amalfi 07.12.2009 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Chyba, że ten kop to element gry wstępnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 07.12.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Chyba, że ten kop to element gry wstępnej Tylko nie w jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 07.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 zabina napisała: specjalnie dla: taka_ja & taki_on:) Jak gatki sie beda suszyly i sasiada wyobraznie rozjuszyly wnet wpadnie niespodziewanie Dzien Dobry jasnie Pani Widze ze zageszczarka dziala Powoduje wibracje ciala Zaczela sie kleic gadka o tym jak dobrze robi sasiadka "na dzięcioła" A co to za pozycja? Czy to czasem nie trzeba kobiecie założyć kasku i mocno walić.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.12.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dlaczego w jajka nie? Czy to jest bardzo złe? Zrobi się sposób na dziewicę Podryw na jajecznicę, jak w jakiejś Afryce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 07.12.2009 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Cieszynianka - gdyby ów bat bardziej sztywny był... ... mógłby robić za wędkę Za wędkę powiadasz I do spania wysiadasz? No nie, do spania to się przeważnie kładę, choć czasem mnie na siedząco zaskoczy i robię dzięcioła "na dzięcioła" A co to za pozycja? Czy to czasem nie trzeba kobiecie założyć kasku i mocno walić.............. Nigdy Ci się nie zdarzyło przysypiać na siedząco z opadającą co chwilę głową Gdyby mi "głowa" co chwilę opadała to bym dawno już od Stukowej kopa zarobił To Ty leć do wątku "ciemiężonych" Do "ciemiężonych" wątku? Tam jest biednych chłopa bez wyjątku. Bidne się pocą przy kobietach zamiast zagrać im... na fletach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 08.12.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 " Sąsiadka" Poznałem ją u Władka, To jego była sąsiadka. Jej biust -takie duże D –e Wręcz śliniłem się. Włosy kręcone, czarne, Jej ciało takie... powabne... A te usta, takie czerwone, Czułem jak przy niej płonę. Nie wiem jak to się stało, Ze nas dwoje samych zostało. Wtedy ona siadła mi na kolanie Powiedziała: -pocałuj mnie kochanie. Czułem jak ręce nagle mi drżały, Zaś mięsnie wszystkie się naprężały. Całowała, tak, że się zapomniałem, Coraz niżej po udach ręką zjeżdżałem. Jej dłonie pod spodenki me powędrowały, A ja czułem, że sam już drżę cały. Ręka moja między jej uda powędrowała, A ona całując zadrżała cała. Wtedy nagle doznałem szoku! Bo Ona miała to samo –co ja w kroku! Oskoczyłem jak poparzony, A ona, mówiła – chodź Johny... Uciekłem szybko od Władka, Jego zgwłaciła owa sąsiadka. Ale on był bardzo zadowolony, Władek nigdy nie miał nawet żony. Oto historia Władka, U którego potem zamieszkała owa sąsiadka. A morał z tego taki: - uważajcie na krocza chłopaki. Wiersz: taka_ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 08.12.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 08.12.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Leci bocian ponad lasem Wymachuje swym... ogonem Wymachuje swym ogonemPozdrawiając przy tym żonę Tam na wieży widać trupaZ okna mu wystaje... głowaZ okna mu wystaje głowaA dokładnie jej połowa Gdzieś w Wenecji na gondoliMłoda para się... kołyszeMłoda para się kołyszeZakłócając przy tym ciszę Na polanę wpadli zbójePo kolana mieli... mieczePo kolana mieli mieczeBo to było średniowiecze Przed bocianem leci muchaZaraz bocian ją wy... przedziZaraz bocian ja wyprzedziBo zlecieli się sąsiedzi Na kamieniu leży glizdaMówi, że ja boli... głowaMówi, że ją boli głowaBo to strefa atomowa Koloniści idą w grupieWychowawców mają... w domuWychowawców mają w domuNiepotrzebni są nikomu Maryś, Maryś, moja MaryśMaryś nie zamiataj izbyBo po izbie lata muchaOna wpadnie ci do ucha i tak dalej i tak dalej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 08.12.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Tylko sex i sex a nic nie ma o stosunkach ................................................................................................................. międzyludzkich . Stosunkowo pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 10.12.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Są są jak najbardziej te stosunki międzyludzkie... przedludzkie i zaludzkie... Też pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zabina 10.12.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ..i miedzynarodowe np po francusku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 ..i miedzynarodowe np po francusku .....jak po francusku to stukowa mówi, że znam................... ....ale bym musiał się innych podpytać czy to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 11.12.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Po francusku! Po francusku! A co jak toś jest na ścisłej diecie, albo przed komunią, albo chory na anoreksję?! Jeżeli już to może "69"! No to stosunkowo pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 12.12.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 opis zapożyczony z gg jednego takiego forumowicza Kobieta powinna umieć 70 rzeczy- 69 i gotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.12.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 opis zapożyczony z gg jednego takiego forumowicza Kobieta powinna umieć 70 rzeczy- 69 i gotować Ja umiem 96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 12.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No pewnie, że masz się czego wstydzić bo tak mamuty wyginęły . A swoją drogą mógłbyś opisać na czym idea tej pozycji polega? No to pozostańcie z sexem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 12.12.2009 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 opis zapożyczony z gg jednego takiego forumowicza Kobieta powinna umieć 70 rzeczy- 69 i gotować A ja znowu czytałam, że albo Ty robisz komuś dobrze, albo Tobie robią dobrze. Inaczej nikt nie ma naprawdę dobrze No i jaka jest prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 opis zapożyczony z gg jednego takiego forumowicza Kobieta powinna umieć 70 rzeczy- 69 i gotować A ja znowu czytałam, że albo Ty robisz komuś dobrze, albo Tobie robią dobrze. Inaczej nikt nie ma naprawdę dobrze No i jaka jest prawda? Zgadzam się z koleżanką. Inaczej jak robia dobrze jednocześnie to zawsze któryś się obcyndala Ale 69 ma dobre strony.......można się szybko zemścić za złe wykonawstwo............ Ale może i inni się wypowiedzieć? Daguulka widać po oczach, że chce coś dodać........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 13.12.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 opis zapożyczony z gg jednego takiego forumowicza Kobieta powinna umieć 70 rzeczy- 69 i gotować Noo, to vice-versa jest Mężczyzna też powinien umieć 69 i... majsterkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.12.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Właśnie przeglądam prezent dla brata pod choinkę Kamasutrę Uśmiałem się do łez Niezłe jaja Może będzie tam mapa do punktu G, F i H Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts