na tym końcu? No to pozostańcie z sexem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.12.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Szwagierka poprosiła mnie abym jej zamówił wibrator na allegro(prezent na wieczór panieński) i szukam, i szukam! Ale nie mogę się zdecydować? Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie, lub polecicie konkretny model.........? I tu liczę na nasze..........panie z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 30.12.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 A kto zgadnie, gdzie kobieta ma wątrobę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkwas 30.12.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Stuku, to jest forum budowlane. Idąc tym tropem i uwzględniając szwagierkę, znalazłem takie coś : WIBRATOR DO BETONU - 1500W !!! BUŁAWA 4METRY !!!. Allegro pełne tego typu zabawek. I mozna sobie dobrać długość ..... buławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 30.12.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W kwestii Punktu G i wibratora: http://www.youtube.com/watch?v=mfllG3SpvnU nie polecam w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mcmagda 30.12.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W kwestii Punktu G i wibratora: http://www.youtube.com/watch?v=mfllG3SpvnU nie polecam w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 30.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 kulig ma "G" na końcu i ja mam "G" na końcu... HENIE...K -łodpada... K nie G na końcu Gienie...K -łodpadaaaaaaaaaaaa... Grzesiek... Maniee...kkkkkkkkkkkkkkkkk... tyż łodpada......... łot i jedno wielkie K zamiast G Kto ma pomysł na imię męskie kończące się literą G -na końcu G ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 kulig ma "G" na końcu i ja mam "G" na końcu... HENIE...K -łodpada... K nie G na końcu Gienie...K -łodpadaaaaaaaaaaaa... Grzesiek... Maniee...kkkkkkkkkkkkkkkkk... tyż łodpada......... łot i jedno wielkie K zamiast G Kto ma pomysł na imię męskie kończące się literą G -na końcu G ??? no, ja mam inny koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Lomokotywa Leży pod stołem prezerwatywaśliska, pęknięta, coś z niej wypływa - ciecz obrzydliwa... A na kanapie leży i sapie, dyszy bo dmuchałprzez dwie godziny jak wariat ruchał Buch - jak gorąco!Uch - jak gorąco!Puff - jak gorąco!Uff - jak gorąco! Już ledwo sapie, już ledwo zipiebo ileż można robić na cipiepod siebie ciężko jak głupi waliłdrągiem potężnym niby ze stalipotem spłynęły jego dwie skroniekiedy tę krowę popędzał koniemgdy bez litości wpychał grubasatęgiego niczym tłusta kiełbasai rzeźbił mięso swoim bananemjęcząc jak tragarz pod fortepianemjego armata o! jaka wielka!potężna niczym żelazna belkaktórą przesuwałby nawet i szafychoćby w tych szafach słoń i żyrafychoćby i niedźwiedź, tuczone świnieposunąć chujem co się nawinie!Jaje podwójne się pod nim znajdujei jeszcze chwila a eksploduje! ref.Lecz choćby przyszło tysiąc atletówI każdy zjadłby tysiąc kotletów,I każdy nie wiem jak się natężał,To nie wytrzyma - taki to ciężar! Nagle - gwizd!Nagle - świst!Pała - buch!Dupa - w ruch! Najpierw powoli jak żółw ociężaleruszyła parówado przoduospale.Szarpnęła jajami i wali z mozołemi prężąc się miota jajecznym tobołemi biegu przyspiesza i gna coraz prędzeji dupczy, i stuka, łomoce i pędzi A dokąd? A dokąd? A dokąd? Na wprost! Jak może, po worze, przed siebie, w zarostOd przodu, od tyłu i z boku by wlazłi spieszy się, spieszy by zdążyć na czasi rzęzi do taktu i puka i stuka to:tak toto, tak toto, tak oto, tak oto...Gładko się wreszcie rozhulał i w dal!Jak gdyby to była piłeczka nie stal,nie ciężka parówa zziajana, zdyszanalecz fraszka, igraszka niewyruchana. A skądże, a jakże to, czemu tak gna?A co to to, kto to to, kto to tak pcha? Że pędzi, że wali, że rucha, buch-buch? To chuć niodparta wprawiła to w ruch, nasienia ciśnienie w plemników natłokusam tłok zaś jajami porusza z dwóch bokówi gnają, i pchają, i tak to się dziejei dziać się to będzie, aż wreszcie się zlejeaż stęknie i stanie i przed się wystrzelii miotać przestanie się w splotach pościeli... ref.Lecz choćby przyszło tysiąc atletówI każdy zjadłby tysiąc kotletów,I każdy nie wiem jak się natężał,To nie wytrzyma - taki to ciężar! http://www.jedynamasc.art.pl/spiewnik.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.12.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Ale bajka! Uśmiałem się do łez No to pozostańcie z sexem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 30.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Kto ma pomysł na imię męskie kończące się literą G -na końcu G ??? Oczywiście Mag! To łon . Najlepszy dla wszelkiej maści panien i żon! No to pozostańcie z sxem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 30.12.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Panienka: - Połóż rękę na mym łonie. Kawaler: - Co to jest mymłon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.12.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Kto ma pomysł na imię męskie kończące się literą G -na końcu G ??? Ludwig, mój szwagier zresztą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 03.01.2010 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 a ja tam nie wiem, gdzie jest ppunkt G, za to dobrze wiem, gdzie jest punktkt aaaaaaaa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 03.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Cosik Ci faceci bidni z tymi strefami http://www.fotoszok.pl/albums/userpics/14285/normal_erog.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts