Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

SEX DLA WTAJEMNICZONYCH ...... ciąg dalszy ..... :)

daggulka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 259
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A jak tych uznanych specjalistów ni wiudu ,ni słychu - to założycielka wątku powinna go go uaktywnić.........

i konkretnie coś tu nam zapodać .... :lol: *

*oczywiście jako specjalistka - ( w tej tematyce ) ,bo skoro założyła taki wątek to zapewne się zna ....

i tu się , kochaniutka mylisz ....

ja założyłam wewontek , bo osoby które powinny (znaczy proponowały w wątku założonym wcześniej przez Redakcję) - wstydały sie majestatu ... a że mnie i tak na reputacji forumowej nie zależy , ponadto jaka jestem każdy wie ... więc sie podjęłam tego niechlubnego zadania.... :roll:

zaznaczam jednakowoż, iż specjalista seksualny ze mnie jak z koziej d... trąba ,więc ja tu ino podpuszczam ... :wink: :lol:

tjaaaa

przyjdą retro i stuku i będą egzaminować :roll:

a czemu oni? :o

bo to seksualne specjalisty forumowe som .... :roll:

Poczułem się wywołany do tablicy 8) 8) 8)

Nareszcie jakiś normalny wewontek :wink:

A co tak "na miękko" piszecie? :-? :o :lol: :lol:

Trzepać worki po cemencie trzeba.................... :oops: :oops:

PS.Jeszcze może jakiś tytuł mi daggulka załatwi :o :o :o :lol: :lol: :lol: Tylko bez takich mi tu..........

No, opowiadajcie, a ja Wam zagram na bandurze :wink:

wiesz ... z tego co pamiętam - w jednym takim wewontku się udzielałeś i odniosłam wrażenie , że niezły jesteś w te klocki ....

to może Ty nam rzucisz temat , poopowiadasz.... tudzież na trzeciego eksperta ze stukiem i retro się nadajesz ..... :D

PS.Jeszcze może jakiś tytuł mi daggulka załatwi :o :o :o :lol: :lol: :lol: Tylko bez takich mi tu..........

ja Ci mówiłam .... poprę taki:

naczelny erotoman gawędziarz forum

albo żaden :roll:

to co , Stuku .... o tym trzepaniu worków po cemencie nam tu powiesz , hę? :D

no to ja powiem - w oknie 8) 8) 8)

no dobra , elutek - ale uściślij , bo :

co innego w oknie wieżowca na 20 piętrze gdzie nikt nic nie widzi ..... a co innego w oknie salonu vis' a vis okien sąsiada tudzież ruchliwej drogi ... :lol: