jura12 01.12.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Weszłam na stronę Muratora i zobaczyłam domy budowane w nietypowy sposób z różnych odpadów i bardzo mnię ten temat zaineresował,kiedy taki temat pojawił się w czasopiśmie MURATOR ponieważ już od pewnego czasu kupuję to czasopismo i nigdy nie trafiłam na takie domy.Interesuje mnie jeszcze czy taki dom z opon samochodowych i butelek można legalnie wybudowac w Polsce.jura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 02.12.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 A na glinę i słomę Cię nie stać ? Muszą być te śmieci ? o glinianych domach jest dużo - trzeba tylko poszukać ,jakoś te opony do mnie nie przemawiają .Może jeszcze butelki szklane ,ale raczej tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts