daggulka 01.12.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 tak więc .... słowo się rzekło .... skoro baby forumowe nieodważne niech będzie że zaś ja wewontek zakładam jako kontynuację tego: http://forum.muratordom.pl/seks-dla-wtajemniczonych,t175297.htm który pewnie niebawem pewnie zostanie przeniesiony gdzie indziej ..... zapraszamy wszystkich do dyskusji ..... i najbardziej te odważniary które były pierwsze i najgłośniej krzyczały coby wewontek zakładać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.12.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Spryciarze No, ale zajrzyjcie i na forum Zdrowia. Raczkuje - bez Waszej pomocy będzie krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 no dobra , ide zajrzeć .... ale gadać nie bede .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 01.12.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 nooooo.........daggulka jak już trochę bardziej się na tym forum powycieram to może i odważniejsza będę. faktem jest że takiego drugiego forum jak to to nie ma nigdzie indziej. a z tym sexem na budowie.... to próbował ktoś tak wogóle?? no cóż ja z małżonem to praktycznie mieszkamy na budowie (mamy kempinga) no i takie romantyczne chwile przy blasku księżyca z widokiem niedokończonego szamba w tle.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elli3 01.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Spryciarze No, ale zajrzyjcie i na forum Zdrowia. Raczkuje - bez Waszej pomocy będzie krucho. ale tam jest smętnie straszliwie. byłam tam, bo ja taka ciekawska baba jestem a tam szaro, buro i ponuro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 01.12.2009 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dziwne , ze Stuka tu jeszcze nie ma .... toż to prawdziwy ekspert forumowy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 01.12.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Wyobrażam sobie ostry seks na workach z cementem... ale byłaby zadyma! Albo na świeżo oprawionych drzwiach - jakby w trakcie oparcia wypadły to nie wiem czy byłby śmiech czy płacz? Albo damski taniec na prętach zbrojeniowych zamiast rur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a z tym sexem na budowie.... to próbował ktoś tak wogóle?? a my jeszcze nie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dziwne , ze Stuka tu jeszcze nie ma .... toż to prawdziwy ekspert forumowy .... zaraz przyleci pewnie żoną lub sąsiadką jest zajęty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 02.12.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a z tym sexem na budowie.... to próbował ktoś tak wogóle?? a my jeszcze nie :( a my tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyli musimy nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 02.12.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 a z tym sexem na budowie.... to próbował ktoś tak wogóle?? a my jeszcze nie :( a my tak - syropian jest dobry na wszystko tylko sprzątania potem duuuuuzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 02.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyżby Kasiula zrodziła sie na styropianie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert.k 02.12.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Tym co mają budowę to dobrze, gorzej jest mieć remont, który na złość trwa jeszcze blisko schodów na dół, gdzie zdemontowałem drzwi :/ A żonka czujna i atakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiwuśka 02.12.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyżby Kasiula zrodziła sie na styropianie ??? Nie, Kasię przyniósł Mikołaj troszkę później Styropian był bardziej letnią porą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 02.12.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 czyżby Kasiula zrodziła sie na styropianie ??? Nie, Kasię przyniósł Mikołaj troszkę później Styropian był bardziej letnią porą Znowu będzie chodził w niedzielę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.12.2009 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ej a powiedzcie mi którzy to są wtajemniczeni no bo w tytule wątku .....a ja nie wiem czy jestem wtajemniczona ,czy nie , kto wtajemniczał i czy pominięta nie zostałam (i to wielokrotnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 ja ino tytuł skopiowałam z wątku pierwszego - ale w zasadzie to muszę się pzyznać , że sama mam te same wątpliwości .... poczekajmy ... może nam ktoś rozwieje czy jesteśmy wtajemniczone .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 02.12.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 tjaaaa przyjdą retro i stuku i będą egzaminować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.12.2009 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 tjaaaa przyjdą retro i stuku i będą egzaminować żeby tylko nie z prac ręcznych i francuskiego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts