qucze 01.12.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Noszę się z zamiarem wybudowania domu ale nie wiem czy materiały, które dobierają architekci są rzeczywiście nalepsze. Czy moglibyście mi doradzić który z materiałów budowlanych jest najbardziej wytrzymały inajgorzej przewodzi ciepło? Przeglądałem http://www.projektyplus.pl/projekty.htm i tam niektóre domy zaleca się budować z Ytongu a inne z porothermu - jest w tym jakaś prawidłowość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 01.12.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 A widzisz, co masz napisane pod swoim nickiem? Zastosuj się do tego. Wpisz sobie w google "site:forum.muratordom.pl ściany z czego" Pozdrawiam i miłego czytania, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts