amalfi 05.12.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 A daggulka to gdzie poleciała? Już za stara na takie tematy? kurcze trzeba przystopować Wystraszyłeś ją tym pejczem Jak sie mamy zmienić, to sie zastanowie. daggulka to może wlaśnie marzenia w czyn zamienia, a my se tu gadu gadu E tam...........poszła spać........gdzie jej tam sex w głowie.............widać ,że się dziewczyna wstydzi Teraz Ty przeproś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 może mnie nawet tak poprzepraszać .... http://i139.photobucket.com/albums/q306/tbrowncpa/whip.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Nno myślę, że Stukowi byłoby ładnie w takim przepraszaczu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 05.12.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Nno myślę, że Stukowi byłoby ładnie w takim przepraszaczu ... potwierdzam , ładnie by mu było .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.12.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Nno myślę, że Stukowi byłoby ładnie w takim przepraszaczu ... potwierdzam , ładnie by mu było .... Chyba Stukowa położyła Go spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Nno myślę, że Stukowi byłoby ładnie w takim przepraszaczu ... potwierdzam , ładnie by mu było .... A koleżanki co takie pewne ................. jak mnie nigdy "w akcji" nie widziały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 może mnie nawet tak poprzepraszać .... http://i139.photobucket.com/albums/q306/tbrowncpa/whip.jpg Fajny strój na motorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.12.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 to kto się jeszcze marzeniami pochwali? Nieśmiało napiszę, że bardzo mi się podobają koleżanki z forum ale... "ja jestem tylko biednym grajkiem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 może mnie nawet tak poprzepraszać .... http://i139.photobucket.com/albums/q306/tbrowncpa/whip.jpg Fajny strój na motorek W takim stroju może przewiać na motorku, chyba, że postać, a nie pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.12.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 mogę komin przeczyścić o patrz w zapotrzebowaniu jestem! futro wytrzepać patrz - dywanów nie posiadam, ale psiaka to i owszem... myszkę pogłaskać Może weź je wygoń z chałupy, bo problem sprawiają. dywan wytarmosić hmmm.... to niezłe... a i trawnik(jak Andre) też mogę opitolić w sensie?Bo brzmi nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cieszynianka - gdyby ów bat bardziej sztywny był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Zostawiam wam http://nocnaszafka.pl/images//KAJDAN.jpg Ty patrz! A se specjalnie takie łóżko z metalowymi poręczami do sypialni kupiłem! Pożyczysz? Ale może masz różowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cieszynianka - gdyby ów bat bardziej sztywny był... ... mógłby robić za wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 06.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cieszynianka - gdyby ów bat bardziej sztywny był... ... mógłby robić za wędkę Za wędkę powiadasz I do spania wysiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Zostawiam wam http://nocnaszafka.pl/images//KAJDAN.jpg Ty patrz! A se specjalnie takie łóżko z metalowymi poręczami do sypialni kupiłem! Pożyczysz? Ale może masz różowe? Różowe? Fuj!!!!!!!!!!!! Mam czarne Ale je szwagierce pozyczyłem i już nie oddała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cieszynianka - gdyby ów bat bardziej sztywny był... ... mógłby robić za wędkę Za wędkę powiadasz I do spania wysiadasz? No nie, do spania to się przeważnie kładę, choć czasem mnie na siedząco zaskoczy i robię dzięcioła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cieszynianka - gdyby ów bat bardziej sztywny był... ... mógłby robić za wędkę Za wędkę powiadasz I do spania wysiadasz? No nie, do spania to się przeważnie kładę, choć czasem mnie na siedząco zaskoczy i robię dzięcioła "na dzięcioła" A co to za pozycja? Czy to czasem nie trzeba kobiecie założyć kasku i mocno walić.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cieszynianka - gdyby ów bat bardziej sztywny był... ... mógłby robić za wędkę Za wędkę powiadasz I do spania wysiadasz? No nie, do spania to się przeważnie kładę, choć czasem mnie na siedząco zaskoczy i robię dzięcioła "na dzięcioła" A co to za pozycja? Czy to czasem nie trzeba kobiecie założyć kasku i mocno walić.............. Nigdy Ci się nie zdarzyło przysypiać na siedząco z opadającą co chwilę głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cieszynianka - gdyby ów bat bardziej sztywny był... ... mógłby robić za wędkę Za wędkę powiadasz I do spania wysiadasz? No nie, do spania to się przeważnie kładę, choć czasem mnie na siedząco zaskoczy i robię dzięcioła "na dzięcioła" A co to za pozycja? Czy to czasem nie trzeba kobiecie założyć kasku i mocno walić.............. Nigdy Ci się nie zdarzyło przysypiać na siedząco z opadającą co chwilę głową Gdyby mi "głowa" co chwilę opadała to bym dawno już od Stukowej kopa zarobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.12.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Cieszynianka - gdyby ów bat bardziej sztywny był... ... mógłby robić za wędkę Za wędkę powiadasz I do spania wysiadasz? No nie, do spania to się przeważnie kładę, choć czasem mnie na siedząco zaskoczy i robię dzięcioła "na dzięcioła" A co to za pozycja? Czy to czasem nie trzeba kobiecie założyć kasku i mocno walić.............. Nigdy Ci się nie zdarzyło przysypiać na siedząco z opadającą co chwilę głową Gdyby mi "głowa" co chwilę opadała to bym dawno już od Stukowej kopa zarobił To Ty leć do wątku "ciemiężonych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts