aha26 01.12.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Czy ktos z Was orientuje sie moze czy mogę poolozyć gres na gres,chodzi o to aby tamtego ,ktory mi sie nie podoba nie zrywac tylko na niego polozyc nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 01.12.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Oczywiście że możesz. Trzeba jednak zastosować specjalną, do tego celu przeznaczoną, zaprawę klejącą. Wielu producentów ma tego typu produkty w swojej ofercie. Nie należy zapominać że w wyniku takiej operacji zmniejszą się otwory drzwiowe, co może wiązać się z przerabianiem drzwi (o ile są ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 01.12.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Dzięki Zetka za odpowiedz , z jednej strony mnie pocieszylas a z drugiej uswiadomilas,ze przeciez mam 3 pary drzwi na dole i one się niestety nie otworzą jak poloze plytki,nie wiem nawet czy da rade je o te 2 cm skrocic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trociu 02.12.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Dzięki Zetka za odpowiedz , z jednej strony mnie pocieszylas a z drugiej uswiadomilas,ze przeciez mam 3 pary drzwi na dole i one się niestety nie otworzą jak poloze plytki,nie wiem nawet czy da rade je o te 2 cm skrocic.jak nie były wcześniej skracane, to powinno się je spokojnie dać obciąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 02.12.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 U mnnie na całym parterze jest kładziony gres na gres lub panele na gres. Przed klejeniem nowego gresu stary był gruntowany takim specjalnym podkladem. Był taki ceglastoczerwony i po wyschnięciu taki chropowaty. Dopiero na to kleili. Drzwi zostały przycięte i nie ma problemu ani sladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 02.12.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Zastosuj system Ceresitu :- grunt specjalny CN-94- klej CM-16 lub CM-17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 najlepiej sprawdzić u producenta drzwi - nie każde nadają się do podcinania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 03.12.2009 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Czy na na gres pod ktorym jest podlogówka tez mozna nakleic np deski badz panele? Czy wtedy podlówka bedzie spelniac swoja role? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 03.12.2009 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dzięki wielkie za odpowiedz:-)....jeżeli produzent drzwi powie,ze mozna je podciac to wtedy poloże ten gres na gres:-).....no wlaśnie i jeszcze co z tą podłogowką ,czy on awtedy będzie dzialać czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts