matka dyrektorka 02.12.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ciekawe czy wybiorą teorę czy praktykę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 02.12.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyżby Kasiula zrodziła sie na styropianie ??? Nie, Kasię przyniósł Mikołaj troszkę później Styropian był bardziej letnią porą Znowu będzie chodził w niedzielę. no, wiem i małża do pracy wysyłam w sobotę i w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 02.12.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 tjaaaa przyjdą retro i stuku i będą egzaminować a czemu oni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.12.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 tjaaaa przyjdą retro i stuku i będą egzaminować a czemu oni? bo to specjaliści zdaje mi się (ale ja się nie znam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 tjaaaa przyjdą retro i stuku i będą egzaminować a czemu oni? bo to seksualne specjalisty forumowe som .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 02.12.2009 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A jak tych uznanych specjalistów ni wiudu ,ni słychu - to założycielka wątku powinna go go uaktywnić......... i konkretnie coś tu nam zapodać .... * *oczywiście jako specjalistka - ( w tej tematyce ) ,bo skoro założyła taki wątek to zapewne się zna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.12.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 założycielka już złożyła zeznania w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A jak tych uznanych specjalistów ni wiudu ,ni słychu - to założycielka wątku powinna go go uaktywnić......... i konkretnie coś tu nam zapodać .... * *oczywiście jako specjalistka - ( w tej tematyce ) ,bo skoro założyła taki wątek to zapewne się zna .... i tu się , kochaniutka mylisz .... ja założyłam wewontek , bo osoby które powinny (znaczy proponowały w wątku założonym wcześniej przez Redakcję) - wstydały sie majestatu ... a że mnie i tak na reputacji forumowej nie zależy , ponadto jaka jestem każdy wie ... więc sie podjęłam tego niechlubnego zadania.... zaznaczam jednakowoż, iż specjalista seksualny ze mnie jak z koziej d... trąba ,więc ja tu ino podpuszczam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ale - jeśli tak bardzo nalegacie - to ja oczywiście mogę w czynie społecznym przesłuchiwać - ale tylko facetów i z praktyki a nie teorii ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 02.12.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 TO teraz CO? Jak żadnych specjalistów nie ma tutaj i się nie zapowiada? Ja z ciekawości ...zaglądnęłam i w poszukiwaniu wiedzy oczywiście ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no trza wybrać chyba specjalistów i grzecznie poprosić coby charytatywnie tutaj porad udzielali .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.12.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 tjaaaa przyjdą retro i stuku i będą egzaminować a czemu oni? bo to seksualne specjalisty forumowe som .... Poczułem się wywołany do tablicy Nareszcie jakiś normalny wewontek A co tak "na miękko" piszecie? Trzepać worki po cemencie trzeba.................... PS.Jeszcze może jakiś tytuł mi daggulka załatwi Tylko bez takich mi tu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.12.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Spryciarze No, ale zajrzyjcie i na forum Zdrowia. Raczkuje - bez Waszej pomocy będzie krucho. Redakcja ma rację,że sex to zdrowie................. ...........póki żona się nie dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 02.12.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no dobra, Stuk się pojawił, ale tej specjalizacji jakoś po nim nie widzem Muszę uwierzyć Matce Dyrektorce i Dagulce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.12.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No, opowiadajcie, a ja Wam zagram na bandurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No, opowiadajcie, a ja Wam zagram na bandurze wiesz ... z tego co pamiętam - w jednym takim wewontku się udzielałeś i odniosłam wrażenie , że niezły jesteś w te klocki .... to może Ty nam rzucisz temat , poopowiadasz.... tudzież na trzeciego eksperta ze stukiem i retro się nadajesz ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 PS.Jeszcze może jakiś tytuł mi daggulka załatwi Tylko bez takich mi tu.......... ja Ci mówiłam .... poprę taki: naczelny erotoman gawędziarz forum albo żaden to co , Stuku .... o tym trzepaniu worków po cemencie nam tu powiesz , hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 02.12.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no to ja powiem - w oknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 no to ja powiem - w oknie no dobra , elutek - ale uściślij , bo : co innego w oknie wieżowca na 20 piętrze gdzie nikt nic nie widzi ..... a co innego w oknie salonu vis' a vis okien sąsiada tudzież ruchliwej drogi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.12.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Pewnie w oknie z opuszczoną żaluzją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts