dode 03.12.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 i ja w maluchu , zaparkowanym we własnym garażu. Teraz to się zastanawiam, po jaki grom tam wleźliśmy, chyba, żeby się w razie co bezpieczniej poczuć. Miałam tak wąskie jeansy, że musiałam w trakcie wysiąść, żeby je z doopy ściągnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Stukpuk napisał; na poddaszu "użytkowym" używałem sobie w dolnej łaziece SSO, tylko żona panikowała i strasznie się wierciła w blaszaku budowlanym wszelkie kombinacje:las+samochód+łąki leśne+rowy Wszystko w ukryciu na świezo wylanych fundamentach to byłby jazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.12.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 tak więc .... słowo się rzekło .... ...wewontek zakładać .... Droga Smoczyco czyś byś zapomniała mamy tu przecież wątek o sxie, w którym owocnie się prezentowałaś . Właśnie go wznowiłem . Pozdrawiam namiętnie sexocholików . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 nie tak zaś owocnie .... raptem kilka wpisów i nie o sobie na szczęście - odwagi nie stykło ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.12.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ale za to jakich . Gdy niewiasta naga będzie i odwaga Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ale za to jakich . Gdy niewiasta naga będzie i odwaga Pozdrawiam. gdy niewiasty nagiej niet to odwaga znika wnet .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.12.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ale za to jakich . Gdy niewiasta naga będzie i odwaga Pozdrawiam. No nie?! Kupim se flaszkę i zanurzym między uda czaszkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.12.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 I zrobim niewieście frywolną igraszkę No to sexownie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 03.12.2009 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Igraszkę??? ?A jak przytrzaśnie ów czaszkę? Będziem mieć płaską menażkę... Będę biegać z dziewczętami , z lekka dziczeć z dwoma piwkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.12.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jeśli chcesz dziczeć z dwoma piwkami wtedy nie igraszkuj z dziewczętami bo po piwku dziewczęta nie lubią chuchu i Ci stanie jeno .... u żony szukać posłuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 03.12.2009 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Na tym Forum Pub też mamy gdzie się piwkiem zalewamy gdy z dziewkami będziesz w pędzie nie na chwilę se przysiędzie Twa osoba w naszem pubie chętnie piwko Ci postawię gdy piwko wigoru doda zniknie zatem i przeszkoda aby igrać bez umiaru w świecie pełnym dziś rozpusty do tych ud przyłożyć usty (wprzódy piwkiem ozłocone) i tak igrać wieczór cały by niewiasty nas kochały Sexownie pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.12.2009 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 A co do elutkowego dzień dobry - to do Kalisza mam żabi skok i często w Castoramie jestem a przechadzając się gdzieś dalej to trzeba uważac kto Dzień Dobry mówi i w jakiej pozycji Castoramę widzę z okna swojego domu ale porymowało niektórych wczoraj sami to wymyślacie? zdolne bestie te sexoholiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 04.12.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Stuka to chyba nikt nie pobije ... zresztą ... do przewidzenia było .... naczelny erotoman forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 04.12.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ale porymowało niektórych wczoraj sami to wymyślacie? zdolne bestie te sexoholiki Ja romantyk jestem, zgoła inne wiersze piszę, ino golizny w nich nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ale porymowało niektórych wczoraj sami to wymyślacie? zdolne bestie te sexoholiki Ja romantyk jestem, zgoła inne wiersze piszę, ino golizny w nich nie ma chociaż ... aż ociekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.12.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 ale porymowało niektórych wczoraj sami to wymyślacie? zdolne bestie te sexoholiki Ja romantyk jestem, zgoła inne wiersze piszę, ino golizny w nich nie ma chociaż ... aż ociekają ...mokrą fają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 04.12.2009 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Musze jak najszybciej zaczac sie budowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.12.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Musze jak najszybciej zaczac sie budowac Bo lepiej grzeszyć niż później żałować Tak tylko do rymu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 04.12.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Bo lepiej grzeszyć niż później żałować ...zalowac, ze sie nie zgrzeszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 04.12.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2009 Bo lepiej grzeszyć niż później żałować ...zalowac, ze sie nie zgrzeszylo A się grzeszyło, żeby ciałku lepiej było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts